Hulk Hogan to beznadziejny aktor... Nie rozumiem tych wysokich not... Tutaj oceniamy ludzi jako aktorów, nie jako wrestlerów. Sam lubię wrestling i Hulka również, jednak widzę tutaj pełen brak obiektywizmu wobec wielu fanów, którzy za wszelką cenę bronią Hulka, nie podając żadnych argumentów. Po prostu: 'bo tak'.
Ja, mimo iż lubię wrestling to wiem na czym to konkretnie polega. Czy wy naprawdę wierzycie, że to 'walka' na prawdę? Owszem zdarzają się kontuzje, zdarzają się osobiste porachunki, ale zazwyczaj wszystko przebiega zgodnie ze scenariuszem.
Wszystko z góry jest ustalone: kto wygra, kto przegra, po jakiej akcji publiczność będzie piać z zachwytu, a kiedy po trybunach rozlegnie się przeciągłe "uuuuu" po uderzeniu, którego zwykły śmiertelnik nie miałby prawa znieść. Owszem ja podziwiam wrestlerów za to, ile muszą pracy włożyć, aby coś osiągnąć, ale nie ma się co oszukiwać. Różne federacje kreują mistrzów świata, europy dla zysków...
W 2007 roku największa i najsilniejsza federacja profesjonalnych zapasów - World Wrestling Entertainment - miała 486 mln dol. przychodu, a na czysto zarobiła 52,1 mln. Żyć nie umierać, nie?
Wracając do Hulka to... nadal go cenię, głównie sentymentalnie, ale dla mnie się po prostu stoczył. To, że wystąpił w programie mtv 'uparty jak Hogan' to kompletna żenada. Wpuszczenie mediów do życia prywatnego to wg. mnie najgorsza rzecz jaką może zrobić sławna osoba.
Eee tam nie przesadzaj . Też jestem fanem wrestlignu i bardzo lubię Hulka . Ale jako aktor nie jest taki zły :/ . Jest dobry w aktorstwie bo przecież wrestling to też tak jakby aktorstwo :) .
Tajniak masz rację tutaj się ocenia aktorów, a nie wrestlerów, ale HULK wczuł się w każdą swoją rolę, chociaż to są lekkie filmy, oraz nie jest aktorem z zawodu to filmy z jego udziałem ogląda się przyjemnie.
A czemu się dla Ciebie stoczył? Po prostu pokazał nam trochę swojego życia poza ringiem. Gdybyś dostawał tyle kasy za takie programy to z chęcią i ty byś się na to zgodził. A mi się ten program podoba, ale cóż szanuje twoje poglądy.
Pozdrawiam :)