Hyuk Jang

Yong-jun Jeong

8,6
610 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hyuk Jang

Nowa drama "Fated to Love You" z Jang Hyuk i Jang Na Ra w roli głównej.
Jest to 16 odc. komedia romantyczna opowiadająca o kobiecie która zachodzi w ciążę po tym jak
spędzi noc z dziedzicem wielkiej firmy.
W dramie gra także Choi Jin Hyuk znany z przebojowej dramy "Heirs" w której grali także Lee Min Ho
i Park Shin Hye :D
Emisja dramy rozpoczęła się 2 lipca na MBC.

Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=UWVa0yfj2cE

patrycjagrudzinska1

Jak na razie jest świetny w FTLY i całkiem nieźle wygląda ;) A ten jego głośny śmiech hmmm...ciężki do określenia :)
Już nie mogę się doczekać następnego odcinka :)

bliss6

jak słyszę ten śmiech to też zaczynam się śmiać :D :D

achajka1988

Śmiech to ma super! Jak on zacznie to sama razem z nim się śmieję xD W ogóle to drama jest świetna! Ile zabawnych scen tam jest jak np. ta z Lee Gun'em i dziewczyny rodzicami jak dowiedzieli się że ten drań który chce zamknąć firmę jest tym który jej dziecko zrobił xD

patrycjagrudzinska1

mnie na początku zainteresowała ze względu na fabułę... koreańska zaczynająca się od sceny łóżkowej? wiedziałam, że będzie troszkę inna, bez tych typowych koreańskich "wall kissów" itp.. ogólnie drama jest świetna już nawet pod tym względem aktorskim! dopiero po tym szóstym odc zorientowałam się, że to sam Jang Hyuk :) widziałam z nim "Taniec Smoka" i zamierzałam obejrzeć inne.. ale w sumie zawsze mam taki problem z koreańskimi aktorami, że jak zmienią fryzurę to już ich nie rozpoznam... :D :D

achajka1988

Heh ;D Ja też ze względu na fabułę xd Coś innego. Jang Hyuka niestety w niczym nie oglądałam jeszcze:/ Dopiero teraz w tej dramie. A główną widziałam już w School :D

patrycjagrudzinska1

Wyczytałam na asian wiki że drama ma 20 odcinków,

Askol

W 13 (chyba) odcinku jest nawiązanie do jego występu w teledysku G.O.D. w którym wystąpił.

Askol

O to fajnie (chyba) :) Ale o czym to dalej będzie? Nie wiem czy te 20 epków to nie za dużo.

To muszę poszukac tego teledysku i obejrzeć :D Ciekawa w ogóle jestem 13 odcinka. Sama końcówka 12 epka z przemianą głównej mnie zaciekawiła :D
Ja to akurat jestem na 12 odc. więc dzięki za info :)