Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!
Fryzurka jest da best!!! Zgadzam się!!!
Z ulubionych stron - hmmm... dużo tego, bo znam webmasterki tych stron, to po koleżeńsku zaglądam. Lubię http://www.eccentricity-online.com/, [www.eccentricity-online...] super stronkę Lelii, która niestety rzadko się pojawia na forum. :( Lubię Best Of Ewan - wemistress to Claude, administratorka jednego z forów, na którym najbardziej się udzielam. www.ewanfan.com jest spoko, ale właścicielka jest studentką i nie ma czasu się teraz stroną zajmować... www.ewanmcgregor.net jest extra (dużo panienek z UK - bywam na ich forum), takoż niemiecka strona www.ewanmcgregor.de (prowadzi Ambersky). MysticBliss ma taką sobie stronkę, ale forum jest ok. Kiedyś było ewanonline.com ale niestety została zamknięta... :(((( A tam było dużo fajnych rzeczy... Uwielbiam czeski fansite Obi-Wana - jest zajebisty, oraz stronę newsów!!! Strona SWAD ma niezłe informacje ale czasem nieścisłe.
http://www.ewanmcgregoronline.com/ [www.ewanmcgregoronline....] - bardzo fajna strona i jeszcze lepsze forum - prowadzi angelslave. Muszę też zareklamować stronkę Ginny, bo obiecałam: http://www.ewanmcgregor.biz/themanbeneaththekilt/ [www.ewanmcgregor.biz/th...] - świetne fotosy!!!
Pewnie jest jeszcze full innych, ale w tej chwili pewnie nie przypomnę sobie... W wolnym czasie trzeba będzie zrobić listę i pospisywać z ulubionych. :))))
O k*** - zapomniałam o najważniejszych: www.ewanspotting.com (tam też jedyny "oficjalny" fanlisting - wpiszcie się baby!) oraz EwanSisterhood!!!
Blogi? Hmmm... znam trochę z LiveJournal - jest tam tego aż za dużo. ;)))
Rzeczywiście zajebiste to nasze forum, ale troszkę bałagan. ;)))) Oczywiście to twórczy nieporządek!
DVD - nieważne, chodziło mi o to, że może będę miała o jedno DVD za dużo... :( Ale niestety na razie Stay zostało wydane tylko w wersji dla USA - Region 1.
Heh! Best Of Ewan jest takie uporządkowane bo webmasterka jest informatykiem z wykształcenia i z długim stażem, a poza tym zajmuje się robieniem stron zawodowo. :))) No i wszystko robi ręcznie, w sensie nie używa jakiś szablonów, itp.
Nie widziałam Skarbonki. :((((
Obejrzałam "Dumę i uprzedzenie"...
luuudzie ten Darcy to jest... facet =]
Fajnie, naprawdę, a myślałam, że mi się nie spodoba. Książki nie czytałam, bo nie preferuję nudnych romansideł. Nie widziałam też starszych wersji tylko tą nowoczesną
http://www.filmweb.pl/Film?id=107914 [www.filmweb.pl/Film?id=...]
No i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobało i nawet chyba zaczęłam lubić Keirę. W ogóle obsada znakomita - ten gościu, co grał Bingley'a jest podobny do Bettany'iego :) już go lubię (nie dlatego, że jest podobny tylko w ogóle). Jak ja lubię facetów grających w filmach takich... nieszkodliwych :P takie mam zboczenie jakieś.
Fajnie było i jeśli ktoś jeszcze nie widział to polecam.
Ja nie widziałam, żeby jakiś aktor miał takie porypane fanki na filmwebie, co by mu stworzyły temat na forum z taką liczbą postów.
Jedziemy do 1000, dziewczynki :)
Nie masz myśleć tylko masz wysłać doń list!!! :))))
Hahhaha - nowa stronka! :))) I drinki z palemkami!!! Dla wszystkich!
No to chlup w ten głupi dziób:D oj ja już dziś nie powinnam nic pić, ani nawet o piciu myśleć:))) A co jest najlepsze na kaca? Najlepsze na kaca jest powietrze z pompki od materaca:P
LOL HAHAHAHA! Gosik! Dziś po prostu mnie niszczysz swoimi textami!!!!
Ha! Jupiiii! Mam nową komórę i zamiast coś pożytecznego robić to wgrywam na nią Ewana. :)))))))
Ty się Zina śmiejesz a ja musiałam swoje wycierpieć:) ale już wracam do siebie:) A tekst nie mój tylko Romka brzuchomówcy z Ani Mru Mru:) ale to chyba wszyscy wiedzą - Romek to jest w ogóle extra ziomek lubię go:D A to co robisz z komórą dla Ciebie chyba jest bardzo pożyteczne:)))
No naprawdę - Duma i uprzedzenie robi wrażenie :)
Ściągnęłam sobie piosenki Goslinga - no, no, nie podejrzewałam go o to. Nieźle jest, ale to nie ta uczuciowość co u Ewana, ale za śpiewanie ma plus - lubię śpiewających aktorów.
No to Ewelina give me five:))) Tylko, że ja ich nie lubię - ja ich uwielbiam:) Reszcie też polecam ten song i przypominam o Jaredzie Leto jak nie słyszałyście to gwarantuje, że przeżyjecie szok. Dobra podam tytuły moich ulubionych a co mi tam, nikt sie nie pytał ale ja sie często odzywam nieproszona:) Przypominam nazwę zespołu 30 STM a piosenki to Attack, A Modern Myth, Was it a Dream to tak na zachętę:) No nie bądźcie takie dajcie sie namówić i ściągnijcie:) Boże jestem potworem namawiam do piractwa, fuj - brzydzę sie sobą:P
Coś mi odwaliło kilka dni temu i zakochałam się w "Pump it" Black Eyed Peas normalnie nie mogę przestać tego słuchać... A jaka energia sie ze mnie wydobywa podczas słuchania - nawet dziś...:)
A ja namawiam do usłyszenia chociaż soundtracku z Donnie Darko, jeśli ktoś nie chce oglądać. Super!!!
Nic mi się nie chce robić. Przeżywam dziś kryzys... A może wgrać sobie też na komórkę boskiego Randy'ego Harrisona??? Hmmm... to jest myśl... On i Ewan powinni się polubić!
Też uwielbiam śpiewających aktorów. A jak jeszcze tańczą to już zdycham ze szczęścia!
Wiecie co mnie denerwuje w Ewanku, jedna rzecz, to że w prawie każdym filmie się rozbiera, niech zagra jeszzcze raz jakiego silnego faceta, gral juz takich, ale niech raz jeszcze zagra ;D!! PLIS!!!!!!
Mnie to bynajmniej nie denerwuje ale ja jestem perwersyjna więc mnie nie słuchajcie...
To, że się rozbiera nie znaczy, że facet, którego gra nie jest silny. LOL
Ekhm, a którą rolę kokretnie Ci chodzi - tzn. silnego faceta? Strong man? :D :D :P
Mona, a Ty możesz odtwarzać amerykańskie DVD? Tzn. region 1?
Ale jestem namolna... Co mi się dzisiaj stało?
Nie mogę się zdecydować, które zdjęcie Randy'ego wybrać. "My mind is in the gutter." :)))))))
Amerykańskich jeszcze nie sprawdzalam, a co to za róznica. Nie chodzi mi o strong manów, tylko o takiego Ewana, no takiego męskiego, teraz tez jest tylko żeby zagral jeszcze raz w filmie typu Helikopter w ogniu i dostał oskara :D
Ja dziwie się tym wszystkim dziewczyną które grają z nim w filmie że sie jeszcze w nim nie zakochały, Nicol Kidman przyznala się do tego że Ewanek jej się podobał, reszta nic nie mowila, ale Naomi Watts jest przyjaciólłką Nicol, więc teraz mówią o nim same superlatywy :D
PS. POWiedzcie mi cos wiecej o Stay, nie zdradzając przy tym zbytnio fabuły, słyszałam ze sceny pomiędzy Samem, a Lilli byly takie niezwykle, realne, powiedzicie cos o tym, PLISS
Mnie to też nie denerwuje ani trochę:) A poza tym nie jest tak jak mówisz. Własnie wzięłam sobie ewanową filmografię i oto moje wnioski:
Widziałam z nim 23 filmy - no dobra niech będzie, że 21 bo w Robotach i Valiancie cieżko by mu było sie rozebrać;)
A więc z moich obliczeń wynika, że na te 21 filmów rozebrał sie w 6:) A to nawet nie jest 1/3 co tu mówić o prawie wszystkich.
Nooo chyba że sie nie rozumiemy i jako sceny rozbierane policzymy:
-Zipa Martina w ręczniku
-Martina Bellsa w wannie
-Roberta Lewisa wstającego z łóżka
-Lincolna w tej jakże subtelnej scenie z Jordan
nie znam za dobrze Star Warsów bo widziałam tylko raz ale nie przypominam sobie żeby Obi-Wan robił kiedyś striptiz a może sie mylę:)
Więc Mona albo widziałaś akurat te 6 filmów albo tylko takie filmy pamiętasz;P
Zinah zapewne mogłaby nam jeszcze więcej na ten temat powiedzieć bo widziała wszystkie:)
Dobra, dobra, niech się rozbiera, ale moja biedna niepełnoletnia siostra nie moze ogladac niektorych filmow :D Powiedzcie mi o STAY!!!!!!!!!!!
No w Stay sie nie rozbiera także siostra może oglądać:) Sceny są niezwykłe bo cały film jest niezwykły. A Ewan jako Sam jest bardzo ciepły, troskliwy i opiekuńczy w stosunku do swojej kobiety:)
Właściwie to nie ma takich scen, o ile dobrze sobie przypominam.
Stay - cóż, nierealne sceny, oniryczne wizje, deja vu i lekka fiksacja bohaterów, tyle mogę powiedzieć.
A co do amerykanskich DVD - różniaca jest i to duża!!! Większość odtwarzaczy DVD (takich w kompie) nie odtwarza, albo po kilku zmianach regionu się blokuje. Można to oczywiście obejść na kilka różnych sposobów ale mimo wszystko odtwarzacz musi być przystosowany do tego typu płyt. Pytam bo chyba będę miała dwa egzemplarze dvd Stay zamiast jednego ale to są dvd z USA. Nie wiem zresztą, zobaczymy jak przyjdą. Najwyżej na jakiejś aukcji opchnę. :)
A co do filmów z rozbieranymi scenami - już tu gdzieś zrobiłam pełny przegląd, zaraz znajdę i przytoczę - zawiera też filmy z Ewanem jako Ewanem. Obi-Wan niestety zawsze ubrany - dlaczego? Mam własną teorię na ten temat...
Nie widziałam wszystkich filmów z Ewanem... ;(((((((((((((((((((( Leżę i kwiczę!
Okej, znalazłam swojego posta z końca marca:
"Ja cię kręcę!!! Gołego Ewana można obejrzeć w wielu filmach (ma rozbieranie wpisane w kontrakt :))) - przynajmniej sam tak twierdzi ;P). Lista dla napalonych fanek, zapewne niepełna, bo jestem dziś w lekkiej niedyzpozycji myślowej z powodu kataru, więc pewnie będzie update. :))
The Scarlet and the Black (liczne sceny łóżkowe z Rachel Weisz i Alice Krige - ta ze Star Treka)
Trainspotting (sex z Kelly MacDonald)
The Pillow Book (wiadomo - częściej nago niż ubrany :)))
The Island (hmmm... niewielka scena łóżkowa i nagi tors w basenie, bo wycięli skubani scenę pierwszej erekcji Six - Echo - buuu!!!)
Velvet Goldmine (Idol) - Curt w łóżku (tudzież na dachu) z facetami i skacze nago po scenie
Brassed Off (Orkiestra) - scena gdy górnik Andy po ciężkiej pracy bierze prysznic w kopalni (z kolegami) - za krótka
The Serpent's Kiss (Pocałunek węża) - Ewan jako Meneer Chrome biega nago po lesie, już bez peruki
Młody Adam - wiadomo
Nora - James Joyce w łóżku z kochanką eksponuje trochę ciała :) plus bonus dla fanek o dziwnym poczuciu humoru - w czasie rozłąki z Norą Barnacles pisze listy erotyczne i się masturbuje
Kavanagh QC - chyba tylko nagi tors, ale za to jaki!!! (i domniemany gwałt, którego nie widzimy)
Nightwatch (Straż Nocna) - Martin Bells w wannie
Solid Geometry - dużo seksu i nagi Ewan w całej okazałości (kilka razy)
nagi tors Catchera Blocka się nie liczy
trochę seksu w Rougue Trader (Spekulant) - nic specjalnego (nie pamiętam zresztą, muszę jeszcze raz obejrzeć, podobnie "Blue Juice")
Mam nadzieję na "sceny seksualnej natury" w "Scenes of Sexual Nature" - oczywiście gejowskie, żeby nie było.
Nic więcej mi się nie przypomina.
Ach! Jeszcze Ewan jako Ewan - scena w wannie w "Bear Facts" (dokument o niedźwiedziach polarnych, tylko w wersji z BBC Channel), "Long Way Round" - różne scenki (np. w saunie), w "Trips Money Can't Buy" mokry Ewan w dżungli (np. fajna scena, w któej goni w rzece odpływające mydło), może jeszcze kilka smaczków, których nie pamiętam w tej chwili.
Najbardziej żałuję ubranego Obi-Wana - wiecie, dlaczego go tak opatulili? Żeby film w Stanach mógł być PG-13!!! (ROTS był PG-13 ale AOTC tylko PG - a Obi-Wan w łańcuchach, ja się pytam, to co? JA mam nieskromne myśli!!!"
Jak napisałam nagi tors Catcha się nie liczy!
Martin w wannie to trochę dla mnie za mało.
Obi - ubrany. ;((((
Robert Lewis się nie liczy - nic nie zobaczyłam, nic! :(
Lincoln z Jordan mogą się liczyć... ewentualnie... -co prawda wycięto scenę pierwszej erekcji Lincolna, ale ta malutka scena łóżkowa może być...
Nie widziałam:
Doggin' Around - raczej się tam nie rozbierze, jak wreszcie zobaczę to ocenię - na razie nie mam kopii
Anno Domini - krótki filmik, nie rozbiera się, gra Nieznajomego na ulicy i chyba nie ekshibicjonistę, więc drogą logicznej dedukcji wnioskuję, że się nie rozbiera
Sleeping With The Fishes - nic nie wiem na ten temat i nikt tak naprawdę nie wie, o czym to jest
Family Style - krótki czarno-biały film, nie rozbiera się, raczej nikt nie ma kopii, ale znam trzy osoby, które to widziały
To chyba tyle...?
To nie ja przywołałam ten temat po raz kolejny! Ja tylko odpowiedziałam! :)))) Przecież nikogo nie epatuję i nie namawiam do oglądania gołych facetów! Każdy ogląda co lubi!
Dostarczam sobie właśnie kolejnej porcji nieodzownego do życia hałasu - teraz akurat Deftones, przed chwilą Ministry i Rammstein. :)
ja tylko powiem, że się bałam Pillow book - że dostanę obrzydzenia od tej nagości :P Ale obejrzałam to w nocy, kiedy połowa rodziny wyjechała w inną cześć Polski - żeby mnie nie posądzano o jakieś zboczenia - i powiem tylko, że się bardzo zdziwiłam, że tak 'nagi' film wywarł na mnie ogromne wrażenie - ale raczej pozytywne, czy może bardziej jakoś zauroczył artyzmem. Nie oglądam jednak filmów z Ewanem dlatego że on jest tam goły - to byłoby totalne idiotyczne. Oglądam - bo lubię postacie jakie tworzy i jak je tworzy i to w jakiej historii się one obracają.
A co do Stay to tak - stworzył znowu ciepłą, kochaną postać, która się przejmuje 2 człowiekiem. Z Naomi nie ma scen rozbieranych, czy takich ogólnie typowo miłosnych - i przez to jest ciekawie. Przytulają się do siebie, rozmawiają - i jest ślicznie :)
"Nie oglądam jednak filmów z Ewanem dlatego że on jest tam goły - to byłoby totalne idiotyczne. Oglądam - bo lubię postacie jakie tworzy i jak je tworzy i to w jakiej historii się one obracają."
Ewelina zgadzam sie w 100% A jesli mam być już szczera to ja wolę w filmie oglądać ubranych facetow co wcale nie oznacza, że rozebrani mi przeszkadzają, jakoś drażnią czy gorszą nic z tych rzeczy. I proponuję w tym momencie zakończyć ten wątek bo ileż mozna to wałkować :)Wszystko już zostało powiedziane, kto będzie sie chciał czegoś dowiedzieć to sobie zajrzy kilka stron wcześniej i tyle:)
Powinnyśmy się skupić na jego zdolnościach aktorskich i nie mówię tu o takim "talencie" o jakim mówił Tolouse w Moulin Rouge;P
To chyba oczywiste, że nie skupiam się na takim talencie, nie? Inaczej nie oglądałabym kazdego filmu z nim po 500 razy, nie analizowałabym tych filmów. nie czytałabym książek i sztuk na podstawie których powstały, nie czytałabym każdej informacji na temat jego pracy i życia, nie interesowałabym się i nie wspierałabym jego pracy charytatywnej i ogólnie nie byłabym taką fanką jaką jestem - najwierniejszą i bardzo ciepło do niego nastawioną, nie?
A poza tym i tak najbardziej lubię ubranych facetów... najlepiej parami :P :P :P :P :))))))
http://i48.photobucket.com/albums/f202/NeferNefer/Hot/BxJ.jpg [i48.photobucket.com/alb...] (no musiałam!) :))))) :*
:D
Ja tylko jeszcze dodam, że też wolę ubranych facetów - iw ogóle, lubię filmy które zaskakują mnie tym, że nie ma w nich typowych scen miłosnych jak chyba w 80% filmów jakie w tych czasach do kin wchodzą. Bo czy nie pięknie jest popatrzeć na miłosć na ekranie ale zagraną w niecodzienny dziś sposób - tzn. bez rozbierania się? No nie wiem, lubię takie subtelne filmy.
Żeby pociągnąć dalej forum - mam takie pytanko - jak myslicie, która z postaci jaką grał Ewan jest najbliższa jego osobowości? Nie mówię że dana postać ma pokazywać Ewana takim jakim jest faktycznie, bo tego jaki jest do końca, żaden kinoman nie powie. Jednak mimo wszystko myslę że można wyciągnąć na podstawie jego wypowiedzi i zachowań pewne cechy charakteru ktore tez można przypisać postaciom ktore gra.
Hm, a więc dla mnie 'prawdziwy' Ewan to taki mix - romantycznego i wrazliwego Christiana (patrz: adopcja biednych sierotek i w ogóle jego życie rodzinne), Edwarda Blooma (który jest zawsze otawrty na innych ludzi, ale ma swoje cele w życiu do ktorych dąży, + ma swój mały artystyczny świat i hopla na punkcie motorów) i Marka Rentona (indywidualisty, trochę buntownika, trochę jajcarza, człowieka który uważnie obserwuje świat i nie daje się mu zjeść + ten akcent :D)
""Nie oglądam jednak filmów z Ewanem dlatego że on jest tam goły - to byłoby totalne idiotyczne. Oglądam - bo lubię postacie jakie tworzy i jak je tworzy i to w jakiej historii się one obracają."
Ewelina zgadzam sie w 100% A jesli mam być już szczera to ja wolę w filmie oglądać ubranych facetow co wcale nie oznacza, że rozebrani mi przeszkadzają, jakoś drażnią czy gorszą nic z tych rzeczy. I proponuję w tym momencie zakończyć ten wątek bo ileż mozna to wałkować :)Wszystko już zostało powiedziane, kto będzie sie chciał czegoś dowiedzieć to sobie zajrzy kilka stron wcześniej i tyle:)
Powinnyśmy się skupić na jego zdolnościach aktorskich i nie mówię tu o takim "talencie" o jakim mówił Tolouse w Moulin Rouge;P"
Podpisuję się pod tym ^^ obiema rękami nogami głową itp :P :)
A mnie się wydaje, że oprócz tego, co napisałaś Ewelino w ostatnim poście, to większość jego postaci i on sam mają w sobie jedną wielką cechę marzyciela, która wspomagana przez Rentonowskiego buntownika i Bloomowskie osiąganie celu doprowadziła do tego, że on jest tam gdzie jest robi to co robi, a ja piszę to co piszę. I to w nim koffam :)
Aha - Zinah dzięki za komentarzyk :) :* z tych twoich ulubionych to wypatrzyłam tylko shreka i epokę lodowcową no i piratów, to to co lubię :) No cóż może jestem mniej dojrzałą maniaczką filmową niż ty :P
Ojeju robi sie coraz ciekawiej - jedna cytuje drugą:D Coś na styl kółka wzajemnej adoracji;P Fajnie jest:) Uwaga mam przypływ pozytywnych emocji i powiem coś (mam nadzieje, że nie będę tego żałować:) - Lubię Was dziewczyny!!!
A co do pytania Eweliny to oczywiście nie ma jednej postaci, która najbardziej by mi do niego pasowała. Ja bym powiedziała, że:
1. Christian - oczy pełne miłosci, uosobienie duszy artysty i romantyzm och taaak:)
2. Curt Wild - coś troche pozytywnie popieprzonego i kawał głosu
3. Robert - wrażliwiec, trochę nie do końca przystąjacy do reszty:)
4. Renton - oryginalny czubek-jajcarz
5. Catcher - męski urok, czar - nic specjalnego nie musi robić a babeczki pójdą za nim do piekła hehehe
Powiem wam jedno :D - obejrzałam sobie jeszcze raz Stay i jak zwykle po filmach z Ewanem byłam sfazowana - nie wiem dlaczego tak mam, ale tak zawsze mam i już - i postanowiłam obejrzeć sobie jeszcze "O mały głos" z nim, bo mam na kompie ale jeszcze nie widziałam. Film z klimatem małych zadupiastych miasteczek - co bardzo lubię. Swoją drogą tą zwyczajnością trochę przypominał mi "Orkiestrę". No ale znowu - muszę to powiedzieć - jak on to robi? Tak go było w sumie mało na ekranie, w tak zwykłym filmie, ale znowu stworzył cudną postać. Ten człowiek jest mistrzem.
I przeczytałam, że swoim dzieciom codzienne czyta wieoczrem bajki na dobranoc, ale nie Harrego Pottera - normalnie aż mi się miło zrobiło, bo sama za HP nie przepadam ;)
Ale serio - to jest człowiek który robi to co robi z pasją, a ja uwielbiam takich ludzi, chcoaiz niewielu takich na tym świecie.
Byście widziały jak się Billy w "O mały głos" zajmował gołębiami :)))))))))
Musimy to obejrzeć :)
Bo oni tak piszą niedokładnie, on im nie czyta HP, bo HP one sobie same czytają (lol) :)
[a jeśli nie to zaczną, bo poznają się na tym, co dobre. Jeśli on uważa, że HP dobry nie jest, to nie czytał jeszcze. Nie skreślajmy go :)]
Żebyście widziały:
http://i48.photobucket.com/albums/f202/NeferNefer/Screenshots/f9560bfd.jpg [i48.photobucket.com/alb...]
http://i48.photobucket.com/albums/f202/NeferNefer/Screenshots/5cbd84d4.jpg [i48.photobucket.com/alb...]
Ja chcę być w następnym wcieleniu gołębiem!!! I niech Billy się mną zajmie!
"Dear Santa, I've been nice. Please send Ewan McGregor so we can be naughty. -me"
"So much Ewan, so little time..." - Kris
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHA HAHAHHAHAAAHHAHHA! LOL :))
Zinah Ty mnie rozwalasz tymi zdjęciami:) I dzięki Ci za to:* Powiem tak: jeśli on z takim przejęciem całuje gołębia to nie wyobrażam sobie jego miny kiedy całuje dzieci lub żonę;)
A tak w ogóle to jakaś telepatia dziś - na filmweb wchodziłam z zamiarem zapytania się o "Little Voice:) Jeszcze tego nie widziałam czego bardzo żałuję i chciałam poznać Wasze zdanie, a tu proszę jakie ładne fotki. Kurde zła jestem na siebie bo pamietam, że ten film leciał kiedyś w TV ale to było jeszcze przed obejrzeniem Moulin Rouge (czyli przed moją obsesją) no i zlałam go:((( A teraz bede musiała ściągać z neta co pewnie potrwa wieki i napisów chyba do tego nie ma a może są?
To w takim razie może mi ktoś cos powie o "Desserts" bo tego też nie widziałam a ciekawi mnie co to jest:)
PS. Ewelina ładne zdjęcie:) Ja też planowałam zmianę choć uważam, że moje jest przeurocze (niech żyje skromność a co:) ale wiosna jest -czas na zmiany, jeszcze trochę pomyślę i może niedługo zmienię.
Jej dziewczyny, ale macie tempo!!! Nawet jak bym chciała to i tak bym za wami nie nadążyła:( Tyle chciałam napisać po przeczytaniu tych wszystkich postów, co przez święta doszły, ale ciągle jakiś inny temat.
I o Dziewczynie z perłą - boska Scarlett
I o Cillianie Murphy - rzeźniku - jej jak ja nie cierpię tego faceta, po prostu nie mogę na niego patrzeć,
I o Dumie i uprzedzenie- film kojarzy mi się z Rozważną i romantyczną, ale ten drugi chyba jednak lepszy,
I o Donnie Darko - naprawdę polecam, daje do myślenia i zostaje na trochę w głowie
I o Ewanie oczywiście - najbardziej podobał mi się ze Scarlett w Wyspie, choć właśnie w tym filmie brakowało mi scen rozbieranych. Za mało pokazali przebudzenia się seksualności a to było też ważne i mogło być zabawne.
Chciałabym go zobaczyć jeszcze raz w takiej roli jak w Velvet Goldmine. Ale gdzie będzie grał pierwsze skrzypce np. jako Kurt Cobain. Co wy na to?
Ja też bym go chciała zobaczyć w takiej roli - lubię Kurta i muzykę Nirvany a poza tym Ewan potrafi mieć takiego grunge'owego style'a. Albo - potrafił, teraz chyba wygląda zbyt nobliwie. :) Taki stajl z dłuższymi piórami miał też w Płytkim Grobie i w Karaoke, gdzie wygląda zupełnie jak Kurt (długie włosy i grunge'owe ciuchy) ale pojawia się tylko na kilka sekund. :(((
W ogóle lubię jego image "niegrzecznego chłopca" z wczesnych filmów - patrz ER, Idol, Płytki Grób.
Pytanko do Zinah:
bo ty to napewno wiesz :) Jak to jest z tą filmografią Ewana? W Sunset Boulevard raczej nie zagra, chyba że jednak? A w Gnomeo anj Juliett? Z IMDB zniknęła w ogóle strona filmu, więc nie wiem, co się stało :( Szkoda by było, bo Ewan w roli gnoma - nieźle :)
Ja ostatnio czytałam w necie ze zagra w Gnomeo and Juliet, a co do bulwaru zachodzacego slonca toEwan musi tam zagrac!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=7iPhm0WYRig&search=Ewan%20McGregor [www.youtube.com/watch?v...]
tylko nie wiem czy link nie jest s(z)chrzaniony :)
Ja też lubię przydługie włosy - nie mówię że długi, ale takie trochę długie :) Ale strrrrasznie mi się podobają takiej długości i takie trochę nastroszone jak w Stay. Każdy facet powinien się tak czesać ;)
Yaiks!!! Little Ant and Little Dec!!! Uwielbiam ten klip, kurczę, jak ja dawno tego nie widziałam!!! Dzięki za przypomnienie! Aha, i jak widać na wstępie, klip został stworzony na potrzeby ewanmcgregor.net - tam też jest, od niedawna po wielu bojach z SQL i bazą danych strona w całości działa należycie! :) Ten link - na YouTube był na czas kiedy sekcja klipów padła!
Co do Sunset Boulevard - w sierpniu 2005 roku Ewan powiedział Empire na premierze Wyspy w Londynie, że nie pracuje nad tym projektem i pierwszy raz o tym słyszy. Od tej pory nic więcej nie było wiadomo na ten temat. :(
Co do Gnomeo&Juliet - Disney zawiesił pracę nad tym projektem po mariażu z Pixarem - po tym wydarzeniu w ogóle się tam dużo pozmieniało. Ale sam projekt ostatnio przeniesiony został do Miramax i tam chyba nad nim pracują. Elton już się cieszy na wieść o współpracy z nimi i z tego, że projekt nie upadł. Wiadomo, że Kate Winslet najprawdopodobniej będzie użyczała głosu Juliet, natomiast nic nie wiadomo na temat Ewana. :( Ale jakieś szanse są, bo nie wymienili żadnych innych kandydatów na Gnomea, więc...
Wiedziałam, że coś wiesz :)
Mam nadzieję, że jednak się tam znajdzie :) A ten klip to widziałam kiedyś, nie rozumiem wiele, coś o poop i pants tylko :) :) :) ale fajne jest :) A tej próby do your song to już nie mogę oglądać bo mi przepona + pęcherz nawalają :) i sąsiedzi się martwią, że mi coś odbiło :) taki mnie rechot napada =)
Nashi dzięki świetne to jest:) Kurde uwielbiam jego śmiech (jak go widzę takiego roześmianego to mi się samej gęba cieszy:) A co do próby Your song to nie widziałam ale chętnie zobaczę czy to jest gdzieś w tym linku czy na jakiejś innej stronie? Widzę, że jeśli chodzi o wywiady i różne inne smaczne kąski to jestem 100 lat za murzynami:( Będę musiała to nadrobić
A widziałyście po prawej stronie tam w tym linku jest "Thank you" i "I love you" - I love you fajne jak się Ewan drze, a Thank you - jak mówi to do dziecka w łóżeczku :)))))
No fajnie to jest :) Też uwielbiam jego śmiech masakryczny jest - ja musze z nim filmy sama oglądać bo ludzie ze mną nie wytrzymują jak siedzę z takim bananem na dziobie albo robie różne inne rzeczy :P
http://www.youtube.com/watch?v=sFGUGpAXEtc&search=Ewan%20McGregor [www.youtube.com/watch?v...]
Your song^^
ja to mam drochę dłuższe... ale i tak weźcie pampersy :P
HAHAHAHA!!! To nie jest próba, tylko specjlanie nagrany bloopers, jest dostępny na DVD (chyba tym 2-płytowym wydaniu, a nie tylko na 3-płytowym)!!! Ale jest rzeczywiście świetny!!! Ja uwielbiam bloopers z Do Diabła Z Miłością - genialna scena jak Catch zrywa z siebie koszulę a guzik wpada do kielonka jego zioma!!! :))))
Thank You i I love You to reklamy zrobione dla japońskiej szkoły językowej Aeon - było już o nich wspomniane stronę wcześniej (a może dwie). Po prostu wzruszam się przy scenie z tym dzieciaczkiem w łóżku! Z tej serii jest jeszcze "Oh My God", jeśli dobrze pamiętam. Bo Ubiquitous to inna bajka, też chyba dla Aeon zrobione ale jest tak debilne że aż przykro. ;)))))
Uwielbiam uśmiechniętego Ewana!!!
Ha! Stay dvd zostało już do mnie wysłane! Jupi!
Fajne widziałam kawałki tego w teledysku do "Come what may" A to z guzikiem to jedna z moich ulubionych scen z Down with Love:) Dziewczyny ja nie chcę nic mowić ale zbliżamy sie do 400-setnego posta:) Mam nadzieję, że filmweb jest z nas dumny;)