ja dla niego chodziłam do kina i miliony razy oglądałam młode wilki, a on teraz szmatławi się w Big Brother,
tłumaczy mnie tylko to że miałam wtedy 14 lat :)
jestem załamana
Jak możesz pisać takie rzeczy?!! Wiesz przynajmniej co piszesz?! "szmatławi się.."- wiesz chociaż co to znaczy?!
Jarek Jakimowicz to najfajniejszy i najnormalniejszy facet jakiego widziałam, jest nie tylko inteligentny i uczynny, ale niezwykle sympatyczny, odpowiedzilany, wrażliwy a przy tym z ogromnym poczuciem humoru - GDYBYś OBEJRZAłA CHOCIAż 1 ODCINEK BB Z JARKIEM TO BYś NIE WYGADYWAłA TAKICH OBELG!
Może pozostali uczestnicy robią/robili z siebie idiotów, ale on jest naprawdę facetem na poziomie nawet w takim show telewizyjnym.
Dlatego będę go broniła!
Zgodzę się z Tobą. Okazuje troskę, sympatię, jest szczery, uczynny i mówi co myśli. Umie przepraszac i widzi swoje błędy. To dobrze o nim świadczy, prawda? :-)
Niestety, nie mogę się z Wami zgodzić. Jak dla mnie jest to najbardziej fałszywa osoba w tamtym domu. Może po prostu nie potraficie odczytać jego cwanych zagrywek w prawidłowy sposób. Na początku myślałam bardzo podobnie, jednak po upływie pewnego czasu zorientowałam się o co mu tak naprawdę chodzi. A te '300 serduszek'? Jak dla mnie strasznie infantylne zachowanie - kompletna żenada.
"co kurwa kijanka wie o życiu dorosłej żaby"
"czy jak mu(Gulczasowi)zajebie to nie będzie przesada?"
Żałosny typ;]
JA MYSLE ZE TO BYłO 50/50 CZęSCIOWo SIE WKRęCIł ALE CZESCIOWO MOGłO W NIM WYWOłAC PEWNE UCZUCIA/ODCZUCIA
nie był do końca szczery ale kto z nas jest?.... tak do końca????
MYSLE ZE TO BYłO Pół NA Pół
NIE był tam ZłY ANI DOBRY
JEST CZłOWIEKIM A nie ma ludzi idealnych....niestety
Od czasu gdy ostatnio pisałam strasznie się zmienił i momentami nawet mnie wkurzał, ale trochę było mi go żal. Ot, tak. ;-)
Stoczył się, właściwie zeby sie stoczyc trzeba cos osiagnać.
Totalny złamas wysępuje w BB i kreci z ta tepą pała jolka krezjolka.
Zapowiadał sie niezle w mlodych wilkach a teraz sprzedaje sie jak marek kondrat
sprzedaje jak Marek Kondrat?
a w jakim filmie miałby grać Marek Kondrat?
w serialu a moze komedii romantycznej?
a za co zyc?
z powietrza?
zarabia na reklamie i brawo bo moze dzięki temu realizowaC SWOJE PASJE!
NIE MA RÓL wiec dorabia w reklamie coz taki mamy polski rynek!
podaj mi nazwisko aktora/ aktorki która nie wzieła udziału w reklamie?
nie porównuj pracy w reklamie (jak na polskie reklamy całkiem niezłej) z udziałem w debilnym programie (mowa o BB) Bo to w czym teraz bierze udział to nawet debilnym nie można nazwać. Nie wiem o co chodzi w tym ale na pewno poziom tego jest poniżej 0