Wygląda jak Fantaghiro :)) młodszym pewnie nic to nie mówi ale starsi może skojarzą :)
pozdrowionka!
Tak to prawda! Wygląda jak Fantaghiro. Zastanawiałam się kogo mi przypomina. Tu dla tych co nie kojarzą Fantaghiro, czyli Alessandra Martines http://www.geocities.com/Hollywood/Academy/7637/fan4.jpg
A co do włoskich bajek i fantaghirokształtnych - jako szczylik obejrzałam jakąś włoską bajkę właśnie, lecz za chiny ludowe i mao tse tunga nie pamiętam jej tytułu. Kojarzę tylko, że król i królowa mieli córkę Desiderię, a potem przygarnęli jakąś drugą dziewczynkę i ona okazała się wredna (Hue hue hue!). Czy ktoś poratuje?
a ja szesnascie i tez kojaże! no juz tak nie gadaj ze ta dzisiejsza młodziez taka zacofana! też oglądaja starsze filmy...stereotyp się urobił:P
no nie podejrzewałem :)
choć faktycznie dość często w tv jest powtarzane więc z nudów w przerwie między pokemonami może odsetek młodszych obejrzał :) bleee no żartuje:)
pozdrowionka!!
Też jak ja zobaczyłam to myślałam, że to ta sama aktorka, która grała Fantaghiro, a tu zonk :D
W ogóle zajebiście ładna ona jest :D
rzeczywiście podobna, chociaż moim zdaniem Gemma jest ładniejsza. ^^ ma lepszą, zdrową i naturalną figurę, zdecydowanie.