Jadwiga Gryn

6,5
269 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jadwiga Gryn

Wszystko pięknie tylko, że...
Jadzia urodziła się w tychach i chodziła do szkoły podstawowej nr. 37. Wiem, bo chodzilismy do tej samej klasy.
Wyrosła na piekną kobiete, a pamietam ją jak chodziła z zaślepkiem na okularach bo miała jakieś problemy ze wzrokiem. Ot, taka szara myszka...ale sympatyczna i inteligetna.
Kolejny dowód na to, że "prości" i "normalni" ludzie nie goniący za grupą i mający swój mały świat do czegoś w życiu dochodzą:)
Oby tylko nie utknęła w tych serialach.
Powodzenia Jadźka!
Tychy z Tobą!:)

eFtEp6

Właśnie też mnie to dziwi że jest napisane : urodzona w Łodzi :/ Chodziła do klasy z moim bratem (LICEUM) w Tychach. Dlatego cieszmy się że u nas dorastała przyszła gwiazda :)

lovegood

to jest nasza tyska gwiazda;) trzeba naprawic ta pomylke;) ona chyba studiowala w lodzi..a geografii w liceum uczyla ja moja wychowawczyni:D wczoraj sie tym chwalila bo jej sie wspomnialo jak powiedzialysmy jej ze przypomina nam ciocie od ewy z m jak milosc:P zobaczycie za niedlugo dostanie oskara:D dlaczego..?...bo jest z tychow:D:D:D pozdro:*:*:*

eFtEp6

jak sie jest taka piękną kobietą to można nie "gonić za grupą" jak to napisalas...to wystarczy w tej branży-duzo wdzięku i troche talentu,szczegolnie patrzac na wspolczesne gwiazdy.