Zupełnie przeciętna dziewczyna a w Polsce co druga dziewczyna chodząca do podstawówki jest ładniejsza i seksowniejsza od niej. Dla mnie Gwyneth jest tak atrakcyjna jak Anna Guzik.
A Ty jaka/jaki jesteś atrakcyjna/y? Jak Oleksy? Co do Gwyneth dla mnie jest piękną kobietą, a i talent aktorski też ma. Anna Guzik też jest sympatyczna.
Każda następna generacja to piękniejsze dziewczyny i z każdą nową generacją w coraz to młodszym wieku wyglądają dojrzalej.
To nie jest zdrowe podejście.
Poza tym, nie masz racji. Piękno jest relatywne, więc nie można generalnie stwierdzić, czy wzrasta.
Dziewczynki z podstawówki to dzieci. Nie mogą wyglądać seksownie. A jeśli dla kogoś wyglądają, to przegrzebana sprawa. Ot, co.
nieprawda... te "dziewczynki" z podstawówki w dużej części ani nie zachowują się jak dziewczynki ani tym bardziej na nie nie wyglądają... ja w tym wieku wyglądałam na dorosłą i takiego też miałam chłopaka, więc takie gadanie że jak dla kogoś 12-latka jest seksowna to od razu pedofil... otóż wcale nie... oczywiście mówię o podobaniu a nie "działaniu"...
Co w tym dobrego, że 10-latki malują się i zakładają mini?to sprawia że są seksowne?Chyba coś odwrotnego...
To jej / jego zdanie. Nie wiem o co chodzi. Każdemu może się nie podobac. Dla mnie Gwyneth jest ok jeśli chodzi o wygląd.
Jest bardzo atrakcyjna ,zwłaszcza pięknie wyglądała w "Szkole stewardess",która leciała niedawno na dwójce
Dla Ciebie nastolatki z podstawówki są seksowne? Oj, czas wybrać się do lekarza, pedofilia to nie żarty.
Uważam, że ona jest paskudna (tak samo jak Scarlett Johanson) i nie rozumiem jak komuś może się podobać. Może dlatego, że dla mnie najpiękniejsze są czarnowłose, czarnookie mulatki. Takie jest moje zdanie;]
No właśnie ja jestem blondynką z jasną karnacją i tego nie cierpię;/
A co do facetów to nie ma bardziej pociągających niż np. Hiszpanin, Włoch, Brazylijczyk... Ech marzenia;] Również serdecznie pozdrawiam:*
Dla mnie fajnie wygląda, w szczególności w Iron Men gdzie jej fajne piegi uwidocznili :)
No po prostu cud miód
O to, to właśnie. Dziś obejrzałem {Proof} i mogę tylko to potwierdzić. Nie jest to piękność absolutna, ale ma to coś w sobie. Co - trudno powiedzieć. Chyba delikatność i błysk w oku sprawiający, że kogoś tego typu nie traktuje się wyłącznie jako obiekt seksualny, a kogoś z kim można normalnie żyć, rozmawiać itp. OK - wiem że to rola, ale nie zmienia to faktu że aktorka dobrze do niej dobrania i dość wiarygodnie zagrała.
Raczej Hiszpan.
Taka moja mała poprawka ;)
A co do Gwyneth - uważam, że to świetna aktorka, nie mam zamiaru rozwodzić się nad jej urodą - nie to, co ładne, tylko to, co się komu podoba :)
Każdemu podoba się co innego i każdy może mieć swoje zdanie, ale nazywanie tej dziewczyny że jest paskudna to lekka przesada, nie jedna chciałaby tak paskudnie wyglądać.
myślę, że jakieś 99,9% kobiet na świecie. kiedyś Gwyneth mi się nie podobała, ale dzisiaj wygląda po prostu wyśmienicie. Ta kobieta nie ma w sumie w wyglądzie nic, co możnaby rozpatrzyć na jej niekorzyść.
ubóstwiam ją jako aktorke. bardzo lubie filmy w których gra. i jest wg mnie naprawde bardzo ładna. :>
Gościu "bezróżnicy", No tak dla ciebie to "bez różnicy" jak wyznajesz zasadę "potwór nie potwór byle miał otwór". Tak więc pomyśl zanim coś głupiego napiszesz.
Podobno o gustach się nie dyskutuje i wszystko jest względne ale gdyby tak wszystko było względne byłby chaos. Jeśli będziemy trzymać się pewnych schematów, kanonów piękna, to Gwyneth nie zalicza się do ładnych niestety. Dlatego też gdyby była nie znaną osobą i gdyby startowała do Mis Świata to odpadłaby już na samym początku. Każdy kobiecy ekspert potwierdzi że Gwyneth wygląda nieciekawie. Koniec
brzydka nie jest.
dla mnie jest ciekawa.
zadbana jest.
taka normalna, ale z takim trochę większym talentem.
fajnie, że nie każdy uważa ją za wspaniałą... byłoby nudno... no kurczę... gdyby wszystkim się podobała to coś byłoby nie tak.
Aktora powinno się oceniać wg. jego gry aktorskiej, a nie wyglądu :/ równie dobrze możemy zacząć oceniać aktorów na podstawie ich prywatnego życia. A Paltrow jako AKTORKA nie musi być super piękna- MUSI dobrze GRAĆ. Niektórzy jednak nie potrafią zajrzeć głębiej niż wygląd zewnątrzny;]
wiadomo że kazdy ma inny gust ale mówić, że polskie DZIECI z podstawówki są SEKSowniejsze niż ona ? ehh dobrze ktoś napisał, chłopie pedofilia to nie żarty ...
Oglądałem przed chwilą w HD iron-mana i Gwyneth z wyglądu jest urocza :)
Wiadomo, że Megan fox będzie wam sie bardziej podobać, no logiczne, zawsze znajdzie sie jakaś ładniejsza inna Panienka, młodsza itp ...
A ja oceniam ją wg wyglądu i nie ma innej aktorki, która by mi się tak podobała. Gwyneth jest odzwierciedleniem mojego "typu" :]
buahahahahahahahaaa autor/autorka tego tematu próbuje tłumaczyć swoje
kompleksy... a Gwyneth jest ładna...
Jedno wam powiem raz widzialem na zywo modelke z tv i niesamowite jak w telewizji wyglada sie gorzej a na zywo byla piekna
ja tam się zgadzam. Mój idealny typ urody to jasne włosy, cera i oczy, wysoki wzrost i zgrabna sylwetka. Gwyneth to wszystko ma, a mimo to jest brzydka. Przynajmniej dla mnie. Chris martin jest dla niej zdecydowanie zbyt przystojny;p Piękno jest raczej subiektywne, więc nic dziwnego, w tym temacie pojawiają się różne zdania.
cóż, aktorka to nie modelka, oprócz wyglądu musi też mieć talent.
A swoją drogą to można użyć wiele argumentów na opis wyglądu 12, 13latki ale "seksowna" chyba nie psuje.
Coś czuję że żałożyciel topicu to facet bo ma w avacie miniguna. A skoro tak , i twierdzi że Paltrow jest nie teges, więc to chyba gej.
Ja jestem kobietą, a Gwyneth dla mnie jest "nie teges". To dobrze, bo już się bałam, że może jestem lesbijką. Twój post rozwiał moje wątpliwości:) Dzięki!
Nie musisz przepraszać. Chciałam, żebyś tylko zdał sobie sprawę, że każdy ma swój gust. To, że jakiemuś mężczyźnie nie podoba się Gwyneth, nie znaczy jeszcze, że jest gejem. Dla mnie Gwyneth jest atrakcyjną kobietą i na pewno podoba się nie tylko Tobie:) Pozdro
dla mnie to na prawde swietna aktorka i sexowna bardzo , a co do wutora/ki postu to powiem jedno podstawowka heheh ja tam nie szukam