Wczoraj w "Dzień Dobry TVN" ojciec Izy potwierdził że wycięto ją z "Clash of the Titans"
amerykanie to chamy niewiem czemu ja wycieli ale to było podłe! pozatym postac ateny jest wazna w filmie !
A coś sobie teraz skojarzyłem. W wielu przypadkach po wydaniu filmu na Dvd wśród dodatków są sceny wycięte. Jak myślicie czy Iza Mikowhychuck będzie miała swoje 5 minut na płytce ?
jaki dół.. taa, wielka współpraca.. aha, z wielkimi aktorami.. taa.. jasne, nawet wywiady były z nią odnośnie Clash of the Titans.
sorry, ale spadłam z krzesła :>
zamiatanie 3 planu to żadne granie - to statystowanie.
Wystarczy popatrzeć na jej "filmografię" żeby zobaczyć jaka to "gwiazda".
Specjalnie się nie zdziwiłam gdy wycieli ją z tego Clash of the Titans.
Moim zdaniem ona ma troszkę za duże ego, łechtane przez mamusię i TVN.
Ktoś słusznie zauważył, że gdy Iza przyjedzie do Polski i jest w jakimś talk - show to opowiada cały czas: "w Stanach to w Stanach tamto", jakby:
a) kogoś to interesowało,
b) miała się czym chwalić,
c) to by coś znaczyło.
A, i coś jeszcze: zdaję sobie sprawę że największe gwiazdy zaczynały w filmach klasy B. Jednak to nie były długie epizody w ich życiu i dosć szybko zaczynali pracę przy bardziej ambitnych filmach. A panna Iza od dobrych kilku(nastu) lat pracuję w tym swoim Holywood i co? I nic. Jest słabą aktorką. Gdyby było inaczej już dawno by się wybiła. A na razie pozostają jej filmy klasy B, b jak badziewie.
dokładnie, a zwalanie na to, że jest się z Europy Wschodniej, to już jakaś paranoja.. Milla Jovovich, która też może nie grzeszy talentem aktorskim jakoś się wybiła i stała się gwiazdą, nie takiego formatu jak Tomek Cruise, bo to inna liga, ale jednak.
Zgadzam się.
Pewnie pannie Miko i jej menadżerowi i mamusi zrzedła minka gdy okazało się, że Rosati zagrała z Sharon Stone.
Mnie osobiście niezmiernie rozbawiło gdy przeczytałam gdzieś że: "Iza jest w pierwszej 40 aktorów". Ja teraz potrafię wymienić 40 gwiazd Holywood i mam uwierzyć, że Iza jest wśród nich?! Wolne żarty!
Pozdrawiam.
ta 40tka to chodziło o najlepiej zapowiadające się młode osoby, ale nie podali jej miejsca w tym rankingu - tak, czepiam się, ale jest różnica między pierwszym miejscem a 39tym ;D
co do Rosati i jej występów - wydaje się, że dziewczyna ma większy potencjał, ale niestety sama nie myśli i robi to co każe jej mama.. a granie u boku Sharon Stone - przy całym moim szacunku dla niej - kiedy ona zagrała w dobrym filmie? :|
Wiesz, ale przynajmniej gra u boku Sharon Stone. Nie to co Miko, która się przechwalała, że gra z tym i z tym a wycięli ją;p Nie interesuję się zbytnio panną Rosati, jednak dażę ją większą sympatią niż Miko. Nie lubię osób które trzymają tyłek wyżej niż srają (za przeproszeniem) i podpierają nosem sufit.
Co do rankingu - nadal nie wierzę w to że Iza znajduje się w jakiejkolwiek pierwszej 40tce, no chyba że w ostateczności "aktorek klasy B", czy "wyciętych gwiazdeczek" jak ktoś napisał na jakimś forum;)
Weszłam sobie na izabellamiko.com i doszłam do wniosku, że Iza naprawdę uważa się za gwiazdę. W zakładce "prasa" są skany z wywiadów gdzie można przeczytać: "idzie jak burza i zdobywa Holywood"... ech... a potem ludzie w to wierzą, niestety. W biografii też subtelnie jest zaznaczone że Iza to nie byle kto.
Pozdrawiam.
Macie tu jedną ze scen wyciętych ze "Starcia Tytanów" w której grała ta SUPER MEGA GWIAZDA HOLLYWOOD :D
http://www.youtube.com/watch?v=g0wmaYW0ICU