Gabriela Kownacka

Gabriela Anna Kwasz

8,2
8 995 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gabriela Kownacka

Pamietajmy, to nie tylko Ania z ,,Rodziny zastępczej":\ wspaniała aktorka :(

Platon_3

[*]
Co teraz będzie z 'rodziną zastępczą'? Nikt jej nie zastąpi.. :(

tunia_zn

Łezka w oku mi się zakręciła, kiedy usłyszałam o tej wiadomości.. Bardzo lubiłam tą aktorkę.. Nie tylko z Rodziny zastępczej.. Pamiętam, że pierwszy raz ujrzałam ja na ekranie w serialu "Matki, żony i kochanki" i już wtedy bardzo ją polubiłam.. Piękna i utalentowana kobieta.. Wielka strata..

omega86

Też mi cholernie szkoda pani Gabrieli. Tak myślałam, że może się z tego wygrzebie.
Rak niby zawsze istniał, ale mam wrażenie, że ostatnio jakoś się bardziej rozochocił:-/

omega86

gabriela kownacka genialna była przede wszystkim jako rita szylinżanka w 'trędowatej'. życie pisane jest niesprawiedliwościami.

justyna_juzik

jestem w szoku, trzymałam za nią kciuki, świetna kobieta w każdym calu

anet_

[*] [*] [*]

justyna_juzik

TRAGICZNY początek tygodnia...

DirtyGabi

Najpierw Nielsen teraz ona... [*]

seth3241

Dokładnie, cały czas miałem nadzieję, że jednak da sobie radę z chorobą i wygra.... A tu proszę, wielki szok i żal, wielka szkoda.. :(

max_c

[*]

max_c

Podpisuję się pod tym, dla mnie to również wielki szok... Będzie nam jej brakowało i to prędzej niż się spodziewamy.
[*]

justyna_juzik

[*]
'Like a rainbow fading in the twinkling of an eye.. gone too soon...'

justyna_juzik

Ostatnio wiele fajnych ludzi odeszło...
... czuje ogromny smutek.
Pani Gabrysia była jedną z nich...
SZKODA tak wspaniałych ludzi [*]
Moje kondolencje dla rodziny i bliskich...

kudysiek

szkoda tego sie nie spodziewałem / fajnie grał w rodzinie zastępczej i w innych filmach a zwłaszcza w filmie Trędowata z 1976 grała ciekawą role , była wtedy młoda i ładna //. ach szkoda// ../

justyna_juzik

Niech spoczywa w Pokoju...

krzysiek1976

na chuj to?

Mr__Orange

Rozwinę może od razu dla całego gównianego grona stawiającego kwadratowe nawiasy. Czemu nagle wszyscy wystawiają oceny 9 i 10? Ta pani nie była dobrą aktorką. Była aktorką przeciętną. Rozumiem, że człowieka wam szkoda, ale czemu "dziesiątki" posypią się teraz a nie za czasów brawurowych występów pani Kownackiej w "Rodzinie Zastępczej" (dla wszystkich, którzy zaraz wyskoczą z tekstami żebym się douczył i obejrzał stare filmy z nią "chuj wam w dupy", oglądałem). Wypad na facebooka z tym gównem.

Mr__Orange

jednak nie wszyscy dali 10...

justyna_juzik

Ja nie mówię, że wszyscy którzy wystawią ocenę od razu są idiotami. Mówię właśnie o osobach, które te 9 i 10 dały. Chcecie to dawajcie, wolny kraj mamy (poniekąd), ale chciałbym usłyszeć dlaczego. Sam oceny nie wystawie bo nie czuje się na siłach, ale jeśli pani Kownacka w każdym swoim filmie prezentowała podobne umiejętności aktorskie byłaby to ocena w okolicach 6 a nie od razu 10 bo ktoś umarł. Tak było z Ledgerem, tak również było z Polańskim kiedy poszedł ostatnio do aresztu i najśmieszniejsze jest, że z Polańskim tak będzie znowu bo te większość osób, które za domniemaną pedofilię wystawiły mu 1, po jego śmierci da mu 10 bo nie wypada. Dodajcie Jezusa do aktorów i mimo, że nigdzie nie zagrał to z ciągu doby będzie miał 10000 głosów i średnią 9,8. Nie o to tu chodzi.

Mr__Orange

nie no zgadzam się z Tobą....no ale niestety tego nie zmienisz....zawsze tak było no i raczej będzie:\...faktycznie jest to bez sensu...w tym portalu nie chodzi o ukazanie oceny sympatii jaką sie ma do aktora lecz o jego umiejętności aktorskie!!

justyna_juzik

Ależ oczywiście, że chodzi o sympatię! Tylko, że wobec aktorów czyli osób, które znamy z kina i telewizji sympatia bierze się z umiejętności aktorskich. Widzę, że masz do tego trzeźwe podejście i z tym się kłócił nie będę. Chodzi mi po prostu o te wszystkie pieprzone świeczki. Szacunek można okazać inaczej niż przez internet. Powiem więcej. Okazywanie szacunku przez internet jest jak zrywanie przez smsa (płytki przykład, ale o to chodzi). To jest brak szacunku.

Mr__Orange

no z tym się z Tobą nie zgadzam...no ale zachowam to dla siebie...nie chce mi się rozpisywać tak jak Ty to zrobiłeś bo to nie ma sensu...nie każdy musi mieć podejście do tego jakie Ty masz...no a jeśli chodzi o okazywanie uczuć przez internet to coż wkońcu jest XXI wiek...nie jest jeszcze tak zle ciesz się bo niewiadomo co będzie za kilkanaśnie lat!

justyna_juzik

właśnie oglądałem sobie odcinek rodziny zastępczej i przeglądam filmweb... patrzę na zdjęcie i już widzę że nie będzie dobrze... TO STRASZNE, JAK TO SIĘ MOGŁO STAĆ! BYŁA WSPANIAŁA, PO PROSTU... PŁACZĘ... :(( [*]