do tej pory obejrzalem z nim 18 filmow i naprawde jestem nim zachwycony, aktor mlodego pokolenia ktory dopiero sie rozwija a juz ma tyle dobrych filmow na koncie
Hi Hi Hi... ja po twoim poście natomiast mam dylemat czy zjeść krzesło które stoi po lewej stronie czy przegryźć szyję kota który wisi za oknem po prawej stronie. Proszę dorać mi.
Siedzi villain przed lasem wymachuje kuta sem
villain siedzi jak należy i wciąż dupczy trzech żołnierzy
Myślał mama mi wybaczy gdy mą pałe wnet zobaczy
Matka jego gówno sra a on liże je, wącha
Mówi dobre kupki srasz więc mi dupe powąchasz
villain głupek przecie wylizał piz de kobiecie
Ona strasznie nań wku rwiona pierdo lneła go w ramiona
poleciał na wieży szczyt a po ryju jego zgrzyt
Moim zdaniem najlepsze filmy w jakich zagrał to filmy reżyserii Guya Ritchiego: "Przekręt", "Porachunki", "Revoler" oraz film "Włoska Robota". Reszta to typowe filmy akcji które nie mają zachwycać, a dostarczać rozrywki i ten aktor pasuje do nich świetnie, jeden z moich ulubionych aktorów filmów akcji.
Trohe mi to zajeło. Ale wkońcu słownik żem zakupił. Nie stety chleb z pasztetem podkarpackim bardziej nadaje się na kolacje.
Pozdraiwam z Rynarzewa.
Prubowałem gradź nim w bilarda, tenisa i bagmingtona... Nie stety do niczego sie nie nadaje. Znasz jakieś inne zastosowanie?
Prubowałem gradź bagmingtona Nie stety
GRUBO
gratuluje że z takim poziomem potrafisz w ogóle obsługiwać komputer i wiązać sznurowadła
Nie potrafje :| podobno bobra jak kiedyś zjadłem to sznurufki mi sie zawjonzały. I nie mam komputera tylko gram na fortepianie.
Pozdrawiam.
CHUDO
ale ty tłusty,brzydki kurduplu musisz być ograniczony umysłowo skoro nie widzisz tego że każdy robi sobie z ciebie jaja, a ty sie jeszcze przy tym spinasz i myślisz ze to ich błędy a nie twoje. Pieknie sie wypowiedziales w pewnym temacie że dla "równowagi" tak gnoisz Stathama, tylko że dla jakiej równowagi imbecylu? Twojego zje*anego gustu bo masz widzimisie i tak ci się podoba? Liczy sie zdanie większości, a nie jakieś zakompleksionego gimbusa i komika od siedmiu boleści. Jesli już dajesz jedynke to chociaż daj też odpowiednie argumenty albo naucz sie trzymać język w tej twojej piździe i nie wychylaj sie przed szereg dzieciaku, bo dla tej twojej "równowagi" ocenie teraz wszystkich aktorów przed nim na jedynki. Teraz widzisz jakie masz płytkie myślenie? Nastepnym razem jak ci mama za dużo cukru do mleka wsypie to idz pobiegaj prosiaku, a nie tu pie*dolisz wciaż to samo, 3 po 3 jak ksiądz na kazaniu.
po filmach jakie oglądasz i oceniasz najwyżej widze że nie powinienem ci zbytnio dokuczać bo już w tym momencie znajdujesz się w wyjątkowo przykrej sytuacji
wiesz coś jak kopanie leżącego
a co do większości to jak dobrze poszukasz to też już pisałem że większość to plebs i tylko dlatego statham jest tak wysoko
ps
nie wierze że dasz jedynki wszystkim przed nim <zdruzgotany>
Czy to piątek, czy sobota villain to idiota. - Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że villain to gej.