Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 049 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Przeciez Jared ma brata Shannona, który wraz z Nim założył 30 Seconds To Mars. i gra na perksusji.. Co za brednie tu piszecie;//

KOCHAM JAREDA I 30 SECONDS TO MARS!! x*

jowiss15

Z tego co wiem, jared ma dwojke "przyszywanego" rodzeństwa, z drugiego małzeństwa jego ojca, wiec bardzo mozliwe ze ma siostre........

jowiss15

hym tez tego nie rozumiem..... Czasem pisza, ze ma siostre, a tu na filmweb.pl w ciekawostkach jest napisane:

? Ma starszego brata Shannona i dwóch młodszych przyrodnich braci z drugiego małżeństwa ojca.

oraz:

? Jared ma młodszego brata Shannona, wraz z którym gra w zespole 30 Seconds To Mars.

;) ciekawe, ciekawe jak jeden brat moze byc i starszy, i mlodszy <lol>

Ana_Lucia_2

Tak to jest, ludzie pisza bzdury, nikt nie sprawdza czy to prawdziwe. Jedno jest pewne, ze Jared ma starszego brata Shannona, i tyle ;-)

jowiss15

A ja gdzieś znów słyszałam (hehe), że Jared i Shannon mają przyrodnią siostrę (już nie wiem czy od matki czy ojca :)) i ona kontaktowała się z nimi raz (oczywiście tylko wtedy jak byli sławni) i w ten sposób kontakt się urwał... Nie wiem już w co wierzyć :)

jowiss15

Jared ma starszego brata Shannona, dwóch braci przyrodnich z drugiego małżeństwa jego ojca i siostre przyrodnią z kolejnego małżeństwa matki, no to by było na tyle:)