jakie są wasze ulubione utwory paramore? :D
moje to chyba 'crushcrushcrush' 'decode' i 'here we go again'.
Moim zdaniem wszystkie ich piosenki są super, jednak moje ulubione to "Crushcrushcrush", "Misery Buissnes", "Miracle", "Fences", "Pressure", "Conspiracy" i "Decodde". Bardzo lubię także "Sunday Bloody Sunday"- cover U2.
duuużo (min. Crushcrushcrush, Misery Buissnes, Decodde, I Caught Myself, i inne;), zespół ma także piosenki spoza płyt, które są świetne. Można znaleźć na wrzucie.
Paramore ma konto na filmwebie: http://www.filmweb.pl/o1024670/Paramore
Ja z każdym dniem mam ich inną ulubioną piosenkę xD
Teraz są to 'Decoy' i 'Fences'.
Choć i tak uwielbiam wszystkie ich piosenki ;))
Wszystkie są boskie ;)).
Ale najbardziej lubię "Let The Flames Begin", "Hallelujah", "For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic", "That's What You Get" i "We Are Broken" ^^.
1.Another day
2.Pressure
3.Decoy
4.Hello,Hello
5.Breathe
6.Hallelujah...
i jeszcze parę innych, ale ogólnie ten zespół ma wszystkie fajne piosenki;*
Ja je wszystkie uwielbiam xD ale najbardziej to fences emergency,born for this,brick by boring brick, decoy,decode, hallelujah,my heart,rewind,ignorance i that's what you get xD pozdrawiam fanów xP
Ignorance, Brick By Boring Brick, Decode, Misery business, That's what you get, We are broken, Crush crush crush ...
Och, dużo takich, a i tak wszytkicj jeszcze nie miałam okazji przesłuchać! Spoza tych najbardziej znanych (Decode, Brick By Boring itd.) to adore with, Breathe i wiele, wiele innych. Właściwie to każdy mi się tak samo podoba.
Jak na razie:
Fences, Thats What You Get, Misery Business, Ignorance, Decode, Brick By Boring Brick i All I wanted was you.
Kolejność przypadkowa
- Misery Business
- Decode
- Fences
- Pressure
- Brighter
- That's What You Get
- CrushCrushCrush
- When It Rains
- Hallelujah
- Never Let This Go
- For A Pessimist, I'm Pretty Op
Sporo tego się zrobiło :) Właściwie, to nie mają słabych, ani średnich utworów, wszystkie mi się podobają.