Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 534 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

to ona w końcu obrażała Polaków czy to tylko ploty?

olciaxp

Z tego co ja wiem to TYLKO jej antyfani tak sądzą......ZERO POTWIERDZEN z jakiegokolwiek magazynu,nawet strony plotkarskiej,wywiadu....a przeciez skoro gdzies to slyszeli ze Emma tak mowila o Polakach to powinno to byc na jakims filmiku z Emma albo w jakims wywiadzie a ja do tej pory nigdzie nie przeczytalam takiego newsa (ktory jest poparty chociaz w kilku % jako fakt)

EmmaWatsonAdriana

dzięki za odp :]

olciaxp

nmzc;*a ty jestes jej fanka???i skad ty slyszalas o tym ze Emma powiedziala tak o Polakach??

EmmaWatsonAdriana

nie jestem ani jej fanką ani antyfanką, a słyszałam o tej plotce gdzieś na filmwebie może na stronie któregoś z HP? nie pamiętam.

olciaxp

też to słyszałam...chyba na youtubie pisali.

Pantera_007

tak, pisali to tutaj na forum, w tym temacie:

http://www.filmweb.pl/topic/430493/Czy+m%C3%B3g%C5%82by+mi+kto%C5%9B+wyja%C5%9Bn i%C4%87.html

iMeshQa

dzięki, że dodałaś, ale taka się tam walka wywiązała, że nie chciało mi się do końca czytać :)

iMeshQa

Niby czemu miałaby tak mówić? Jej brat zna język polski, a co ważniejsze jej prababcia była polką. Nie są to mocne argumenty ale zawsze coś.

Beza_Cat

skąd jej brat zna polski? (z ciekawości pytam)

olciaxp

Ja nie moge... Byłam na tej stronie która została podana.. Ludzie.. Patryjotyzm górą...

Soulja_Boy_x3

Nie wiem...
Niestety możemy się domyślać tylko...
No ale przecież jeśli tak jest to kieruje się stereotypami- że jeden Polak coś jej zawinił to wszyscy są źli- trochę złe myślenie ale tego też można się tylko domyślać...;P

Vendetta_

Ludzie przestańcie w to wierzyć wszyscy o tym słyszeli ale nikt nie widział nie widział i nie słyszał na to żadnych dowodów.
I pytanie z kąt wzięliście wiadomość że jej babka pochodzi z polski a jej brat mówi po polsku ???
Nie znalazłem ani jednej strony w której by coś takiego pisało oprócz filmebu więc to chyba też wymysł jak ten z obrażaniem polaków.

jetli22

nie tylko na filmwebie bo na wikipedii też

jetli22

w gazetach też było napisane o jej bracie że zna polski

olciaxp

Bodajże jej babcia była polką

kotu

Sprawdzałem Wikipedie i nic nie znalazłem przeszukałem też google nigdzie nie ma informacji że jej babka pochodziła z polski lub jej brat i ona uczyli się polskiego.
Zdaje mi się że były to błędne informacje lub plotka jak ta z obrażaniem polaków ( bo po co by nas obrażała skoro jej babka "pochodzi z polski".

jetli22

No i czy ktoś poda jakieś linki do wiadomości na temat że babka Emmy jest polką. Czy to taka sama plotka jak z obrażaniem polaków bo na ten temat również niczego nie znalazłem.

jetli22

Powtarzam prośbę czy znalazł ktoś jakieś wiarygodne informacje (linki do stron) w których jest potwierdzenie że jej baka była polką albo sama obrażała polaków.

jetli22

Zall mi was gdzies znalazlem że jej prababcia była polką i w czasnie drugiej wojny światowej wyemigrowało ... ;p prawdą też jest że jej brat posługuje się biegle językiem polskim i sama Emma troche zna nasz język ... ciekawe czy dała by se rade na portalu nk xD

Obcykany1

http://aktorka-emma-watson.bloog.pl/?ticaid=67e2f

wtorek, 16 września 2008 14:37
Emma Charlotte Duerre Watson (ur. 15 kwietnia 1990 w Paryżu), angielska aktorka, znana z roli Hermiony Granger w serii filmów o Harrym Potterze

Emma Watson, córka dwójki prawników, Jacqueline Duerre i Chrisa Watsona, urodziła się we Francji, gdzie mieszkała do 5. roku życia. Później z rodzicami przeprowadziła się do Oxfordu do Anglii. Prababcia Emmy była Polką. Podczas II wojny światowej wyjechała do Anglii i tam się osiedliła. Alex (jej brat) zna język polski. Emma w wieku 15 lat zaczęła uczęszczać na lekcje.

Imię Emma Charlotte otrzymała po swojej babci. Alex, o którym mowa już wcześniej urodził się w 1993 roku. Emma jako dziecko uczęszczała do The Dragon School - renomowanej szkoły w Oxfordzie. Od 2003 roku uczęszcza do żeńskiej Headington School, również w Oxfordzie.

Zanim zagrała w Harrym Potterze, występowała wyłącznie w szkolnych przedstawieniach, m.in. Młode lata Artura (Arthur: The Young Years), czy Szczęśliwy książę (The Happy Prince). W wieku siedmiu lat otrzymała także główną nagrodę w konkursie poetyckim Daisy Pratt Poetry Competition. Na casting do filmu wysłała ją nauczycielka.

Zall mi wystarczyła 1 min zeby to znalesc a ten pół wikopedi przejechal

jetli22

może to :
http://sloneczkoemmy94.blog.interia.pl/?id=745892

?

Pantera_007

No super pokasz mi to na filmie wtedy uwierze ... No chociasz w państwach zachodnich Polacy są postrzegani jako Alkocholicy i złodzieje . co do tego braku kultury to można ocenić dwuznacznie brak kultuty osobistej czy brak kultury wogule ??... i skoro ta laska tak uważa to czemu od 4 lat uczy się polskiego ... do picu ... nie wieże w to wogule ruwnie dobrze mogła się uczyć hiszpańskiego czy tam włoskiego zamiast Polsiego jeżeli nei ma do nas szacunku...

Obcykany1

To żadne dowody. Dajcie mi linka do jakiejś porządnej strony nie blogów w którym każdy wpisuje co uzna za stosowne. A najlepiej spróbujcie znaleźć (i podać) takie informacje na stronach obcojęzycznych. Jestem pewny że nigdzie takich info nie znajdziecie.

jetli22

Zgadza się, na blogu mogę napisać że jej prababka ze strony dziadka była spokrewniona z Gargamelem <lol2> ;P

Archimod

kurde jak macie jakieś problemy to sami poszukajcie..ja wiem swoje że mówiła tak o Polakach a wy sobie myślcie co chcecie

Pantera_007

A jak bym powiedział że wierze w smoki ale nie mam na to dowodów to byś uwierzył.

użytkownik usunięty
olciaxp

czytałam że niby ona obrażała Polaków
Tak jest napisane na stronie stworzonej przez jej antyfanów.próbowałam odnaleźć jakieś potwierdzenie tego ale nigdzie nie ma nawet wzmianki o tym.Na tamtej stronie napisali że Emma zapytana przez reportera czy przyjedzie do Polski do fanów odowiedziała, że nie interesuje ją to gdyż Polacy to ludzie chamscy,pozbawieni kultury itp, Z tego co pamiętam wspomniała też coś o psach

No właśnie info o obrażaniu polaków znajdują się tylko na blogach antyfanów podobnie jak o tym że jej babka była polką.

Wydaje mi się że plotka że jej babka była polką wymyślona została po to żeby zniszczyć plotkę o obrażaniu polaków.
No bo bo co by obrażała polaków skoro jej babka była polką (wtedy obrażała by i własną babkę).