Oto lista najbardziej znanych piosenek Hilary. Wybieramy najlepszą. Ja głosuje na 'Fly', ponieważ dzięki tej piosence poznałam Hilary.
OTO LISTA:
(I'll give) anything but up!
A day in the sun
All around the world
All i can do
Anywhere but here
Beat of my heart
Believe
Between You and Me
Break my heart
Breakdown
Burned
Circle of life
Come clean
Crash world
Cry
Danger
Dangerous to know
Dignity
Do you want me
Dreamer
Everything
Falling down
Fly
Girl can rock
Gypsy Woman
Happy
Haters
Have a nice life baby
Hide away
I am
I can't wait
I heard santa on the radio
I must not chase the boys
I Wish
I'm Gonna Love You
Inner strength
Jericho
Jingle bell rock
Last christmas
Little Voice
Love just is
Material Girl
Metamorphosis
Mr. James Dean
My Generation
Never Stop
No Work, All Play
Now you know
Our lips are sealed
Outside Of You
Party up
Play with fire
Reflection
Rock this world
Same old christmas !
Santa claus is coming to town
Santa Claus lane
Shine
Sleigh ride
So yesterday
Someone
Someone's watching over me
Stranger
Supergirl
Sweet sixteen
Tell me a story
That's the way
That's what girls do
The getaway
The last song
The little voice
The math
the siamese cat song
Tiki tiki room
Underneath this smile
Wake up
Walk me home
We are siamese
Weird
What are they gonna do
What Christmas should be
What dreams are made of
When the snow comes down in Tinseltown
Where did i go right
Who's That Girl?
Why not
With love
Wonderful christmas time
Workin it out
You make me feel like a star
You wish
GłOSUJCIE
Moja ulubiona to: 'Dignity', 'Stranger', i 'Come Clean, aha i 'Fly':) Ale ogólnie lubię baaaardzo dużo:)
Widzę, ze skopiowałaś listę z jakiejś strony z tekstami piosenek bo tytuły są nie prawdziwe. Mam jej wszystkie płyty, znam wszystkie tytuły na pamięć i Hilary nie śpiewała niektórych piosenek, które zamieściła autorka tematu.
Moja odpowiedź:
Play with fire, Someone's watching over me
ostatnio mam faze na: Play with fire, Stranger, Fly, No work,all play, Wake up, I am, With love, Break my heart i Beat of my heart :)
Come clean
Crash world
Danger
Fly
Hide away
I am
Metamorphosis
Outside Of You
Shine
So yesterday
Stranger
Underneath this smile
What dreams are made of
Moge je słuchać na okrągło są świetne
Reflection
All i can do
Believe
Breakdown
Circle of life
Everything
I must not chase the boys
Walk me home
What are they gonna do
When the snow comes down in Tinseltown
To prawda - przepraszam wszytskich, ale nie zauważyłam - to piosenki, które znalazły się na liście a nie śpiewa ich Hilary.
I glosuje jeszcze raz na:
The Last Song
Fly
Dangerous to know
Jeśli będzie więcej odpowiedzi napisze podsumowanie (jak narazie) glosowania
Tak więc...
Piosenkę "Circle of life" spiewała razem z innymi gwaizdami Disney Channel w 2002 roku, więc się zgadza When the snow comes down in Tinseltown śpiewa Hil (płyta Santa Claus Lane) Reszty wymienionych powyżej nie śpiewa rzeczywiście Hil. Pozdrawiam ;* Jak macie jakies pytania odnośnie Hilary piszcie www.hilary.blog.onet.pl
Hide Away <3
Someone's Watching Over Me <3
to chyba moje ulubione..
chociaż wszystkie lubie ;)
pozdrawiam ;*
1. Someone's Watching Over me- 7 głosów
2. Fly- 5 głosów
3. Stranger- 4 głosy
4. Hide Away- 3 głosy
4. Beat of my heart- 3 głosy
5. I am, come clean, Break mmy heart, play with fire, jericho, what dreams are made of i with love >> po 2 głosy
6. Shine, Outside of you, Metamorphosis, Danger, Crash world, Where did i go right, a day in the sun, workin' it out, why not, little voice, party up, dignity, the last song, dangerous to know, no work all play, wake up, so yesterday, underneath this smile i burned << po 1 głosie
GłOSOWAć MOżNA DO 20 KWIETNIA. Zapraszam :)
A to co konkurs założyłaś?? Powiem wam jedno te piosenki z góry są fajne ale ta najnowsza którą Hilary gra w reklamie z telefonem komórkowym disneya jest super tylko że jeszcze ni można posłuchać jej całej ale niebawem bedzie dostępna w pełnej wersji.
Tu jest link na obejrzenie reklamy(w niej spiewa Hilary tą piosenkę):http://pl.youtube.com/watch?v=L0wy_G2PIao
A tu jak ta reklama powstawała:http://pl.youtube.com/watch?v=BUcrggvnO0M&feature=related
Pozdro michal219.
michal219 co do tej piosenki to prawdopodobnie nie będzie całej wersji, ale nie wiadomo :) ta piosenka mi się też podoba. Całkiem inny styl i w ogóle
Gypsy Women :) to piosenka o troche odmiennym stylu ale całkiem fajna i mi sie podoba :P
poleam też: The Beat Of My Heart, Why Not i What Dreams Are Made Of!!
Circle of life spiewa Hilary !!! nawet jest teledysk do tej piosenki. pozostale utwory ktore podobno rowniez nie sa spuiewane przez hilary radzilbym sprawdizc/, czy rzeczywiscie hilary ich niewykonuje.
Ciekawe... chyba tylko jeden chłopak na ty forum <no ja drugi>....
ale to dobrze...,
a na serio to przeczytałem to forum i zamierzam ściągnąć te utworki , których tytuł podałyście/podaliście;) Oglądałem na YOUTUBE parę teledysków i muszę przyznać, że bardzo fajne nuty ma... takie.... wpadające w Ucho;)
Pozdrawiam
Someone's watching over me, Why not i Fly, bo tak, jak założycielka tego tematu, dzięki tej piosence poznałam Hill:):*
Wiecie co? aj w ogóle głosowanie niech trwa cały czas :)
Hary - no tak 2 chłopak :D Kurcze ja czuje tutaj taką atmosfere "fanów Hilary" xD właśnie patrze na youtube hilary i zayważyłam, że scena ze skorpionem w War, Inc. oglądało 1500524 w 2 tygodnie... :D :D :D
a jeszcze jedno :D właśnie znalazłam na youtube nową piosenkę hilary. Wprawdzie trwa 28 sekund, bo to tylko urywek z filmu, ale na pewno niedługo będzie całość
http://pl.youtube.com/watch?v=mSkjaaS9Ppo&feature=related
nie słyszałam jeszcze wszystkich piosenek ale te które znam są idealnie w moim guście. jednak najbardziej lubię
Who's That Girl?
With love
Why not
Wake up
So yesterday ;)
Beat of my heart
Come clean
Crash world
i to chyba wszystko :P
ja ją poznałam dzięki wake up i oczywiście a cinderela story ( mój ulubiony film, znam go prawie na pamięc)