Nowa drama "Triangle" z nim w jednej z głównych ról! Facet jest genialny i idealnie gra takiego
zadziora :D poza tym fabuła świetna, wciąga na maxa :
"Historia trzech braci, którzy zostali rozdzieleni przez los, kiedy ich rodzina się rozpadła. Jang Dong
Soo (Lee Beom-soo) został policjantem, Jang Dong Chul (Kim Jae-joong) gangsterem, a
najmłodszy Jang Dong Jun (Im Si-wan), adoptowany przez bogatą rodzinę, stał się zimnym
człowiekiem wierzącym jedynie w siłę pieniądza."
Poza tym z tego co wiem to ta drama bije rekordy oglądalności w Korei ,sama oglądam i polecam!
na viki jest ale niedostępne w Polsce, chyba że masz ip amerykańskie (polecam dodatek do mozilli "anonymoX" ,tam możesz sobie zmieniać ip kiedy Ci się podoba i oglądać przeróżne dramy ,które u nas są zablokowane) ,a poza viki to Triangle jest też tutaj : http://www.dramaqueen.pl/drama/koreanska/triangle/
Również mi przypadła do gustu, wczoraj obejrzałam ko końca i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, do tego urzekający soundtrack-oni dbają o oprawę muzyczną.Mam nadzieję że kiedyś w końcu zamiast tych tureckich gniotów lub bezsensownych paradokumentów będzie można obejrzeć taką dramę tv,ale to chyba niedoczekanie moje,pozdrawiam.