Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
134 118 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

Cóż ja mogę mu życzyć skoro i tak tego nie przeczyta ;) ale mimo wszystko wielu z Was podziwia tego aktora tak jak ja więc chce mu życzyć by nieosiągalne cele stały się zdobyczami codzienności.. w sumie jestem pewna, że osiągnie bardzo dużo ;)... cóż i przede wszystkim, żeby miał prawdziwych fanów a co najważniejsze prawdziwych przyjaciół, a nie takich którzy są tylko na pokaz, choć wierze, że takowych nie posiada :P no to Wszystkiego co najlepsze panie Gyllenhaal, to już 26 lat ;)

Watson

Happy, happy Birthday Mr. Gyllenhaal!!!

Te 26 lat ukształtowały cudownego człowieka i świetnego aktora... Tylko tak dalej!

anna_mariakowalik

Wyprzedziłeś mnie z tym tematem:D No i oczywiście ja też życzę mu WSZTSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Jake jest najlepszy!!! Pozdrowionka:D

Jake

ja jestem ona ;) mój nick znaczy tyle co ksywa ;] pzdr

Watson

Dołączam się do w/w życzeń dla Jake'a :)

Watson

Wszystkiego najlepszego dla Jake' a :-). Nie znamy go jako człowieka, jak mozemy więc składać mu takie osobiste życzenia? Jako aktorowi, życzę mu wielu rozwijających jego talent ról, które usatysfakcjonują i jego i wszystkich pozostałych. Życzę mu kolejjnych nominacji do Oscara za kolejne świetnie zagrane filmy. I oczywiście samego Oscara :-).

Watson

Happy Birthday Uncle Jake Nasty ;) !!!!!!!!!!!!!!!

Watson

sto lat!!!!!!!!!!!!!!

Watson

Chociaż głupio jest składać życzenia osobie, której się nie zna, to mimo wszystko- najlepszego, więcej udanycn filmów:)

Watson

A ja życzę mu żeby go kaka nie bolała i takich grubych i długich ................................................................................ ........................................................................... kolorowych lizaków.!.

Ellesmera

a może to urodziny Jake'a G. będą wystarczającą motywacją dla jakiegoś polskiego dystrybutora, który W KOŃCU zdecyduje się wydać najbardziej oczekiwany (wg oficjalnego rankingu Cinemy, Stopklatki i coś tam - nie pamietam teraz) film do wydania w Polsce na DVD...? ;P

radex78

Jaki film?

Ellesmera

Pewnie Donnie Darko...
Cóż, pomarzyć zawsze można :/