Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
89 935 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham

Przypomina mi bardzo Bruca chociaz trochę jeszcze mu do niego brakuje to i tak lubie filmy w jego wykonaniu :) taka ostra jazda jak w Adrenalinach czy Transporterze :D ciągła akcja, to jest to !! no i w Przekręcie jego teksty mnie powalały :D

Misiek_007

do brucea willisa to mu brakuje bardzo duŻo,bo Bruce willis to porządny aktor, a statham aktorem jest strasznie miernym tak samo gra we wszystkich filmach akcji, a te filmy nie są bardziej skomplikowanwe niż transporter.

użytkownik usunięty
forest123

Polecam zobaczyć Revolver jeśli gdzieś Statham gra to właśnie w tym filmie (może i nie jest to geniusz ale rolą w tym filmie udowodnił że ma w sobie spory potencjał) i polecam jeszcze Przekręt, Angielską robotę i Włoską robotę to są przykłady filmów bardziej 'skomplikowanych' niż Transporter.

Misiek_007

tak. moze gra w podobnych filmach i TROCHĘ przypomina wyglądem Bruce'a,
mogę spokojnie stwierdzić że nie dorasta Bruce'owi do pięt talentem,
wyglądem i wogóle całym sobą!!!!!!!!xD jak ktos chce popisać o Bruce to
piszcie na moje gg : 7028869

Pozdrawiam, Ola

Misiek_007

może jeszcze się wyrobi ;)

(zakrótkizakrótki)

Misiek_007

Bruce Willis to aktor unikalny i nigdy zaden go nie zastapi albo nie bedzie
chociaz troche podobny do niego.

gex221

genialnie to ująłeś! xD

zgadzam sie !

Misiek_007

Moze tak, chociaz Bruce Willis preferuje trzymanie sie ziemi, a Statham lubi sobie polatac. Pan Bruce zostal wykreowany na twardziela, choc jego era powoli sie konczy jeszcze jest w stanie zagrac w filmie akcji. Natomiast Jason to mlody wilk, chetny nowych wyzwan. Ma przed soba swietna przyszlosc, gral juz z takimi gwiazdami jak Brad Pitt, Ray Liotta, czy epizodyczne role w filmach z udzialem Toma Cruisa czy Jeana Reno. Tak wiec nieprawda jest, ze Jason Statham to marny aktor. Moze nie jest najlepszym na swiecie aktorem, ale bije na glowe wszystkie polskie serialowe pacholki potocznie nazywane gwiazdami i niejedna osobe kinematografii zagranicznej. Moim zdaniem to jeden z najlepszych aktorow kina akcji, a takze dobrze sprawdzajacy sie w innych gatunkach filmowych (np. dramat-'Revolver, komedia-'Snatch').

Chelios_2

Pierwsza część Adrenaliny rządzi prawie cały film to akcja, tylko te zakończenie buu i druga część zmaścili troche.

Misiek_007

Bruce Willis za młodu zbierał punkty w filmach akcji za poczucie humoru. Na starość spoważniał i szkoda.
Jedyne podobieństwo to to że obaj łysieją.

użytkownik usunięty
Misiek_007

Ja też odnoszę wrażenie że to taki nowy Willis. Jason i Bruce może i nie są jakimiś wybitnymi aktorami ale braki aktorskie nadrabiają charyzmą. Po prostu fajnie ich się ogląda, potrafią na siebie zwrócić uwagę widza, obaj dobrze zapadają w pamięć i to jest ich wielki plus.