Hayley WilliamsIII

Hayley Nichole Williams

10
1 ocena gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayley Williams

jakie są wasze ulubione utwory paramore? :D
moje to chyba 'crushcrushcrush' 'decode' i 'here we go again'.

engie963

Moim zdaniem wszystkie ich piosenki są super, jednak moje ulubione to "Crushcrushcrush", "Misery Buissnes", "Miracle", "Fences", "Pressure", "Conspiracy" i "Decodde". Bardzo lubię także "Sunday Bloody Sunday"- cover U2.

Alice_Claudia_Cullen

duuużo (min. Crushcrushcrush, Misery Buissnes, Decodde, I Caught Myself, i inne;), zespół ma także piosenki spoza płyt, które są świetne. Można znaleźć na wrzucie.
Paramore ma konto na filmwebie: http://www.filmweb.pl/o1024670/Paramore

engie963

"thats what you get" ; "decode" ; "i caught myself" ; "pressure" ; "crushcrushcrush" ; "hallelujah"

engie963

Ja z każdym dniem mam ich inną ulubioną piosenkę xD
Teraz są to 'Decoy' i 'Fences'.
Choć i tak uwielbiam wszystkie ich piosenki ;))

engie963

1.Misery Buissnes
2.Another Day
3.Emergency
4.Hello, Hello
5.That's what you get

engie963

Wszystkie są boskie ;)).
Ale najbardziej lubię "Let The Flames Begin", "Hallelujah", "For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic", "That's What You Get" i "We Are Broken" ^^.

hayles_

1.Another day
2.Pressure
3.Decoy
4.Hello,Hello
5.Breathe
6.Hallelujah...
i jeszcze parę innych, ale ogólnie ten zespół ma wszystkie fajne piosenki;*

Maybe_me

Oh i zapomniałam o najważniejszej Ignorance!

Maybe_me

Ignorance i cover Sunday bloody Sunday :)

Lonely

Ja je wszystkie uwielbiam xD ale najbardziej to fences emergency,born for this,brick by boring brick, decoy,decode, hallelujah,my heart,rewind,ignorance i that's what you get xD pozdrawiam fanów xP

engie963

Ignorance, Brick By Boring Brick, Decode, Misery business, That's what you get, We are broken, Crush crush crush ...

engie963

1.Brick By Boring Brick
2.Feeling Sorry
3.Brighter
4.Lookking Up
5.Ignorance

Pzdr. ^-^

engie963

Och, dużo takich, a i tak wszytkicj jeszcze nie miałam okazji przesłuchać! Spoza tych najbardziej znanych (Decode, Brick By Boring itd.) to adore with, Breathe i wiele, wiele innych. Właściwie to każdy mi się tak samo podoba.

engie963

"The Only Exception " .
Piosenka którą mogę słuchać całymi dniami... <3

MyDreams

a jaką można czuć satysfakcję kiedy umiesz ten utwór grac na gitarze ^^

mrsgrace

Jak na razie:
Fences, Thats What You Get, Misery Business, Ignorance, Decode, Brick By Boring Brick i All I wanted was you.

engie963

Trudno wybrać ulubioną, bo wszystkie są moimi ulubionymi :)

engie963

Kolejność przypadkowa

- Misery Business
- Decode
- Fences
- Pressure
- Brighter
- That's What You Get
- CrushCrushCrush
- When It Rains
- Hallelujah
- Never Let This Go
- For A Pessimist, I'm Pretty Op

Sporo tego się zrobiło :) Właściwie, to nie mają słabych, ani średnich utworów, wszystkie mi się podobają.

engie963

Still Into You, Here We Go Again i The Only Exception♥

engie963

a jak oceniacie ich nowe utwory??? bo jak dla mnie to w tych nowych utworach za mało rocka, jak na rockowy zespół. a kawałki typu "Hard Times" mimo dużej ilości pozytywnych ocen na yt śpiewane "jakoś tak bez życia, bez emocji"