Co o tym sądzicie? Sam nie wiem, czy w to wierzyć, ale wywiadzie dla programu "Się kręci" przyznała się do tego. Oto link do rozmowy z Emmą:
http://www.youtube.com/watch?v=qdWft58vEQc
Trochę to dziwne, że jest tak mało informacji potwierdzających fakt jej polskich korzeni (w zasadzie tylko ten wywiad), więc nie jestem pewny, czy to rzeczywiście prawda.
Jej babcia czy prababcia była Polką i co ma o tym rozpowiadać w kółko całemu światu? Każdy z nas nie do końca ma czyste korzenie. Ludzie się mieszają, to normalne. Nic w tym nadzwyczajnego. A w ostatnich latach urodziło się pełno polaków w Anglii i może wśród nich jest jakiś przyszły wybitny aktor.
Powinna mieć to wytatuowane, najlepiej na czole lub rękach. Napisy na ubraniach też by nie były złym pomysłem. No i transparenty - koniecznie.
Lol koleś, oczywiście, że nie ma tego rozpowiadać całemu światu, ale mając na uwadze jak dzisiaj działają media, to aż mnie to zaskoczyło, że ta informacja nie zyskała jakiegoś większego rozgłosu. Tyle.
zaraz sie okaże ze kazdy ma polskie korzenie, i dalej rozdmuchujcie to! KOGO TO CHOLERA OBCHODZI
Skoro ciebie nie obchodzi, to po co się wypowiadasz? Jak mnie coś nie interesuje - nie zwracam na to uwagi.
To idz czlowieku i dalej szukaj dowodow na polskie pochodzenia kazdego czlowieka na ziemi i zasypuj filmweb tymi durnymi informacjami
Inteligentna wypowiedź. Dziewczyna jest fanką Emmy to oczywiste że się cieszy że jej idolka ma coś zspólnego z Polską. Coś ci się nie podoba to po cholerę to czytasz i się jeszcze wypowiadasz w tak niemiły sposób.
Będę robił co mi się podoba. Mój temat w żaden sposób nie łamie regulaminu, a dodałem go tylko jako ciekawostkę. Jednych te "głupoty" interesują, innych nie, ale oczywiście niektórzy bez napinki nie mogą wytrzymać. Dla mnie też wiele wątków na filmwebie jest zbędnych, ale nie wypowiadam się w nich bo po co? Co to zmieni? Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Nie pozdrawiam.