Jak ja lubie gdy któraś gwaiazda nie lubi innej to się tyczy do pań Duff i Lohan.Lindsay alkoholiczka i niemówie co dalej.A Hilary dobra łagodna dziewczynka która nie lubi podpadać tak jak jej wróg Lindsay Lohan.Obie są dobrymi aktorkami i Hilary dość dobrze śpiewa nie wiem jak Lindsay.No cóż koniec.
Z poważaniem michal219.
Hilary zagrala w samych idiotycznych filmach dla nastolatek,a Lohan ma na koncie kilka lepszych ma do tego o wiele dojrzalsze piosenki. A jej zycie prywatne to nie moja sprawa,nie wiadomo czy Hilary naprawde nie jest wredna szmata,ale jest jedynie kreowana na slodką lalunie.wole Lohanke
Zawsze miałam trudności z odpowiedzeniem na takie pytanie,bo:
Lindsay Lohan bardzo lubię,gdyż jest wg. mnie dobrą aktorką,ma na koncie ciekawsze i ambitniejsze filmy niż Duff,lepiej śpiewa(ma dobry głos),piosenki w lepszym klimacie.
Hilary Duff bardzo lubię,gdyż filmy z jej udziałem są lekkie,przyjemne,nie ma ona jednek wielkiego talentu aktorskiego,jej piosenki mi sie nie podobają gdyz jej głos jest strasznie skrzeczący i piskliwy,lubię ja za to jaka jest,prowadzi normalne,odpowiedzialne zycie,angażuje sie w imprezy charytatywne i lubię ją ot tak,zawsze miałam do niej sentyment.
I jeżeli chodzi o talent to zdecydowanie Lohan a jeżeli mówimy tutaj o tym jaka jest(nie dosłownie,bo jej nie znamy),jak sie zachowuje i o całokształt osobowości to zdecydowane Hilary Duff.No niedorzecznym byłoby w tym punkcie wybrac Lohan.
Więc interpretujcie to jak chcecie.Niech zadecyduje założyciel tematu,on napewno wie o co dokładnie pytał;]
tez jestem za opinia sary ... hilary wystaspila w marniutkich filmacha jest rozchwytywana przez wszystkich ... piosenki jej tymbardziej mi sie nie podobaja ... lohan wole za jej filmy ... ma ich naswoim koncie wiecej i o wiele lepszych ... po za tym fgra aktorska uwazam jest lepsza u lohan... najbardziej podobal mi sie film twarda sztuka trzymal w napieciu do konca ;)
Po waszych ciekawych odpowiedziach widzę, że prowadzi Lohan.Wiecie co nie słuchałem jej piosenek ale po przeczytaniu waszych komentarzy jestem ciekaw:D Jak ona śpiewa?
Z poważaniem michal219
JA lubię bardziej Hilary Duff bo jest sympatyczna.A Lindsay cały czas chce być w centrum zainteresowania:)
Obie są dobrymi aktorkami ? Wydaję mi się że nie. Z tym że Lohan jeszcze czasem jakoś zabłyśnie [ ''Zakrecony Piatek'' czy ''Twarda sztuka''] za to ta druga , przez ostatnie lata nie nakręciła ani jednego dobrego filmu , zobaczymy co przyniesie rok 2008 , bo widze że sporo filmów się pojawiło w filmografii u Duff.