Jedno z najsłodszych dzieci ,
dziewczynka prawdopodobnie odziedziczy talent po ojcu
bo wygląd już ma , wygląda jak jego mały klon,
jakby ją sklonowali :)
Na koncie ma juz grube miliony , nie dosc ze Heath zabezpiecyzł
ja na przyszłosc , to jeszcze dochodzi inne sprawy .
Można powiedziec że ma wszystko prawie...
To jednak nic, dlaczego ?
Bo nie będzie znała własnego ojca , nie bedzie
pamiętała jego głosu, usmiechu , w najlepszym wypadku
będzie dla niej mglistym wspomnieniem, ta dziecinka ma niecałe
3 latka, nawet jeszcze nie . Nie będzie pamietała człowieka który
tak bardzo ją kochał i dla któego była swiatem :((
Myslicie że pieniadzę kiedy kolwiek jej to wynagrodzą ?
Dla niej on nie był aktorem tylko, ukochanym tatą ,
ale on jest coraz starsza i z czasem bedzie dla niej
mglistym wspomnieniem...tym bardziej smutne może byc dla niej
że ludzi, fani, prawdam bee go pamiętali, a ona nie :(
Pieniądze Jej napewno tego nie wynagrodzą.Straciła swojego ojca-człowieka,który zrobiłby dla niej wszystko...Czytam słowa "ludzie,fani będą Go pamiętali" i wciąż nie mogę uwierzyć,że już Go nie ma...;'(
ja tak samo:( wciaz patrze na jego zdjecie na swoim pulpicie i nie moge uwierzyc:(
w jego oczach jest ten blask,to cos:)
Pamieam jak kiedys poszła ta plotka jakoby Heath żył
i tak naprawde postanowił odpocząc w swoich ukochanym miescie
, oczywiscie że w to nie uwierzyłam , ale powiem wam
chyba oddała bym wszystko aby to była prawda,
ludzi cos bredzili że to specjalnie tak na promocje i pojawi sie na premierze TDK,
ale neistety tak sie nie stało , Heatha już nie ma :((
Zostawił ogromną pustke , której nikt nie zapełni .
http://i38.tinypic.com/303lel3.jpg
Ja również oddała bym prawie wszystko,żeby On żył.Jego śmierć to poprostu niewyobrażalna strata...;'(
A to zdjęcia zrobione wczoraj małej Matyldzie, które wygrzebałam przed chwilką w necie:)
Słodziutka jest, szczęsliwa i taka nieświadoma wszystkiego co się wokół niej dzieje...
http://justjared.buzznet.com/tags/matilda-ledger/
Przy okazji pojawia się informacja o nowej książce dotyczącej życia Heatha Ledgera(odnośnie książek, pozdrawiam Polale;)
Dziś Matilda ma urodziny. Heath jednak nie złóży jej życzeń... Przynajmniej osobiście, bo na pewno gdzieś tam jest i o niej myśli, wierzę w to.
I pomyśleć, że 3 lata temu Heath był najszczęśliwszym człowiekiem na świecie, kiedy to po raz pierwszy ujrzał swoje dziecko. Ileż od tego czasu wydarzyło się w jego zyciu, niby TYLKO 3 LATA, a tu kolejne filmy,przygotowania, ich premiery, depresja,rozstanie z Michelle...A gdzieś w centrum jego życia, malutka, słodka istotka, córeczka tatusia, o której Heath mawiał Mini Me, która pozwoliła mu bliżej siebie poznać, wzbudziła w nim uczucia, których dotąd nie znał. Pokazała czym tak naprawde jest prawdziwa, bezgraniczna i bezinteresowna miłość.
Ktoś kiedyś mądrze powiedział, że człowiek nie wie co to prawdziwa miłość, dopóki nie ma dzieci. Myślę, że wiele w tym prawdy.
Ważne, że w swoim krótkim życiu Heath doświadczył takiej miłości. Matylda, to chyba najpiękniejsze co mogło sie mu przytrafić w życiu. Pomimo tego, że jego już nie ma , pozostawił na ziemi cząstke siebie zamkniętą w drobniutkim, nieświadomym jeszcze niczego ciele.
Patrząc na Matyldę,oglądając jej zdjęcia, widząc jaka jest szczęśliwa, jak pięknie się uśmiecha, jak bardzo jest do ojca podobna, nie można czasami się do tych jej zdjęć nie uśmiechnąć.
Poniżej podaje link do jej zdjęć zrobionych wczoraj:
http://justjared.buzznet.com/2008/10/27/michelle-williams-oscar/
kochana malutka:)Patrząc na Nią ogarnia mnie takie dziwne uczucie jak bym patrzyła na młodszą siostrę.Może to głupie,ale własnie tak jest-heh
Heath mówił o niej Mini Me ?
heh to urocze, ale faktycznie mała wyglada jakby ją wsadzili do kserokopiarki hah .
Czytałam o tym, że na planie The Dark knight pokazywał non stop wszystkim jej zdjęcie, opowiadał co nowego się nauczyła, jaka jest mądra i z dumą mówił o niej "Mini Me":))
Kochał ją bezgranicznie ,
swoją drogą ,patrze tak teraz na te zdjęcia z Matylda i przechodzą mnie ciarki...
http://s4.tinypic.com/678lz6.jpg
Nie wiem czemu ale ona ma cos w sobie takiego że troche jak patrzy prosot w obiektyw ,
aż strach patrzec heh .
Ona mi straszliwie przypomina młodziutkiego Ledgera...
Ta sama krew /
Dokładnie jest odzwierciedleniem swojego wspaniałego ojca :) szkoda że tak młodo od nas odszedł. Na pewno teraz patrzy na z góry i czuwa nad nią :)
Zatkało mi doszczednie jak zobaczyłam to zdjęcie...
I ktos mi wmówi ze córki nie wdają się w ojców !!!
Na zdjęciach nastoletni Heath...
http://s4.tinypic.com/30u4hls.jpg
I porównajcie do teraz do małej Matyldy !
ja przypomne ona ma dopiero 3 lata, wyobrazcie wiec sobie co będzie za 10/ 15
Jeku ale to słodkie....
ojjj biedactwo ...
http://img395.imageshack.us/img395/1488/matildaflowersjt7.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk107/liseron_07/MatieGoodNight.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk107/liseron_07/HeathMatildaWall-1.jpg
Ależ prosze cię bardzo mówi dalej,
jak widze twoja głupota nie nza granic .
Ja osbiscie nie mam zamiau z toba nawet rozmawiac ,
Jak to ktos powiedział, odpusc głupszemu .
A że akurat nie masz co robic, to mało mnie obchodzi .
Nie wiem, nie pamiętam zresztą czemu ten post dodał się 3 razy...anyway...zastanawia mnie jedno...zawalasz to forum niepotrzebnymi bzdetami, wręcz idiotyzmami, przeważnie piszesz sama ze sobą, podajesz kretyńskie linki, których i tak nikt nie ogląda, a w tematach, w których JEST jakakolwiek rozmowa na JAKIKOLWIEK temat (w miarę konkretny) jakoś nie zabierasz głosu...to chyba przewyższa Twój intelekt, hm? żenada dziołcha, żenada (uprzedzam zarzut, że ja również mało się udzielam- zauważ, że ja OGÓLNIE rzadko się udzielam, bo- niestety- ostatnio nie mam na to czasu ;).
Nie chce nic mówic ale w tym momencie ty piszesz sama ze soba ,
Jestes ostatnią osobą na tym forum na które będe zwracałą uwage,
co innego jeżeli na mój temat wypiwie się Polala czy ktos inny,
z pewnoscią mądrzejszy od ciebie ,ok.
Ale ty ? jakim prawem będzie mi wypominała to co robie .
Znajdz sobie innego frajera do rozmowy.
Żegnam.
Dzieciuchu, odpowiadasz mi, więc chcąc nie chcąc rozmawiasz ze mną- poniżyłaś się poraz kolejny. Nie znasz mnie więc na jakiej podstawie komentujesz/oceniasz moją mądrość? Ja piszę tylko na temat bzdur, które tu wypisujesz. I tak, zwracasz na mnie uwagę (patrz pierwsze zdanie).
Pytałam, dlaczego nie udzielasz się w normalnych tematach?
Co do jakichś praw...mam prawo do wielu rzeczy, a już na pewno do wypominania Ci tego co robisz, pogódź się z tym ;)
Ah, i tak. Frajerką- jesteś, dobrze to określiłaś ;)
Pzrestań " Anastazja" bo to żenujące.Jeśli chodzi o "nashla" to jakoś mi nie przeskadzają jej wypowiedzi.A każdy dodany przez nią link z chęcią obejrzę.I powiem ci " Anastazja" strasznie się mylisz i zakończ tą kłutnię bo to niepotrzebne.
czy morzecie sie to jasnej cholery przestac kłócić bo to jest DENERWUJąCE
a wogule kogo to obchodzi kto ile ma lat
karzdy ma praw do tego żeby sie wypowiadac na filmwebie ale takie kłótnie to są juz ponirzej krytycznej
<sory za ortogafię>
dokladnie.nie rozumiem takiego tekstu odnoszacego sie do wieku.co to ma do tego.kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie i nie kazdemu musi sie podobac.a wytykanie ciagle komus wieku jest smieszne.moze zauwazyliscie ze od dawno przestalam sie udzielac na tym forum bo czytajac te wszystkie wypowiedzi doszlam do wniosku ze nie warto bo w wiekszosci sie tylko klocicie obrazacie dogryzacie sobie.a to forum poswiecone jest waznej dla mnie osobie a nie waszym klotnia ktore nie maja konca...
RIP heath ledger :(
to co piszesz dziewucho, to jedna wielka żenada. jeśli Ci tutaj nie pasuje, to nie musisz się wypowiadać.
każdy ma inny gust, więc dla Ciebie dziewczynka nie jest słodka, a dla nashly tak(nie mówiąc o innych osobach). o gustach się nie rozmawia.
i jeszcze jedno - wypowiadaj się za siebie, nie za wszystkich.
"zawalasz to forum niepotrzebnymi bzdetami, wręcz idiotyzmami" - to po co się udzielasz w niepotrzebnych bzdetach?
żal mi ludzi z takim nastawieniem, jak ty.
twoja odpowiedz jest kierowana do mnie? bo jesli tak to chyba cos ci sie pomylilo.nic nie pisalam ze matylda jest brzydka,dla mnie jest slioczna tak jak jej ojciec a po za tym pisalam o tym jak tu jest.wszyscy sie tylko kloca.spojrz wyzej.
Chyba, to nie była odpowiedź dla Ciebie tylko dla kogoś innego:) A swoją drogą postanowiłam napisać do Ciebie kilka słówek...Napisałaś, że nie chcesz się udzielać na forum, ponieważ za dużo tu kłotni. Moja droga, to dobrze, to znaczy, że coś się dzieje, że ludzie sobie nie przytakują bezsensownie, tylko wymieniają poglądy. Osobiście lubię jak się coś dzieje, nienawidzę zaś chamstwa, stąd też czasami trzeba ostro zareagować:) Co do Ciebie mam wielką prośbę, nie zniechęcaj się, tylko udzielaj się nam dalej, strasznie sympatyczna z Ciebie użytkowniczka i lubię czytać Twoje posty, w związku z tym jesli postanowisz, że strajkujesz, będzie mi Ciebie brakowało:)pozdrawiam serdecznie:)
Chodziło mi głównie o to że jednak jest tu chamstwo, bo czemu ktoś pisze do drugiej osoby "idiotka".jesli już chcemy dyskutować to nie w taki sposób...
A za dyskusją jestem tylko nie taką,no ale jeśli ktoś ma taką formę przekazu to ok.
I dziękuję za zachętę:) pzdr:)
Mam nadzieję, że mnie źle nie zrozumiałaś, też osobiście mnie wkurza nazywanie ludzi idiotami i obrzucanie się przeróżnymi epitetami. Natomiast jak najbardziej jestem za tym, żeby zwracać komuś w kulturalny sposób uwagę lub też polemizować z czyimiś poglądami, wtedy nasze forum nabiera barw i rumieńców:) W momencie gdy wszyscy z wszystkimi sie zgadzają, nikt nie dyskutuje, tylko wszyscy sobie przytakują wieje tu nudą;)Pozdrawiam Cię jeszcze raz bardzo serdecznie i podtrzymuję swoją prośbę o to, żebyś się nam częściej udzielała:)
edekL, oczywiście, że moja wypowiedź nie była do Ciebie skierowana, nie miałam powodu ;)
a było to do osoby o nicku 'Anastazja'.
no fakt, szkoda gościa ale jest wiele osób(dzieci) którzy, stracili ojca lub matkę i nie mają ani ich ani pieniędzy oraz filmów w których, mogą ich oglądac w przyszłości.
tak, ale to forum Ledgera wiec nie widzę powodu dla którego by tu o nim nei pisac i wszystkim co zwiazane
Naprawdę szkoda mi tej małej, że nie pozna swojego ukochanego tatusia, ale oglądając filmy z jego udziałem może sobie wyobrazić jaki on był...Oczywiście, że jej wyobrażenie ojca nie będzie w każdym calu zgodne z prawdą, bo on grał inne osoby, ale w każdej tej osobie będzie jakaś część jego osoby. (za dużo tych osób :P)
Rzeczywiście, mała jest słodziutka :)