Jamie Campbell Bower

James Metcalfe Campbell Bower

7,8
10 942 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jamie Campbell Bower

Jak przeczytałam w Bravo że zaręczył się z Bonnie Wright to nieźle się uśmiałam. Są parą bo widziałam fotki ale od razu zaręczyny? Zwykła plota tak myślę...

Lola140392

Mi się zdaje, że na Twitterze coś o tym pisał. Ale nie jestem pewna. Osobiście uważam, że to nie plotka.

Monia555

co? ale jajca hehe.
nie wiedziałam o tym, że są zaręczeni.
Myślicie, że to plota? Bo ja nie mam zdania, ale niezłe zaskoczenie jest na pewno;>

zapraszam do mnie na bloga

Lola140392

Tak, on i Bonnie są zaręczeni, to nie plotka.

Lola140392

Zawrzało na planie filmowym D:

użytkownik usunięty
Miliard

Pfff zal mi tej kobiety

Lola140392

To nie jest plotka, nawet w oficjalnych wywiadach dziennikarze gratulowali zaręczyn. Ale tak nawiasem mówiąc nie dziwię się, że miałaś wątpliwości. Jeśli źródłem jest Bravo....

Lola140392

OMG. On ma 23 a ona 20 lat... - zaręczyny? Ok. W sumie ich sprawa, ale się zdziwiłam.. :O

Lola140392

No proszę was, nie podniecajcie się tak, zaraz się pojawią dyskusje czy ich dzieci będą rude czy blond, albo jak się czuje Harry Potter.

Ale tak na poważnie to i ja zrobiłam wielkie oczy :D

Margit_S

I co z tego, że są młodzi? Jeśli się kochają tak na serio, to czy mają 20 i 23 lata czy 30 i 33 nie ma najmniejszego znaczenia....Najważniejsze są uczucia :D

Lola140392

tez jestem zdziwiona, że zaraz zaręczeni. ale cóż. ja się dowiedziałam z gazety dziewczyna. tak, od razu dzieci;P

Lola140392

Też się zdziwiłam, bo większość ludzi w tym wieku nie decyduje się na ślub. Ale dobrze, lepiej teraz niż żenić się w wieku 40 albo 50 lat ;).

Lola140392

Wybrał sobie jedną z największych kłód w historii kina, no naprawdę. Bonnie? Błagam.

Raksha

Wow . ;d

Raksha

LOL :P

Raksha

haha, racja ;) Strasznie sztywno gra i w ogóle jest jakaś taka..mdła

shika9

Teraz wiem że to jednak prawda;p Ale zaszokowana byłam, bo zazwyczaj osoby publiczne takie jak oni, decydują się na legalizacje swoich związków dużo później... No ale nie wińcie mnie... Pierwszy raz faktycznie przeczytałam o tym w Bravo jak byłam u kuzynki. A to rzeczywiście nie jest wiarygodne źródło:)

Lola140392

no proszę was, na jakim wy świecie żyjecie?? to, że się zaręczyli to nie znaczy że już mają się pobrać:/ ja mam 21 lat i jestem zaręczona, i jakoś nie planuje ślubu...

shika9

Co wy możecie o tym wiedzieć? "Wybrał sobie jedną z największych kłód w historii kina, no naprawdę. Bonnie? Błagam.", "haha, racja ;) Strasznie sztywno gra i w ogóle jest jakaś taka..mdła" Znasz ją? Rozmawiałeś z nią kiedyś? Wiesz, jaką ma osobowość? Swoją żonę/swojego męża też będziesz wybierał jak na jakimś castingu do filmu, gdzie liczą się aktorskie umiejętności? Jesteście żałośni.

Firania, to po co się zaręczałaś? o.o Żeby pierścionkiem szpanować?

Lola140392

kogo to obchodzi...

użytkownik usunięty
Lola140392

A ja nieźle się uśmiałem jak przeczytałem początek pierwszego zdania tego tematu.

Ja polecam ci czytanie ze zrozumieniem, przecież napisałam że przeczytałam to u kuzynki... A temat jest z przed prawie 2 lat. I jeżeli myślisz że jestem jakimś pokemonem to rozczaruję cię, mam 20 lat:) Założyłam temat bo miałam wątpliwości co do prawdziwości tego newsa... Chyba po to jest forum

użytkownik usunięty
Lola140392

Niach, niach. Ja mam się nauczyć czytać ze zrozumieniem? Przecież to Ty nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi.

"I jeżeli myślisz że jestem jakimś pokemonem to rozczaruję cię, mam 20 lat:) " - serio, kandydat do złotych ust tygodnia, odleciałem rotflcopterem :D

Wybacz ale to co napisałeś można było zrozumieć na różne sposoby...

Lola140392

20 i 23 to nie 16 lat. To nie jest plotka, sami to potwierdzali, i osobiście się cieszę. Pasują do siebie i zazdroszczę chłopaka :)

reparo

No i już po zaręczynach... Bonnie jest ładna, nie wiem jak mógł ją zostawić dla Lily Collins. Ah tak, cele promocyjne ;/

wioletaHP

no tak... tylko, ze Bonnie rzuciala go (podobno) kilka miesiecy temu, a on zwiazal sie teraz z Lily. W sumie pasuja do siebie. Ciesze sie, ze sa razem ;D

pyza_b

Ja słyszałam że Jamie zerwał zaręczyny miej więcej w tym samym czasie co Katie Holmes odeszła od Toma Cruisa...

wioletaHP

to Bonnie zerwała z Jamiem.

xinio

Hm a masz źródło? Bo ja już nie wiem komu wierzyć ^^

wioletaHP

http://www.aceshowbiz.com/news/view/00052134.html :)

xinio

A no to może tak... Ale ja i tak wiem, że to dla promocji nowego filmu Jamiego i Lily, bo grają w nim razem zakochanych i już są parą w realu. Ale trudno, Bonnie znajdzie lepszego :D

wioletaHP

nie wiem czy jest lepszy, kochałam Jamiego z Bonnie :( ale trudno, mam nadzieje ze sa szczesliwi! :) hehehe

xinio

Wybrali jak chcieli, takie życie. Pasowali do siebie, ale może znajdą bardziej odpowiednich partnerów. ;)

Lola140392

Jak teraz jest z Krolewna sniezka z Mirror Mirror