Jak widzę uśmiech Franco na ekranie, to aż ciary mi po plecach przechodzą. Jak można mieć tak uwodzicielski, szczery,frapujący i hipnotyzujący uśmiech :)
Jak się nie uśmiecha to niby taki zwykły niczym nie wyróżniający się aktor, ale jak już błyśnie to można patrzeć i patrzeć w nieskończoność na taką buźkę ;)
to samo mam! Patrze na niego i w sumie nie wiem co tak bardzo mi się w nim podoba, bo jest... zwyczajny. Nagle się uśmiecha i wszystko rozumiem :D
hehe myślałam że tylko ja tam mam a tu proszę .Dokładnie dobrze powiedziałaś Aisha jest taki zwyczajny ,a jak się uśmiecha to i ja się uśmiecham do ekranu :) hehe
Ja tez tak mam! Jak widze jego usmiech to mi sie nogi uginaja w kolanach... Masz racje, niby taki skromny, zwyczajny chlopak, a tym swoim usmiechem powala pewnie nie tylko nas :)
Ja tez tak mam. Jak widze ten jego usmiech to az mi sie nogi uginaja w kolanach... Masz racje, wyglada na zwyczajnego, skromnego faceta, a jak sie usmiechnie to.... ufff Pewnie wiekszosci z kobiet sie robi goraco:)
oj tak robi się gorąco :) oglądając Flyboys czekałam tylko na momenty kiedy spotka się z dziewczyną która mu się podoba bo wtedy tak ślicznie się do niej uśmiechał :) a było niestety mało takich momentów w tym filmie.
Ja ostatnio ogladalam Flyboys 2 razy, bo on tam wyglada zajeb... w tym mundurze no i wlasnie jak sie spotyka z ta dziewczyna jak do niej pierwszy raz przyszedl i tak sie usmiecha, albo jak pod drzewem stoja i pada deszc:) Bardzo tez mi sie podoba w Annapolis.
hehe yohimbine mi dokładnie podobają się te same sceny co i Tobie hehe :) z flyboys super scena jak spotyka się z tą dziewczyną w annapolis to taki z niego młody buntownik:D
Racja, on jest przeprześliczny i ma przeprześliczny uśmiech, jest taki czarujący, że KOCHAM GO !!!
Racja co do Flyboys i Annapolis- ten uśmiech powala...:)))
Mam słabość do pana Franco :) Ten uśmiech, ajć xd Świetny aktor i oglądaniem filmów z nim to czysta przyjemność
nie wiem czemu przeczytalem za pierwszym razem "fapujacy" usmiech :D w 127h czy genezie bardzo dobrze pograł :)