Izabella Miko

Izabela Anna Mikołajczak

6,4
3 252 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Izabella Miko

Ponoć dostała rolę w Supernatural. Ciekawe kogo zagra ale i tak jakoś za nią nie przepadam.

Dagmara15

mam nadzieję, że to będzie tylko jeden odcinek

asiek1990

Uwierz, że ja też. Nie lubię jej gry.

Dagmara15

Zagra w odcinku 10x06, czyli w przyszłym tygodniu. Widać ją w zwiastunie - chyba zagra kogoś w rodzaju pokojówki.
https://www.youtube.com/watch?v=2ZxsBZ72uyI

Dagmara15

https://www.facebook.com/JaredPadaleckiFandom/photos/a.206138342364.133353.19581 4732364/10152826108047365/?type=1 Zdjecie Izy z Jensenem i Jaredem ;)

Dagmara15

właśnie obejrzałam szósty odcinek, rzeczywiście wystąpiła jako pokojówka i uważam, że zagrała całkiem dobrze, nie wiem czego od niej chcecie

blackswindler

Też widziałam i mi się podobała. Ale to zależy czasami mam mieszane uczucia co do niej :)

blackswindler

Kwestia gustu. ;)
Osobiście nic do niej nie mam, bo widziałam z nią może 1 lub 2 filmy. Ale jak dla mnie to kompletnie położyła odcinek (mimo że i tak był słaby...). Po prostu była zbyt sztuczna i nieprzekonywująca. ;)

anhp

Na początku jeszcze jej gra aktorska nie raziła, ale jak się "ujawniła"... To było straszne!
W każdym bądź razie dobrze, że to tylko jeden odc :)

talesniczek

Po tym odcinku już mnie wcale nie dziwi że nikt z Polski nie może zrobić kariery po za krajem a polskie filmy są kompletnie do dupy. Wszyscy są zbyt sztuczni i grają jakby byli w teatrze a nie w TV. Pewnie dlatego że w Polsce nie ma ani jednej szkoły aktorskiej tylko same gówna teatralne.

MAFA

A ty nie masz co robić tylko po całym filmwebie wklejasz ten sam post.

marcinzarebski7

A ty nie masz nic innego do roboty niż kontrolowanie moich postów...

talesniczek

Właśnie na tej sztuczności i przesadzie zbudowała rolę, moim zdaniem całkiem fajnie to wyszło. Zwłaszcza biorąc pod uwagę, że poza Samem i Deanem wszystkie postacie w tym odcinku były właśnie takie - przerysowane i nieco teatralne

blackswindler

mi też się podobała w tym odcinku dodam, że miała bardzo przekonujący akcent ;)

bartii93

jestem pewna na 99% ze miala glos podlozony

Elemes

Musze Cie rozczarowac.
To byl jej glos.
Ona potrafi takze mowic w kilku dialektach (mam na mysli jezyk angielski).
Pozdrawiam.

mysiaasia

nie ma to nic wspolnego z rozczarowaniem. JESLI to prawda, szacun dla niej ;)

Elemes

Prawda, u Wojewódzkiego opowiadała, jak trenowała gubienie akcentu

Dagmara15

po tym filmie z tancem zwatpilem w to, ze w ogole potrafi grac.

Dagmara15

w supernatural gra pokojówkę, ale więcej jej nie będzie ;)