Ivan Komarenko

3,9
60 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ivan Komarenko

On jest beznadziejny jak sie na niego patrze to mnie denerwuje . kto go wogule do filmu wpuściuł ja sie pytam ????? bo to naprawde normalnie beztalencie. Ja z natury nie jestem typem krytyczki ale ten gościu bije wszelkie rekordy. a jeszcze jedno śpiewać to on też nie potrafi i kto ja sie pytam kto go wpuścił na tą całą Eurowizje !??!?!?!?!!??!?!!?!?!?!?!?!?
ludzie bez przesady ale tak uważam i kropka.Dodając na koniec facet nawet urody nie posiada ( jest brzydal przynajmniej dla mnie) a kurcze wstaiwają niby że najpiękniejszy sory bez urazy ale to już troche przegięcie!

Hitek

Widzisz, ja na przykład mam ochotę skomentować Komarenke(nie wiem jak to się odmienia) i mam ochotę wypowiedzieć się na temat jgo udzielania się w telewizji. Chcę się także dowiedzieć dlaczego dla niektórych osób jest on autorytetem, człowiek w miarę myślący, który obejrzał program Kuby Wojewódzkiego, jest w stanie stwierdzić, że Ivanowi pozazdrościć nie można ciętej riposty oraz inteligencji, a człowiek, który ma choć odrobinę gustu muzycznego i słuchu nie uzna muzyki Ivana za dobrej.
Gdyby chociarz był przystojny to rozumiałabym zachwyt tych wszystkich nastolatek, choć w sumie według nich jest...

I jak będę chciała to będę komentować, ale ty nie będziesz mnie wyzywał od dziwek, kapiszi?? Ja cię nie będę wyzywała od, np. różnych części ciała, bo uważam to za szczyt głupoty i brak stosownych argumentów.

Hitek

Widzisz, ja na przykład mam ochotę skomentować Komarenke(nie wiem jak to się odmienia) i mam ochotę wypowiedzieć się na temat jgo udzielania się w telewizji. Chcę się także dowiedzieć dlaczego dla niektórych osób jest on autorytetem, człowiek w miarę myślący, który obejrzał program Kuby Wojewódzkiego, jest w stanie stwierdzić, że Ivanowi pozazdrościć nie można ciętej riposty oraz inteligencji, a człowiek, który ma choć odrobinę gustu muzycznego i słuchu nie uzna muzyki Ivana za dobrej.
Gdyby chociarz był przystojny to rozumiałabym zachwyt tych wszystkich nastolatek, choć w sumie według nich jest...

I jak będę chciała to będę komentować, ale ty nie będziesz mnie wyzywał od dziwek, kapiszi?? Ja cię nie będę wyzywała od, np. różnych części ciała, bo uważam to za szczyt głupoty i brak stosownych argumentów.

Elle_9

Nigdzie nie zaznaczyłam, że twoja matka zajmuje się prostytucją... Zapytałam tylko, gdzie pracuje ? :) Ale jeśli już to ty "zaznaczyłaś, że to ja (niezwykle błyskotliwie i przenikliwe wydedukowałaś to po moim nicku) zajmuję się prostytucją. I nie wiem skąd u ciebie te chore skojarzenia. Imię Samanta, nosi wielu sławnych ludzi (Nie prostytutek, ku twojemu zdziwieniu), jak np Samanta Fox albo Samanta Janas. No ale cóż... Problem z chorymi skojarzeniami polega na tym, że są chore. Zapomnij, że próbowałam to analizować.
No ale ok... ten rodzaj argumentów sugestii mogę sobie odpuścić. Ale nie wiem czy stać na to ciebie. A przepraszam co wywnioskowałaś po moich autorytetach ? Napiszesz mi, że jestem głupia i ograniczona, bo moim autorytetem w ŚPIEWANIU (W śpiewaniu! - Autorytety mogą dotyczyć każdej z dziedziny życia osobno), jest Ivan ? Wydaje mi się, że więcej można dowiedzieć się o człowieku, jeśli widzi się taką ignorancję chamstwem podszytą, ale i tak nie na tyle, aby poznać człowieka poprzez forum. Więc mi się tu nie poniżaj i nie pisz, jak to jesteś pewna jakie to określenia do mnie najlepiej pasują.... Wiesz wogóle zastanawiam się, skąd ty wiesz jaki jest ten Ivan ? Znasz go ? Widziałaś program Wojewódzkiego (Omg) i myślisz, że znasz człowieka na wylot ? Tak właśnie ocenia tylko ktoś ograniczony...

Natasza882

Nie zapomnę o tym.
Jeżeli masz zamiar kłamać, to lepiej w ogóle się nie odzywaj.
"(...) Samanty (aprops, bardzo wdzięczny nik, który kojarzy się z panią z domu publicznego)", gdzie masz tu napisane, że jesteś prostytutką? Tu jest wyraźnie napisane, że twój nik kojarzy się mi się z panią z domu publicznego, ale nigdzie nie napisałam, że nią jesteś.
Napiszę ci, że nie masz gustu muzycznego skoro twoim autorytetem jest Ivan. Napiszę tak, a nie inaczej. Mogę sobie ciebie określać jak mi się żywnie podoba, możesz się przeciw temu burzyć, ale nie możesz mi tego zabronić. A czy ty widziałaś ten program i widziałaś na jekiego wyszedł debila i jak pozwalał się poniżać, a obelgi ze strony Wojewódzkiego przyjmował z uśmiechem? Wiesz stwierdziłam tylko, że brak mu inteligencji, gdybyś zechciala zauważyć.
Szczerze mówiąc niczego więcej nie wymagam od idola Ivana Komarenki.
A teraz przytocze twoje słynne słowa; "Co za intelekt!"

Acha jeszcze jedno:
"Panią, z domu publicznego mówisz... To gdzie właściwie pracowała twoja matka ? Bo nie dosłyszałam... No nic. Z powodu twoich przeżyć spuśćmy zasłonę milczenia na twoje patologiczne skojarzenia."
Jeżeli nie dostrzegasz w tym nic złego, to nie mamy o czym dyskutować.

Elle_9

Czyżby pani Elle zaczęła się gubić w swoich wypowiedziach... Ciekawe :)
Nie możesz sobie mnie określić jak ci się żywnie podoba, bo to publiczne forum dziewuszko. Tu się rozmawia co najwyżej o aktorach/filmach, a ty pierwsza zaczęłaś mnie obrażać, bo zabrakło ci argumentów, aby ze mną dyskutować w inny sposób.

"Jeżeli wiadomość pani Samanty (aprops, bardzo wdzięczny nik, który kojarzy się z panią z domu publicznego) była adresowana do mnie, to mam coś dla ciebie:wiesz co najbardziej mnie irytuje u innych ludzi? to, że za wszelką cenę chcą mi coś wmówić. Ty też to robisz. Uwierz mi na słowo, nie zazdroszcze niczego, niech to dotrze do twojego mózgu, dla którego przeciążeniem jest proces myślowy mający na celu zrozumienie treśći moich poprzednich wypowiedzi.
Zapamniętaj sobie jedno, żebyś nigdy nie pier****ła takich głupot: niczego nie zazdroszczę przybyszowi ze wschodu: ani tak głupiutkich fanek jak ty, ani "superprodukcji," w której zagrał.

A co do (jak domniemywam) pani zafascynowanej panem Ballackiem: dziewczynko zrozum to nie forum piłkarskie, a osoby na twojej liście nie zaliczją się do osób kina, podobnie jak pan Komarenko, chociaż nie on zagrał w superproducji, czyli M jak Miłość u boku jakże wspaniałych gwiazd. PS: tak strasznie mu zazdroszce, boże on zyskał ulubienie takich ekhm..., niech będzie, że osób, jak wy."

Uważasz, że jeśli ktoś nie jest wygadany to jest głupi ? To gratuluję.
Być może nie mamy o czym dyskutować, ale nie oczekuj, że ktoś będzie nic nie mówił, kiedy porównujesz go do prostytutek. I mi nie chrzań, że ci się tylko skojarzyło. Mi też się wiele rzeczy kojarzy, ale nie mówię o tym wszystkim wokoło. Powiedziałaś to, aby mnie obrazić to oczywiste. I czego oczekiwałaś po tym ? Zanim zaczniesz głupio trajkotać to się zastanów.

użytkownik usunięty
Elle_9

aha...To co piszesz zupelnie nie ma sensu,ale dobra xPP po co tracisz czas skoro tak Ivana nie cierpisz xP....
ech...resztę pozostawię bez komentarza...

AsiulkA

Dobrze każdy ma prawo się wypowiedzieć na temat osoby której nie lubi. Ale po co.....to bez sensu. Wg mnie Ivan zagrał słabo tą epizodyczną rolę w M jak miłość, ale dali mu taką nudną rolę. A i nie wstydzę się tego że go lubie każdy ma prawo lubić kogo chce to nie lata 80:)(każdy wie, albo chociaż się domyśla o co chodzi).......Przepraszam za to że cie wyzwałem od dziwek.......wiem że to niczego nie załatwi bo po każdym wbitym gwoździu jak wyciągniesz nawet to zostanie dziura na zawsze....mam nadzieję że mi to zapomnisz i będzie po sprawie:)....

Hitek

Samanta : ,,Tu się rozmawia co najwyżej o aktorach/filmach, a ty pierwsza zaczęłaś mnie obrażać, bo zabrakło ci argumentów, aby ze mną dyskutować w inny sposób'' - Zgadzam się tylko szkoda że on nie jest aktorem , albo nawet grający piosenkarzem.

Odnośnie tematu programu Wojewódzkiego , ponownie popieram Elle. Normalny szanujący własną osobe , doceniający swoje wartości człowiek który ma choć trochę ambicji nie zezwala sobie na takie obelgi czy insynuacje. Wszystko kwitował głupim wrecz smiechem , nic konkretnego nie powiedział , a Wojewodzki był w swoim żywiole bo jego inteligentne ( ale nie twierdze że go lubie ) i złośliwe uwagi miażdzyły Komarenke , a z czego to wynika ?!

Samanta zachęcam abys poszła przykładem Ballacka i przynajmniej stwierdziła że ta rola była beznadziejna i że zaden z niego aktor. Jest piosenkarzem tak zgadzam sie[ chociaz jego muzyka do mnie nie trafia ], ale nie aktorem!

Darken

Darken przepraszam że Ciebie obraziłam i aktorkę którą lubisz Panią Agnieszkę Perepeczko.

AsiulkA

Po pierwsze Samanto, może wreszcie coś do ciebie dotrze, bo widzę, że z ty u ciebie bardzo cięzko. Poczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, ale tak uważnie. Może wtedy wreszcie dojdziesz do tego, że twoje imię kojarzy mi się z panią z domu publicznego domu, a nie ty. A potem przeczytaj swoją wypowiedź zawierającą "subtelną" aluzję, w której była mowa o tym, że moja mama właśnie w agencji pracowała.
No, ale tak to jest, że źdźbło u kogoś, a belki u siebie. Zrozum, że raz napisałam, że Ivanowi niczego nie zazdroszczę, więc zdenerwowałam się gdy próbowałaś mi wmówić, kolejny raz, że czegoś mu zazdroszczę, no ale niestety jestem tylko "prymitywną głupią chamką", która twoim zdaniem ma bardzo niski intelekt, więc czego tu więcej ode mnie oczekiwać.
Dziwi mnie, że osoba, która uważa się za tak inteligentą jak ty, podważająca czyjąś inteligencję nie wie, że umiejętność, jak to nazwałaś "wygadania", także świadczy o tym, że ktoś jest mądry.
Zaraz pewnie mi ktoś tutaj wyjedzie, że Ivan jest przeinteligentny, bo skończył polonistykę. Tylko ciekawe, dlaczego jego zdania są tak mało rozbudowane i popełnia proste błędy językowe.
No, ale cóż widzę, że dla obrony tych jego czarnych oczu jesteś w stanie zrobić wszystko i kolejny raz, że nazwałam cię prostytutką

AsiulkA

Po pierwsze Samanto, może wreszcie coś do ciebie dotrze, bo widzę, że z ty u ciebie bardzo cięzko. Poczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, ale tak uważnie. Może wtedy wreszcie dojdziesz do tego, że twoje imię kojarzy mi się z panią z domu publicznego domu, a nie ty. A potem przeczytaj swoją wypowiedź zawierającą "subtelną" aluzję, w której była mowa o tym, że moja mama właśnie w agencji pracowała.
No, ale tak to jest, że źdźbło u kogoś, a belki u siebie. Zrozum, że raz napisałam, że Ivanowi niczego nie zazdroszczę, więc zdenerwowałam się gdy próbowałaś mi wmówić, kolejny raz, że czegoś mu zazdroszczę, no ale niestety jestem tylko "prymitywną głupią chamką", która twoim zdaniem ma bardzo niski intelekt, więc czego tu więcej ode mnie oczekiwać.
Dziwi mnie, że osoba, która uważa się za tak inteligentą jak ty, podważająca czyjąś inteligencję nie wie, że umiejętność, jak to nazwałaś "wygadania", także świadczy o tym, że ktoś jest mądry.
Zaraz pewnie mi ktoś tutaj wyjedzie, że Ivan jest przeinteligentny, bo skończył polonistykę. Tylko ciekawe, dlaczego jego zdania są tak mało rozbudowane i popełnia proste błędy językowe.
No, ale cóż widzę, że dla obrony tych jego czarnych oczu jesteś w stanie zrobić wszystko i kolejny raz, że nazwałam cię prostytutką

Elle_9

między kolejny raz, a nazwałam cię miało znaleźć się "zarzucisz mi".

Elle_9

To jest amerykańskie imię i odwal się od mojego imienia, nie obchodzą mnie twoje prymitywne skojarzenia .To nie jest forum o imionach.Ivanowi nie dorastasz do pięt,on nie obraża ludzi ani z nich nie szydzi.Rasistka się znalazła.Jeśli nie widzisz jego urody to jesteś lesbą ślepoto.

użytkownik usunięty
Natasza882

Jak tak sobie to czytam, to zastanawiam się czy naprawdę nie widzicie tego, że ta dyskusja jest o niczym; do niczego nie prowadzi. Trochę to zabawne, ale jednocześnie żałosne. Radziłbym inteligentnym ludziom, którzy się tu znajdują, aby skończyć to inteligentne przerzucanie błotem i porozmawiać na topikach, które mają jakiś sens...

Ps: Umiejętność wygadania nie świadczy o tym, czy ktoś jest mądry Elle. Założę się, że Einstein nie miał zadatków na spikera telewizyjnego...

Tak to juz zaszło za daleko.. Więc jaki wniosek ? Ivan Komarenko nie umie grać :]

AsiulkA

Ok Elle możesz się na mnie gniewać o to na całe życie bo masz powód..... Ale dlaczego odrzucasz przeprosiny i jeszcze zarzucasz że kłamie???? To co napisałem było szczere......

Hitek

Czyje przeprosiny odrzucam? Ballack, na ciebie się nie gniewam. Przeprosin ze strony Samanty nigdzie tu nie wyczytałam, chyba, że są nimi te oto słowa:"jesteś lesbą ślepoto".
Ponieważ rozmowa robi sie już nużaca muszę coś wszem i wobec oznajmić:

No więc, nawet tak "prymitywna głupia chamka", "ślepa lesba" jak ja może przyznać się do błędu.
Jak Samanta słusznie stwierdziła przemawiała przeze mnie zazdrość kiedy wypowiadałam się o Ivanie, a także kiedy w sposób prymitywny obraziłam jej nik.
Oczywistym wydaje się być fakt, iż Ivan jest wspaniałym aktorem, a Robert de Niro nie dorasta mu do pięt.
Natomias piosenka "czarne oczy" jest mistrzostwem świata. Sam Ivan jako piosenkarz jest znakomity, a ktoś taki jak Phil Colins nie może się z nim nawet równać, a pozatym muzyka pana Komarenki jest bardzo gustowna.
A co do niku, obraziłam go, ponieważ tak szleńczo mi się podoba, a go nie mogę mieć- zwykły syndrom zazdrości.
Wszystkie te oraz inne popełnione przeze mnie błędy, za które serdeecznie przepraszam są wynikiem braku inteligencji, której nie brakuje Ivanowi.
Ale tak to tymi "prymitywnymi głupimi chamkami", "ślepymi lesbami" i córkami pań z burdelu, niestety już jest.
Samanto! Wybacz mi
To jest już moja ostatnia wypowiedź w tym temacie(chyba, że ktoś mnie sprowokuje), aczkolwiek bardzo uważnie będę śledzić dalsze losy duskusji

Elle_9

Wreszcie przyznałaś się do prawdy :)

A tak poważnie. Za dużo ironii... Aż się przelewa w tym tekściku. A więc dałam ci kolejny argument, którym możesz wojować... no dobrze. A dlaczego nie przytaczasz tego jak ty nazwałaś mnie pierwsza. O tym, że jestem głupia i dlaczego porównałaś mój nick do imienia dziwki ? Dywagując przy okazji nad tym, czy jestem człowiekiem, bo lubię Ivana Komarenko... To nie ma sensu. Ale nie jesteś wbrew temu, co sądzisz ofiarą. Ja na przykład nie cierpię tego twojego autorytetu (wyroczni ludzkich intelektów) Wojewódzkiego, ale nie włażę na jego stronę i nie obrażam jego fanów. A poza tym jest na filmwebie wiele osób, których teoretycznie nie powinno tu być (Nie związanych z branżą filmową, lub związanych w żałosny sposób), jak Maria Wiktoria Wałęsa, Rafał Maserak, Agnieszka Frykowska... Zastanawiam się, czy im też tak uprzykrzasz życie. Nie masz ochoty skończyć tej dyskusji ? Bo chyba nie sądziłaś, że ten wywód pozostanie nieskomentowany.

Natasza882

"czy im też tak uprzykrzasz życie" - Miałam na myśli oczywiście sympatyków tych osób.

AsiulkA

Mam nadzieję że Ivan kiedyś wróci do M jak Miłość.

użytkownik usunięty
Natasza882

ja tam bardzo lubie ivana słucham jego piosenek od 2004 roku zapraszam tesz na muj profil znajdziecie tam wiele ciekawostek o ivanie http://www.filmweb.pl/user/krycha7614