Jamie ChungI

Jamie Ji-Lynn Chung

6,9
5 757 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jamie Chung

Kto się ze mną zgadza ?:)

Ja się z tobą zgadzam :D

Ja też :D

Ja również:)

wi@domo

użytkownik usunięty

ja tam wole polki, azjatki rzadko sa tak piekne jak ta, ale za to w krzyżowkach azjatki bywaja naprawde piekne - mam na mysli np matke azjatke i ojca europejczyka czy cos w tym stylu z mieszanymi korzeniami

użytkownik usunięty

O matko.. Polki są straszne . Najlepsze według mnie są Szwedki, Francuzki i własnie Azjatki.

użytkownik usunięty

głupie gadanie.. wszędzie są piękne kobiety. no i te mniej piękne też..

użytkownik usunięty

ale są okreslone typy urody dla poszczególnych krajów.

O Jezusie...Byłeś/aś Ty kiedy w Szwecji? Ja też uważałam że kobiety tam są atrakcyjne ale mieszkając tu przekonałam się o mylności swoich wyobrażeń.Spokojnie mogę je zaliczyć do najbrzydszych kobiet świata.Zaniedbane,często otyłe,wąskie usta,ostre rysy,brzydko się starzeją.Oczywiście są wyjątki jak wszędzie ale dopiero tu doceniłam jak często będąc w Polsce-chociażby w autobusie widuję naprawdę piękne kobiety.Zresztą sama jesteś Polką/Polakiem przypuszczam.Naprawdę tak nisko cenisz siebie lub kobiety w Twoim otoczeniu? Azja to zupełnie inna para kaloszy ale pochodzenie nie ma nic do rzeczy.To co widzimy na ekranach to wyselekcjonowane piękno.Na ulicach Azji nie jest już tak bajkowo,choć zgodzę się-Azjatki i Azjaci jeśli są piękni to często w sposób zjawiskowy.

Likte

Na ulicach Azji nie jest bajkowo? A ile razy byłaś w Azji?
Ja jestem co roku w Chinach i wyjść na miasto, to można oczopląsów dostać... Co druga to piekniejsza... :D
Oczywiscie tez sa brzydkie, jak wszędzie, ale nieporównywanie mniej...

AIRmin

W takim razie zazdroszczę Ci bywania w Chinach.Ja ani razu nie byłam w Azji(użyłam pewnego rodzaju przenośni konstruując swój komentarz)ale pracuję z Azjatami i Azjatkami mam także wielu azjatyckich przyjaciół ,zatem na tej podstawie mogę wysnuć pewne wnioski.Jeżeli ktoś ma upodobanie w obrębie konkretnej rasy to wiadomo,że będzie dostawał oczopląsu.Szczerze mówiąc znam może ze dwie naprawdę ładne Azjatki-obydwie są Japonkami.Reszta to masakra i to nie tylko moja opinia. Wiadomo,że jak ktoś ma upodobanie w obrębie konkretnej rasy to będzie się jarał na sam widok skośnych oczu i dostawał oczopląsów.

Likte

właśnie przeczytalam swoją"wypowiedź":) sory.Jestem po kilku głębszych;P

Likte

Nie chodzi o to, ze mam upodobanie do Azjatek, podobają mi sie tez nie azjatki. Ale poza np Chinami, Japonia jest mało ładnych Azjatek. Natomiast w kraju ojczystym bardzo wiele.
I nie przejmuj sie. Na zdrowie.

AIRmin

Od kiedy Chiny i Japonia to "ojczysty kraj Azji"? XDDD

AIRmin

masz bardzo niskie standardy. osobiscie bylem w chinach tylko raz ale zauwazylem ze jest tam zdecydowanie mniej ladnych kobiet niz w Korei czy Japonii. chinki wygladaja po prostu nudno

Całkowicie się zgadzam!

Też się zgadzam np śliczne też są Michelle Yeoh Ziyi Zhang i pare innych . !

Feta_33

Ciekawe jak wygląda w bikini ;D

Dymiano

http://www.mmafightgirls.com/post/2292/michelle-waterson-lookalike-jamie-chung-b ikini-pictures/

AIRmin

miazga!!!

Dymiano

uuuuuuuuuu :D

Tak, zgadzam się, Jamie Chung jest bardzo piękna, oby dawali Jej role w jak największej ilości filmów. Można się w niej zakochać...

o taak ;)

toxicxdream

Ona jest super, świetnie wygląda, świetnie gra., nic dodać, nic ująć. Cud natury. W dodatku przypomina mi dziewczynę, w której kiedyś się zabójałem na obozie. właśnie taka pół zajatka. Azja-the best!

Moja żona Chinka, też się z Tobą zgadza... :P
No i ja oczywiście...

użytkownik usunięty
AIRmin

Zazdroszcze zonie:D

true, true

użytkownik usunięty

ja się z tobą nie zgadzam. Ta jest wyjątkowo piękna, ale nie wszystkie są takie. Czy Jamie Chung nie ma przypadkiem przodka białego?

Ja się zgadzam ;)

Jaa..!!
Ale nie wszystkie.