Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 515 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Jaka bogata filmografia - Harry Potter i Harry Potter i Harry Potter

11 lat grania tej samej postaci napewno ją rozwineło aktorsko by
mogła szkalować inne aktorki ...
a swoją drogą to za kogo ona się uważa ?
brak jakichkowiel większych ambicji , gnicie w tej samej produkcji jak
jacyś polscy aktorzy seralowi i ona stawia się ponad swoje koleżanki po fachu .
Aby kogoś krytykować trzeba mieć na koncie jakieś osiągnięcia a nie jedn rozciągnięty film do paru lat .

Nie będę się wypowiadał o jej urodzie bo to kwestia gustu , pogejrzewam , że i tak będę skrytykowany za moją wypowiedź mimo , że jej wygląd nie wpływa na moją ocenę tej celebrytki ( swoją drogą Meryl Streep , Bette Davis też mnie nie zachwycały urodą ale mają warsztat aktorski na bardzo wysokim poziomie więc niech nikt później nie wmawia mi , że oceniam ją za to , że mi się niepodoba )

lovvelas

Gdzie ona "szkalowała" inne aktorki?
Jakieś źródła może podaj?

Evilminded

Nie mam zamiaru się rozmieniać na drobne i podawać jej bełkot ,
ja oceniam ją jako celebrytkę bo ciężko nazwać ją aktorką ,
Tyle szumu odnośnie jej edukacji , tyle aluzji wobec innych aktorek , że ona nie będzie jedną z nich bo stawia na edukację i co z tego wynikło ?
nie udało się , zrezygnowała ze studiów i wróciła do show-biznesu .
Mała rada jak ktoś chce się czymś pochwalić niech najpierw coś osiągnie ,
z nauką się nie udało i wróciła z opuszczoną głową do Pottera bo co jej innego zostało ?
Nie rozumiem jej zarozumialstwa , dorobek filmowy tylko jeden , uroda dla mnie chłopaka ( nie chodzi o krótkie włosy , które ścięła dla roli a której nie dostała bo poza włosami trzeba mieć talent ) cała jej sylwetka jest dla mnie chłopięca , zero kobiecości ,
jest asexualna a z twarzy nijaka a ona ma osobie Bóg wie jakie zdanie , " że jest mądra , modna , utalentowana itd "
i jeszcze ten jej bełkot dla brukowców cytuję " byłabym wstanie zdjąć majtki przed reżyserem "
czytając to człowiek ledwo się powstrzymuje od odruchu wymiotnego ,
są aktorki , które się obnażają dla roli ale dobierają lepszy dobór słów
jak chce pozować na damę to niech słownictwo będzie też na poziomie .
Swoja drogą prawdziwe artystki udzielają wywiadów tylko odnośnie roli filmowej a nie gadają jakieś głupoty jak ona
o studiach o modzie o botoxie ( bo moda jest na potępianie tego specyfiku to i ona musiała być na nie ! co za kreatywność )
o ideale faceta itd
Wydaje mi się , że ona się prześciga z upadłymi celebrytkami w opowiadaniu brukowcom tych bredni ,
do tego ten jej wizerunek na wielka damę z uciętą nogą w Photoshopie ,
powiem tak udaje wielką aktorkę i wielką wyrocznię od wszystkiego ale słoma z butów wychodzi dalej .

lovvelas

Nie prościej byłoby napisać "Nie lubię jej", zamiast wygłaszać wywody jaka to ona jest zua?
Są gorsze aktorki, są gorsze idiotki. Już był temat o jej średniej grze aktorskiej. Na studia wróciła.

Evilminded

Byłoby prościej ale ja jej nie znam i nie mam powodu by ja lubić czy też nie !
Odnośnie jej wyglądu to kwestia gustu , jednemu się podoba mnie nie ,
jej zamiłowanie do mody itd to poboczna sprawa .
Ja oceniam jej dorobek artystyczny , chyba nie sądzisz , że granie 11 lat tej samej postaci może rozwinąć aktorsko ?
ja na jej miejsc bym udał się do teatru wtedy by zdobyła warsztat potrzebny do ambitniejszych produkcji i
szacunek środowiska ( Catherine Zeta - Jones po Chicago rozmieniała talent na drobne aż
wróciła do teatru i tam zdobywa nagrody , kto powiedział , że sukcesy trzeba odnosić tylko na srebrnym ekranie ?
w teatrze by może oderwała , odkleiła się od wizerunku Hermiony i może wtedy by udowodniła , że nie jest tylko
aktorką od jednej roli )
Jej wywiady o wszystkim ale nie o aktorstwie , jej bywanie na salonach , jej większe staranie o garderobę niż rolę
stawia mnie po stronie jej wrogów ,
podsumowując - jej życie towarzyskie i co robi nie rozwija ją w dziedzinie aktorstwa i za to ją oceniam za
mały talent
dla mnie czasy kiedy mogła być aktorką już minęły , zamieniła " aktorkę " w " celebrytkę "
więc niech nie narzeka , że nie ma dla niej ról .

lovvelas

1. Wiem, że jej nie znasz, ale do niektórych czujemy sympatię, a do niektórych nie i to nie zależy od tego czy znamy kogoś osobiście.
2.Czy ja mówiłam coś o urodzie? :O
3.Nie mówiłam również nic o dorobku. Powiedziałam, że są gorsze aktorki. (Chociaż masz racje, ale to chyba jej sprawa co robi ze swoim życiem?)
4.no i po co stworzyłeś ten temat? możesz o tym pogadać ze swoimi znajomymi, a nie tutaj wylewać swoje żale.

nie zamierzałam też prowadzić z Tobą dyskusji. Zarzuciłeś jej, że szkaluje inne aktorki. Chciałam dowodów. Tyle, więc nie pisz mi tu o swoich racjach, bo nie potrzebuje tego.
Nie zarzucaj jej czegoś czego nie robi.
Pozdrawiam.

Evilminded

gdybym nie czytał o jej wypowiedziach i stosunku do swoich koleżanek po fachu bym nie zakładał tego tematu
już się wypowiedziałem , nie będę się powtarzał nie chce być monotematyczny
the end

lovvelas

czytaj dalej brukowce... na pewno tam piszą 100% prawdy, albo w ogolę zacznij od pudelka

Ogólnie piszesz, że jest słaba aktorka, a wymieniasz tylko to co ci się w niej nie podoba poza graniem w filmach, czyli to co mówi w wywiadach i co piszą o niej gazety, kogo to obchodzi, niech robi co chce. Kipi z ciebie nienawiść. Ma 21 lat HP skończyli kręcić w tym roku, a ty piszesz, że nie ma już dla niej ról.
Co roku kręcili nowe części, więc po co miała szukać innych ról, kasy z tego miała nie mało.

Co do urody, to zgadzam się, że w krótkich włosach wygląda strasznie, ale z dłuższymi jest śliczna.

lovvelas

"krótkie włosy , które ścięła dla roli a której nie dostała"(?)... sciela, bo przez 11lat nie mogla, wiec jak skonczyli pottera krecic, to podejrzewam, ze od razu do fryzjera pobiegla... :D

Przemo__C.

Było w prasie wiele inf , że ścięła na potrzeby filmu " Milenium " ale nie dostała roli , później stwierdziłam
" że jeśli ma znowu zacząć dostawać role filmowe to musi zapuścić włosy " jednak same poświęcenie dla roli
w formie zmiany fryzury nie wystarcza , trzeba mieć talent

lovvelas

Pierwsze słyszę, że Emma się starała o rolę w "Millenium". Emma pewnie też o tym nie wie. A włosy się ścina dla roli, którą się dostało, a nie, którą się ma dostać. Zgadzam się z Przemo__C, ścięła zaraz po Potterze, bo w końcu mogła sobie na to pozwolić.

lovvelas

aż chce się napisać "ależ ty gupiiii :P:P:P jesteś" celebrytką ona nie jest z własnej woli
tak znasz newsy o niej a nie czytałeś o tym, że zrezygnowała ze studiów przez kolegów-debili, którzy nie dawali jej spokoju ??

pixi222

aż chce się napisać - jesteś chory ... chory na głupotę a tego nie da się wyleczyć .
Każdy za swoje niepowodzenie zrzuca winę na innych , może wina nie leży w kolegach a w lenistwie ,
człowieku ja nie kieruję się plotkami a jej wywiadami , taka biedna sierotka marysia ,
zaszczuta przez kolegów zrezygnowała z edukacji bo jej dokuczali , biedulka
inni doświadczają przemocy fizycznej i psychicznej i kończą szkołę , nie mają nikogo do kogo by się odezwali ,
siedzą sami na lekcjach i przerwach , są szykanowani i stają się ofiarami chorych żartów
a ona taka wielka męczennica , zamknięta wśród szarych zwykłych śmiertelników ,
ktoś coś na nią powiedział a może dał jej z liścia w papę bo przez krótkie włosy pomylił z chłopakiem ?
cóż na jedno wychodzi niezadowolona celebrytka , największa gwiazda na świecie , bogini ekranu
musiała zrezygnować z nauki bo rówieśnicy twoim zdaniem " nie dawali jej spokoju "
fajny powód na przerwanie edukacji , takim przykładem powinni iść inni nastolatkowie w szkołach

lovvelas

lepiej, że zrezygnowała niż jak np. polskie nastolatki, które się wieszają.... Ja tam wolalabym zmienić szkołę, jakby mnie szykanowali, a nie dawać się ... poza tym tylko jakieś kompletne miernoty nie idą z problemem do rodziców/nauczycieli/policji tylko dają się zaszczuwać... chyba, że są masochistami :P
Masz jakąś obsesję na jej punkcie czy co, ze tak ją "wychwalasz" w swoich wywodach ? kto pisał, że to bogini ekranu ?! nie świruj z takimi określeniami.... dla mnie ona jest zwykłą nastoletnia aktorką, która musi mi jeszcze pokazać, co potrafi... Ale po jej wypowiedziach i zachowaniu bardziej ją lubię niż inne w jej wieku.....

lovvelas

nigdy nie słyszałam, żeby szkalowała inne aktorki , nie trafiłam na takie wzmianki
przeciwnie wydaję się być rozsądną osobą,

lovvelas

To prawda ,że nie posiada dużego doświadczenia ale ma coś czego bardzo często brakuje innym aktorom a mianowicie wrodzony talent i oczywiście udział w tzw "arcydziele" Wystarczy spojrzeć jak idealnie wcieliła się w postać Hermiony sceny z jej udziałem były tak dobre ,że nie trzeba było ich powtarzać przez co zyskała miano "One Take Watson" Więc powiedz mi co z tego ,że niektóre aktorki maja po 20 filmów skoro 3/4 z nich to produkcje niskobudżetowe uważane za totalne gnioty a ich gra aktorska balansuje na krawędzi ?
Natomiast jeżeli chodzi o jej studia to wracając na nie udowodniła nam, że ma większe aspiracje niż aktorstwo co naprawdę powinno się cenić.

xDark_Angelx

To jest tylko kwesta gustu ( a o gustach się nie dyskutuje ) ale postaram się przedstawić mój punkt widzenia ...
możliwe , że się zgodzę co do jej roli ( wiadomi której , dużo ich nie było )
ale grając pół życia ( ma 20 lat i 10 lat gra jedną postać ) to jest oczywiste , że się dopracuje " tą rolę " do perfekcji ,
ale wracając do mojej myśli , ja cenie sobie " jakość " a nie " ilość " , są aktorki w, które grają rocznie w 3 albo 4 produkcjach a są też takie co grają raz na 5 lat w jednym filmie ale ich role są ponadczasowe , jak np Vivien Leigh w " Przeminęło z wiatrem " ,
Marlon Brando " Ojciec chrzestny " , to czas jest najlepszym sędzią co do kinematografii ,
w przypadku owej aktorki-celebrytki nie wiem czy do historii przejdzie jej rola czy sam film ,
mnie się wydaje , że film zapadnie w pamięci krytyków a jej rola w pamięci fanów .
Jeszcze jedno - są aktorzy i osoby ( jak ja ) którzy wolą grać a nie występować w filmie ,
cenią sobie scenariusz i wolą by na film składało się aktorstwo a nie tylko efekty specjalne
w tego typu filmach ( " Władca pierścieni " , " Harry Potter " ) pierwsze skrzypce grają efekty a aktorstwo jest na 2gim planie .

lovvelas

Tak to prawda, jednakże już przy 2 produkcji zyskała to miano , więc nie miała większych problemów do idealnego wcielenia się w postać Hermiony już na samym początku.Dlaczego jej rola ma pozostać tylko w pamięci fanów?Przecież aktorstwo jest nierozłącznym elementem każdej produkcji i większość osób przygląda się mu bardzo skrupulatnie.Wątpię także w to ,że sama produkcja będzie postrzegana przede wszystkim przez pryzmat efektów specjalnych w końcu aktorstwo było na wysokim poziomie .Wystawiłeś jej jeden, więc stawiasz ja na tym samym poziomie co Paris Hilton albo Bibera?Nie uważasz ,iż to "lekka" przesada.

lovvelas

porównanie jej do niezapomnianych ról jakie stworzyli Vivian Leight czy Marlona Brando jest poniekąd dziwne... Nie wszystko jest czarne albo białe... zagrała w koncu Hermione nie Scarlet bo w tym filmie gra ta pierwsza ... Sam mowisz ze czas jest najwiekszym sedzią co do kinematografi... Kto wie- moze kiedys zagra tak jak Marlon... swoja droga kiedy zagrał w Ojcu Chrzestnym mial kolo 50tki a ona ma dopiero 20 lat i nie ma w obowiazku stworzenia roli wszechczasow bo nie kazdemu jest to dane co nie znaczy ze jest beztalenciem...

Izabelllinda

Kate Winslet w wieku 20 lat zagrała w " Rozważnej i romantycznej " i już była nominowana do Oscara ,
takich aktorek ( nie mam już na myśli nominacji do prestiżowych nagród ) jest parę , które w młodym wieku
połączyły kino ambitne z sukcesem komercyjnym i zachwytem krytyków ,
a wracając do sugestii poprzednika , ja nigdy jej nie porównałem z Paris Hilton ,
nawet ta celebrytka nie została przeze mnie oceniana jako aktorka bo nią nie jest ( Hilton )
więc proszę następnym razem dokładniej przytaczać swoje wypowiedzi co do moich ocen na koncie Filmweb ,
bo później się robi zamieszanie .

lovvelas

Moja wypowiedź tyczyła się bezpośrednio celebrytów na poziomie zerowym dlatego mimo to ,że nie porównałeś ich w żadnym zdaniu wystawiając jej ocenę jeden nieświadomie sprowadziłeś ich do tego samego poziomu..

lovvelas

No ale dałeś jej to 1/10, więc uważasz, że gra swoje role jak kłoda drewna...

użytkownik usunięty
lovvelas

a moim zdaniem jest przepiękna, niesamowicie skromna i szanuje się nie wywołując niepotrzebnych skandali. widziałam ją niestety tylko w 'harry'm' ale miejmy nadzieję, że pokaże nam co potrafi w innych produkcjach ;) ma jeszcze na to czas, jest młodziutka.

lovvelas

Chwila.
Piszesz, że szkaluje, że źle się wypowiada i tak dalej, a kiedy Evilminded pyta się o źródła, to ty nie jesteś w stanie jej nic podać, bo 'Nie masz zamiaru się rozmieniać na drobne i podawać jej bełkot'? To jest forum, skoro piszesz to tutaj to znaczy, że oczekujesz dyskusji, która nie ma miejsca bez przykładów słów, o które ją oskarżasz.
Osobiście jej nie znam i szczerze wątpię, żebyś i ty ją znał/a. Emma dostała szansę już od dziecka, to ja wykorzystała i tyle.

mammoth03

To jest forum i oceniam ją według moich kryteriów , nie mam obowiązku usprawiedliwiać mojej oceny wobec tej celebrytki ...
z czystej grzeczności podałem czynniki które zadecydowały na moją subiektywną ocenę , na moje odczucia wobec jej
gry aktorskiej nie ma wpływu żadna inna osoba ,
jeśli ktoś uważa się za stróża prawa wyżej ocenionej osoby niech sam poszuka jej wypowiedzi , nie ma nic tak łatwo .
Zresztą jak już wspomniałem przytoczony fragment jej traktowania innych nie ma wpływu na moją ocenę ja ją oceniam jako
aktorkę którą usilnie stara się być już od 10 lat i stąd moja ocena .

lovvelas

No okej, masz prawo oceniać ją własnymi kryteriami, tak samo jak ja mam prawo się z tym nie zgadzać. Jednak zwykle, kiedy już dzielę się swoją opinią o danej osobie, podaję więcej konkretów.
Mimo to mam nadzieję, że Emmie jednak uda się pozbyć maski Hermiony, z którą mimowolnie każdy ją widzi. Być może kiedy weźmie udział w innej większej produkcji, zmienisz o niej zdanie, bo uważam, że ma potencjał.

mammoth03

Mam nadzieję , że niebawem będę mógł jej zawyżyć ocenę
ja nie prowadzę wobec niej krucjaty ale na ten moment i jej filmografię jednej roli nie uważam ją za bardzo utalentowaną ,
już się wyżej wypowiedziałem , np Catherine Zeta - Jones grała w super produkcji , zdobyła Oscara i po jakimś czasie
jej gwiazda zaczęła gasnąć , przestała być cenioną aktorką i nagle wróciła do teatru , tam zaczęła grać , śpiewać i tańczyć ,
zdobyła nagrodę Tony i znowu krytycy patrzą na nią jak na AKTORKĘ , myślę , że Emma też by mogła rozwinąć się bardziej tam
i wróciła do filmu za jakiś czas , bo po co grać w kółko to samo , jak nie ma dla niej odpowiednich ról to nic na siłę się nie zrobi , jest pełno takich przykładów , ja czy ją lubię czy nie i tak myślę , że kiedyś odniesie sukces ale nie teraz ,
doceniam jej pasie itd , i uwierzcie mi w moich wypowiedziach nie ma o niej nic wulgarnego i złego ,
w młodym wieku osiągnęła sukces i pieniądze ale to nie wszystko dla mnie , mimo tego fajnie , że nie stoczyła się na dno jak inne jej koleżanki , o niej nie czytam , że wpadła w narkotyki i wdaje się w romanse ,, ona stara się być poważa i to doceniam ale nie może nikt mi mieć za złe , że w tym momencie ja ją oceniam nisko , to tak samo jak by ktoś ocenił aktorkę na 1 którą ja oceniłem na 10 , każdy ma swój gust i kryteria , nie mam zamiaru obrażać jej i ją wyzywać bo po co ?
a co do plotek utkwiło mi w głowie o niej wiele rzeczy , z których połowa może być wymysłem prasy ale co innego jak się ogląda z nią wywiady i ma się czarno na białym wtedy nie można oskarżać , że ktoś podrobił taśmę ale jak już napisałem ja ją oceniam za grę a nie plotki

lovvelas

A brałeś kiedyś pod uwagę to, że wszystko, co czytasz na pudelku/onecie, może być nieprawdą?

Ocenianie kogoś pod takim kątem prywatnym, KOMPLETNIE nie znając prywatnego życia konkretnego człowieka, to porażka.

lovvelas

Wypowiedz "Do reżysera" była czystą ironią, i nie trzeba być inteligętnym, żeby to wywnioskować.

PRAWIE CAŁA RESZTA twoich wypowiedzi to bełkot z portalów typu pudelek - i innych twoich cennych 'źródeł'

lovvelas

oceny nie musisz popierać argumentami, choć wypadałoby :P, ale opisywanie jakiś faktów dotyczących aktorki już tego wymaga !!! Nie wypisuj bzdur rodem z pudelka, jeśli nie masz wiarygodnych źródeł :P

lovvelas

ty jestes brak talentu

użytkownik usunięty
lovvelas

ona ma 21 lat. ma czas by się rozwinąć.

I to jest jedyna nadzieja , zobaczymy jak rozwinie się jej kariera ale z drugiej strony jak Sandra Bullock zdobyła Oscara
to i teraz każdy ma na tą nagrodę szansę , myślę , że niebawem te nagrodę zdobędzie Paris Hilton i później czas na Emme

lovvelas

Kilka postów wyżej napisałeś
"a wracając do sugestii poprzednika , ja nigdy jej nie porównałem z Paris Hilton ,
nawet ta celebrytka nie została przeze mnie oceniana jako aktorka bo nią nie jest ( Hilton ) "

0 argumentów, dam jej 1/10 bo gra 10 lat w harrym poterze i w brukowcach piszą o niej złe rzeczy.

Szkoda czasu na dyskusje

LukerAl

uwielbiam merytoryczne argumenty :p
jak szkoda czasu na dyskusje to po co ją próbujesz ze mną prowadzić ?
musisz nauczyć się , że każdy ma swój punkt widzenia i gust a o gustach się nie dyskutuje ,
to , że ja próbuje wytłumaczyć moją ocenę to tylko moja grzeczność .

lovvelas

zgadzam się z tobą , ale daj se siana boli cię to (mnie też ) ,że taki głupi film zarobił taką wielką kasę a filmy ambitne i bez efektów nie są takie popularne ... Co zrobić , a że ona nie ma talentu to jest fakt . Ale po co jej talent ? Z taką kasą to ja bym już miał gdzieś te filmy , tylko leżał w wannie w willi na Hawajach .

lovvelas

dobrze, a więc specjalnie założyłem konto żeby dodać coś od siebie ^-^ aha i chciałbym przeprosić za to że niektóre źródła są z niezbyt mądrych stron, ale jednak.....
http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,8238214,Juz_wiadomo__czemu_Emma_Watson_sciela_ wlosy.html możliwe że dlatego ścięła włosy, ale jak jest napisane... jest to BARDZO trudna rola, jest napisane że startuje też wile innych aktorek, które no niestety są lepsze niż Emma.... więc mnei nie dziwi to że nie dostałą roli....

http://www.pudelek.pl/artykul/35321/wiele_gwiazdek_nie_uzywa_/6/ więc, niestety zgadzam się z jej wypowiedzią, ponieważ niektóre 'gwiazdy' nie zachowują się jak przystało na ludzi ze zdrowymi zmysłami.... ona nie mówi tutaj o wielkich aktorach tylko o tych aktorach i aktorkach 21 wieku.... dajmy na to aktorów 'Twilight', ja nie mówie że oni są złymi aktorami chociaż niesamowici nie są, ale ich zachowanie nie jest zbyt ciekawe. Pattinson i Stewart <chyba dobrze napisałęm.> już nie jeden raz się wypowiadali jak to jest strasznie z fanami itp.... oni sami się prosili więc nie mają powodów żeby narzekać, grając w filmie któy jest adaptacją sławnej książki mogli przewidzieć że będą mieli dużo fanów. Emma jak sama powiedziała, ma zamiar skupić się na nauce a nie tylko na aktorstwie.... według mnei nie robi tego po to aby udowodnić jaka to ona jest święta. tylko po to żechce być wykształconą osobą... poza tym jeżeli chodzi o modeling, to zauważmy że Emma jest dobrą modelką i zna się na modzie 21 wieku. http://www.youtube.com/watch?v=7pJmOHx-z24&feature=fvsr pracować dla Burrbery to naprawdę "coś". według mnie idzie jej z tyym dobrze. jak na razie nie można mówić o jej grze ponieważ nie grałą w wielu filmach. była na okładce Vouge'a co też jest według mnie zaszczytem. http://www.vogue.com/magazine/article/emma-watsons-new-day/#1 <--- można trochę poczytać o Emmie... stworzyłą też własną kolekcję http://justjared.buzznet.com/2010/02/03/emma-watson-new-eco-friendly-clothing-li ne/ ... więc co do gustu to się nie czepiam, ale jednak modeling wychodzi jej dobrze....jest jeszcze wiele sesji zdjęciowych z Emmą, ale nie za bardzo chce mi się teraz to wszystko tutaj dawać...

w wywiadach nie mówi wiele o swoim aktorstwie bo nie grałą w wielu filmach. mogła zrezygnować z HP pod koniec kręcenia 3 części, ale po co? zarabiałą na tym dużo, poza tym, wyobrażacie sobie Harry'ego Potter'a bez Emmy? ja nie.... dlaczego grała przez jedenaście lat w tym samym... ponieważ HP ma 7 części... grałą tylko w jednym filmie w między tym czasie. za co ją podziwiam. ponieważ grałą w Harrym Potterze i w Zaczarowanych Baletkach.... według mnie nie zagrałą w tych filmach źle. w Harrym Poterze według mnie świetnie pokazała zachowanie Hermiony, a w Baletkach zagrała dobrze, nie mówie że świetnie, ale dobrze.

Emma przeszłą do kariery filmowej w pewnym sensie przez przypadek, w jej szkole odbywały się castingi ona w nich wzięła udział i udało jej się. nie można oceniać jej aktorstwa jako świetne, ale jednak nie mając wykształcenia aktorskiego to wyszło jej nieźle. mam nadzieję że Emma zrobi coś z tym i tak jak mówiłeś/aś zajmie się tym i podszkoli to w teatrze. jak na razie wiemy że chce się skupić na nauce... aha, Emma nauczyła się czegoś podczas grania w Harrym Potterze ponieważ miała obok siebie wielu dobrych artystów Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Michael Gambon, Alan Rickman, Maggie Smith itp...

dodam jeszcze kilka wywiadów z Emmą, któe udowadniają że jest skromną i zabawną osobom... może i jej aktorstwo nie jest czymś nieziemskim, ale zauważmy że ona nie ma wykształcenia aktorskiego.

tutaj jest wiele rzeczy które wyjaśnia to co napisałem:
http://www.youtube.com/watch?v=7XK6FYKDzXc
http://www.youtube.com/watch?v=n6-2NTriOL4&list=LL02UVnTsxvhtZoAQXJeVcAg&index=1 3&feature=plpp_video
http://www.youtube.com/watch?v=gbaG0gDDmI4&list=LL02UVnTsxvhtZoAQXJeVcAg&index=1 4&feature=plpp_video
http://www.youtube.com/watch?v=ua2zs9L8sSA&list=LL02UVnTsxvhtZoAQXJeVcAg&index=1 5&feature=plpp_video
http://www.youtube.com/watch?v=ZeSdnDdFYtc&list=LL02UVnTsxvhtZoAQXJeVcAg&index=1 6&feature=plpp_video
http://www.youtube.com/watch?v=1saIzjLRwdE
http://www.youtube.com/watch?v=Z5md3Ri38Fg

przepraszam, jeżeli powtórzyłem coś po kimś, jeżeli napisałem coś źle lub jeżeli popełniłem jakiś błąd.
aha, jeżeli chodzi o niektóre wypowiedzi to ludzie znajdźcie właściwe argumenty a nie mówcie "ona jest ładna odwal się" "śliczna i słodka, jest niesamowita". wygląd ma mało do aktorstwa....

lovvelas

lovvelas ale z ciebie znawca jak z koziej dupy trąba. Pisz o aktorstwie młodej dziewczyny, która ledwo co zagrała w dwóch różnych filmach. Naprawdę to gówno wiesz o jej aktorstwie i o niej samej. Naczytałeś się bzdur na różnych portalach 'plotkarskich' gdzie jeden coś napisze a reszta dopisze i tak masz kota odwróconego ogonem. I to ma być profesjonalna ocena.
A dziewczynię ( choć jej nie znam ) życzę powodzenia.

pawel_murdock

jak ze mnie znawca jak z koziej ... to ty jesteś skończony IMBECYL , setki razy tutaj pisałem , że opieram jej wygórowane zdanie o sobie z jej wywiadów z youtube i innych ale ty jesteś za mało inteligentny by czytać z rozumieniem , nie obchodzą mnie portale plotkarskie a jej własne durne słowa
Człowieku mała rada , czytaj cały post i dopiero się wypowiadaj bo w tej chwili wygadujesz brednie !
a jak masz z tym problemy cofnij się do zerówki i rozpocznij edukację jeszcze raz

lovvelas

Nie ma się co podpalać i wydawać werdyktów. Emma jest jeszcze młodą kobietą, zakończyła prace nad Harrym Potterem i teraz nadszedł czas na nowe role. Masz rację, że jej dorobek artystyczny za bogaty to nie jest, ale nie można jej tak od razu skreślać. Moim zdaniem jest utalentowana, na pewno bardziej niż Radcliffe czy Grint. Ale to tylko moja opinia. Poczekamy, zobaczymy.
Pozdrawiam.