Widzialam te aktorke tylko w “Sex Education”, ale wygladem i zachowaniem totalnie przypominala Margot Robbie w roli Harley Quinn. Tez mieliscie takie wrazenie?
Jeśli chodzi o urodę to tak, ale zachowaniem i grą bardziej mi przypomina Kaye Scodelario w roli Effie ze Skins ;)
Zgodzę się z podobieństwem do Margot Robbie. Ale moje pierwsze wrażenie jak ją zobaczyłam to było porównanie do urody Anji Rubik.
Według mnie nie przypomina w ogóle, ani uroda ani zachowanie. Zgodzę się z tym,że 'urodą' do Rubikowej a zachowaniem do Effy
Z początku jak zobaczyłem zwiastun to żyłem w błogiej świadomości, że to właśnie Margot :D Ale potem i tak się zachwyciłem
Moze to pomoże ;)
https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/intermediary/f/26132edf- d9c8-494b-8098-3989464ec6c6/dcw99eq-3839e7f3-fa14-4699-88b1-6e2f72fa8d14.jpg/v1/ fill/w_1071,h_746,q_70,strp/emma_mackey_is_margot_robbie_s_new_doppelganger_by_d reamandfantasy_dcw99eq-pre.jpg
Jest jeszcze jedna aktorka która jest tak podobna do Margot że myslełem że to ona w filmie " zabawa w pochowamego"
Samara Weaving. Również myślałem że to Margot Robbie gra w tym filmie.
Podobnie jak oglądając 'Śmierć na Nilu" też myślałem, że to Margot
Brzydsza, młodsza siostra od innego ojca ;) Fakt że zadziwiająco podobna, aż musiałem sprawdzić. Oprócz wyglądu, cała motoryka i sposób mówienia przypomina Margot.
Jak nie, właśnie tu jestem po obejrzeniu Barbie, bo musiałam sprawdzić czy Robbie grała podwójną rolę czy to ktoś inny :D