Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,7
3 695 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

I do tego kompletny idiota. Takie stworzenia powinni tępić federalni. Wieśniak, prowokator, matoł... Przychodzi mi na myśl jeszcze kilka określeń, ale już kończe...

użytkownik usunięty
menshikov

Sam jesteś idiotą!!
Jestem ciekawa czego w takim razie słuchasz??? Może Ich troje albo Disco Polo??? Daj spokuj!! jnie wiesz co jest cool poprostu i tyle!!!! Weź i nie pokazuj się więcej na jego stronkach !!

hehehe
myślisz, że się przestraszyłem? A swoją droga, moi przedmówcy tez mu nie schlebiali, więc czemu mnie się przyczepiłaś? Pewnie masz ze 14 lat, bo w tym wieku najlepiej czepiać się innych osób, dlatego ty lepiej nie wypowiadaj się na forum....

użytkownik usunięty
menshikov

wytłumaczę ci ...
chciałabym ci coś streścić matole :
po pierwsze ty chyba słuchasz takiej muzy o jakiej wspomniała moja przedmówniczka
po drugie jesteś taki jak on potępiasz młodszych, bo sam nie masz żadnych fascynacji a jeśli to ich troje albo disco polo
po trzecie zazdrościsz mu bo siedzisz przed telewizorem i widzisz jak odnosi sukcesy, a ty sam gnoisz się w swojej małej mieścinie i nie możesz się wybić tak jak on
po czwarte ja nie mam 14 lat a nawet jeśli to jestem o wiele inteligentniejsza
po piąte wynoś się stąd i nie wracaj bo skopiemy ci dupę

widac że nie masz jeszcze 14 lat...
przeczytaj jeszcze raz swój komentarz: jeśli uważasz sie za inteligentną (najwyraźniej tylko uważasz) to nie napisałabyś tego. Nie ogladam emienma w telewizji i wisi mi to, ile dostal nagród. Na tym zakoncze - forum jest do wypowiadania swojego zdania, ale są osoby (m.in.ty) które chcą tylko docinac użytkownikom, bo napisali coś innego na idola. takze wybacz dziecko, inteligentna nie jesteś...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Ja kocham Eminema i pozdrawiam tych którzy czuja to saMO DO NIEGO
jesteście suuuper Ci którzy uważacie tak samo a inni niech spierdalają na drzewo obsrajusy pieprzone

użytkownik usunięty

każdy kto podważa jego geniusz i talent tościerwo !!! nie znajace sie na dobrej muzie

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
menshikov

gawlinski przesadzasz troche
Mysle ze pan Gawlisnki troche przesadzil z ta ocena Eminema ...on wcale nie jeste taki zly,poprostu dostal kopa w dupe od zycia i teraz probuje sie odegrac swiatu i to nic dziewnego.Pokazal swoja historie niektorych ona urzekla niektorych nie ale to nie powod zeby odrazu go obrazac.........

menshikov

powiem tak: lubię eminema, za jego muzykę. jako osoba jest bardzo kontrowersyjny. zgodzesie ze czasem na antenie potrafi zachowac sie jak idiota ale to nie powod zeby od razu go eliminowac. po za tym mnie rowniez nie podoba sie to ze nie spiewa dla polakow i zydow. z tym przesadzil. osobiscie nie mam nic do tego zeby ktokolwiek trzymal sie z czarnymi. dajcie spokoj z rasizmem!
no i jak powszecnie wiadomo eminem robi te wszystie wariacje. kontrowersje i skandale bo z tego ma kase,popularnosc i dobra zabawe.
mimo wszystko bede sluchac jego muzyke, nie dlatego ze jest jakas moda na eminema. poprostu lubie ja sluchac.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

eminem jest lepszy od kazdego rapera na swiecie piosenkarza tez!!! w zyciu duzo przezyl i wie jak to jest a ty wez sie schowaj i zobacz kto jest najlepszy!!!

Z tego co wiem informacje o takiej wypowiedzi Eminema (polacy, zydzi itd.) umiescilo jedno z czasopism dla 13latkow - ktores Bravo... Jest to, jak sie okazalo potem, totalna sciema. Ale poszla w Polske...

menshikov

Ja uwielbiam słuchać Ema...
Każdy ma prawo do swojego zdania, ale każdy musi też mieć szacunek do innych ludzi, którym coś innego się podoba...
Nie wiem dlaczego tak Gawliński go nazwał, ale chyba najpierw powinniśmy się go zapytać dlaczego takie ma o nim zdanie... Widocznie nie rozumie przekazów Ema w jego piosenkach...
Ale myslę, że nie zna tekstów Eminema i tego co on przeżył... nie oglądał wywiadów i "8 mile"... mogę się mylić oczywiście...
I Gawliński nie musi słuchać disco polo... jakby ktoś nie zauważył to jest na świecie rock, pop, metal, itp.

Pozdro 4 all :)

P.S. I bądźcie asertywni, bo na agresję człowiek odpowiada agresją, a i tak nic to nam nie da :]

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Dobrze mu powiedziałaś!!!!!!!!!!!!!!!!
Uwielbiam słuchać klipów Ema. To najlepszy Hip-Hopowiec jakiego znam. Eminem po prostu jest The Best ................

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

A ja tam wole posłuchac DISCO POLO:) a nie jakiegos białego murzyna który ma kompleks na punkcie swego przyrodzenia i sie z tym obnosi(z kompleksem):)

Nie chcę nic mówić, ale to z tym kompleksem widziałam na jakiejś stronie... i było identycznie napisane :/ [ no comment :/ ]

_Lily_

Gawliński miał prawo wyrazić swoją opinię, a wy jakim prawem wyzywacie go? Fora na filmwebie nie są po to, żeby przeklinać! Jak chcecie wyrazić swoją opinię to proszę kulturalniej!

romano

Eminem to prowokator i na tym łupie kasiore.....

użytkownik usunięty

Eminem jest zajebisty i wcale nie jest białym murzynem!!!!!!!!!!!
Wszyscy się czepiają bo ma białą skórę i jest lepszy od wszystkich czarnych!!!!! To nie jego wina, że jest biały,a wy uważacie że skoro nie jest czarny to nie może być cool. To co może ma postąpić jak Michael Jakson.

użytkownik usunięty
menshikov

no nie moge co wy od niego chcecie???!!!!czlowiek robi muze zajebista w dodatku a wy tego nie zauwazacie!!!!lepiej kogos objechac i tyle!!!sluchaliscie chociaz jego piosenek???czemu nie obsmarujecie kogos innego???latwo jest kogos ocenic karmiac sie brudami z tv!!!!otworzcie oczy!!!!!!!!!em jest najlepszym z raperow nie boi sie mowic o niczym i wyraza swoje uczuci w sposob jaki wiekszosc osob nie odwazyla by sie.publicznie i prosto z serca!!!!!1

Czy wy nie wiecie, że każdy człowiek ma swoje własne zdanie i trzeba je uszanować? Jeżeli autor tego "tematu" nie lubi Eminema to jak najbardziej musimy uszanować jego zdanie, bo na świecie są różni ludzie i każdy z nich ma własną opinię na dany temat. Ja nie jestem fanką Eminema, ale nie wyzywam tych, którzy go lubią, bo uważam, że takie zachowanie jest chamskie... To tyle.

Pozdrawiam, Ghetto :)

Ghetto

Elo Ludzie :D, niewiem o co wy sie kłucicie, każdy lubi inna muzykę , ( ja lubie wszystko, od disco polo(oczywiście nie jestem zagożałą fanką i nie słucham tego dzień i noc , ale lubie niektóre piosenki np. Straciłas cnote, lub ,,mydełko FA,, -siabadabada :P) do metalu - w tym m.in. hip-hop) i na serio nie macie sie o co kłucić. moim zdaniem Eminem jest spoko, prawda że czasem troche przesadza, ale taki już jest i za to go ludzie (niektórzy) kochają :) Ja go np. kocham :D moim zdaniem robi swietną muzyke i ma zajebiste pomysły ... Innymi słowy : LUDZIE WYLUZUJCIE :) a zamiast tracić czas na kłutnie to wchodźcie na mojego bloga i komentujcie :P cokolwiek , bo mi tak smutno że nikt nie czyta głupot które od czasu do czasu tam powypisuje , PAPAPA all :)

menshikov

postaram się wypowiedzieć krótko :) łatwo jest kogoś, że się tak wyraże 'zbesztać' nie lubieć i nie szanowac za to co robi... tak każdy potrafi... jednak mało kto potrafiłby dokonać tak samo wiele jak ten biały raper... ja coprawda bardzo lubię Eminema i nie pwoiem, że nie przeszkadza mi to, jak ktoś go 'smaruje', ale naprawdę czasem warto sobie oszczędzić słów i zachodu na jak dla mnie bezpodstanwe zarzuty :)

menshikov

Ja tam go lubie. Nie jestem fanem hh, ale jego akurat cenie. Pewnie, ze to takie ich troje dla amerykanow:D, bo spiewa o tym o czym oni chca slyszec, ale to duzo lepsze ich troje:D. Cenie go przede wszystkim za to, ze jest szczery i niepokorny. A jako aktor... Coz.. W 8 mili gral dobrze, ale nie sadze zeby mogl to powtorzyc w jakims innym filmie,wiec lepiej niech sie za to nie zabiera:)

menshikov

jejku,czy ja jestem ścierwem tylko dlatego,że nie słucham eminema?kiedyś słuchałam,ale teraz mi jego muza kompletnie nie leży.jejku,po prostu tolerancja to dla was pojęcie abstrakcyjne."nie lubisz tego co ja?to jesteś głupim,pojebanym ścierwem z IQ w granicach 30 punktów".gdzie nie wejdę,wszędzie osoba krytykująca jest obrzucana takim epitetami.to się po prostu nazywa chamstwo!czemu myślicie,ze to wasz gust jest najlepszy,a inni was nie rozumieją,bo są na to za głupi.po prostu...aa,szkoda mojej inwencji

maggie_fraser_rowe

Nie chodzi o to czy krytykuje, ale o to w jaki sposób to robi ;] Bo jest różnica między kulturalną krytyką, a wyzywania od niewiadomo czego :P Każdy, bez wyjątków, zasługuje na szacunek ;]

_Lily_

dobra,może on rzeczywiście zrobił to nieodpowiednio,z tym się zgodzę.ale mówię ogólnie,że tu sie nie da powiedziec,ze cos ci sie nie podoba,bo zaraz cie wyzwą od nie wiadomo czego.ja mówię to delikatnie:nie przepadam za eminemem,jego muzyka do mnie nie dociera.czy to czyni ze mnie ścierwo?

użytkownik usunięty

hej koleś,trochę się zagalopowałeś.rozumiem,że szanujesz ema,sama go kiedyś słuchałam.ale teraz słucham metalu i nie widze w tym nic złego.nie lubisz?twoja sprawa,masz do tego prawo,ale nie musisz się zachowywać jak niedopieszczone dziecko.ty masz taką opinię,ktoś ma inną.a nielubienie eminema na pewno nie sprawia,że ktoś jest lub nie jest dziwką.osobiście nie mam nic do eminema,wlasciwie to gdzies jeszcze trzymam jego płyty,ale po prostu zaczęłam słuchać czegoś innego.poza tym,to ze ktos go nie lubi nie równa sie od razu słuchaniu metalu albo disco polo.wyluzuj troche.i podpisuj się,bo jesli tego nie robisz,to znaczy,ze wstydzisz sie swojej opinii albo raczej sposobu,w jaki ją wyraziłeś.ja sie nie wstydze tego,czego słucham i co uważam na ten temat.a na tą stronę będą wchodzić zarówno fani jak i antyfani i nic na to nie poradzisz,a juz na pewno nie zniechęcisz ich zwykłym "wypierdalać"

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
menshikov

Każdy kto ma korzenie ze wsi wyzywa innych od wieśniaków. Weż się kurwa od niego odjeb!!!!!! możesz mu naskoczyć (myślisz sobie ) ale chyba tylko na chója. Bo on i tak sra na Ciebie wybrędzlowańcu pierdolony!!!!!! Ja uważam że EMINEM jest ZAJEBISTY (to i tak mało powiedziane) a każdy kto się do niego czepia niech mu obciągnie a mnie pocałuje w rowa!!!!!!!!!!!!
KOCHAM CIĘ EMINEM I DLA CIEBIE WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

3 powyższe komentarze to parodia :D a jebać się nie będę,bo mi się najzwyczajniej nie chce.przeklinacie jak dzieci,które dopiero co sie nauczyly brzydkich słówek :D no i jak zwykle brak podpisu,jakbyście nie potrafili wesprzeć osobowo swojego idola.mówię jeszcze raz:kazdy ma prawo ema lubić lub nie lubić.spoko,obrażanie jest nie w porządku i nie na miejscu,ale nie czuje się dziwką,bo nie słucham pana slim shady.i bynajmniej w dupie mi się nie poprzewracało :D

użytkownik usunięty

po pierwsze:ja nigdy nie napisałam na eminema nic złego oprócz tego,że już go nie słucham.jeśli dopatrzyłeś się w tym obrazy,to twój problem naprawdę sięga b. głęboko.po drugie:nie możesz uwierzyć,że można napisać coś bez błędów ortograficznych i podać mocne argumenty na poparcie swojej opinii bez użycia słownika? to ja się pytam,skąd ty się urwałeś?nie spotkałeś naprawdę nigdy osoby,która pisze poprawnie?to chyba malo rzeczu w życiu doświadczyłeś.po trzecie:nie ma czegoś takiego jak najmądrzejszy debil,bo jedno wyklucza drugie,to się nazywa oksymoron tak nawiasem mówiąc.chyba,że pisałeś poezję,to wtedy ma to rację bytu.po czwarte:ja lubię korna i się tego nie wstydzę,a że ty nie rozumiesz tekstu...cóż to twój problem.ja rozumiem bez problemu.poza tym mój drogi,do siedemdziesiątki brakuje mi ponad 50 lat.i nie rozumiem,co masz do ludzi starszych :D ale to rzecz jasna twoja opinia.i nie "wezme se wyszukam w necie" jakiegoś konkursu,bo wybacz,nie mam ochoty. a jeśli chodzi o ema,do dzisiaj podobają mi się niektóre piosenki np. :the real slim shady,cleaning out my closet,kim czy choćby superman.i chodzi mi tylko i wyłącznie o to,żeby nie wyzywać od debili i idiotów kogoś,kto ma inny gust.bo,o ile nie jest konformistą,na siłę się nie dopasuje i swoje zdanie zachowa,a to że ktoś go wyzwie nie świadczy bynajmniej o nim,ale o osobie,ktora go obraża. a pan gawliński rzeczywiście trochę przesadził,mógł po prostu napisać,że go nie lubi,bo mu się nie podoba jego muzyka albo gra aktorska.ludzie nie dzielą się na tych słuchających i niesłuchających eminema :D

mimo wszystko pozdrawiam,bo potrafisz bronić swojego idola i własnej opinii,tylko w trochę chybiony sposób

użytkownik usunięty
maggie_fraser_rowe

Po pierwsze: A mozna po polsku? :P:P:P
Po drogie: Dopatrzylem sie kilku bledow, wiec se "nie wlewaj" ze piszesz poprawnie :D
Po trzecie: O ile mi wiadomo po znakach typu "?", "." , "," powinna byc spacja ;]
Po czwarte: Naprawde nie mialas slownika?
Po piate: Podajmi swoje GG To jak bede mial jakas prace z polaka to mi ja napiszesz, ok? :D
Po szuste: Co to jest "oksymoron"
Po siodme: JUz wiem, doczytalem, wiec nie tlumacz co to jest oxymoron
Po osme: Do ludzi starszych mam to ze czepiaja sie mojej muzy, ze niby "brzydkie slowa" albo "wrzeszczenie do mikrofonu", a sami sluchaja piosenek typu: gdybym mial gitare, to bym na niej gral.... Hahahaha i to mnie w nich dobija :P
Po dziewiate: Co to jest konformista?
Po dziesiate: po chuja piszesz takie skomplikowane wyrazy? :P
Po jedenaste: Sory za wszystko
Po dwonaste: Czy to twoje zdjecie przy podpisie?
Po trzynaste: Jak tak to zalatw mi takie, ale wieksze ;]
Po czternaste: Thx za pozdro i nawzajem ;]

Pożal sie Boże za takich fanów. Gościu wróć do kolejki po mózg póki nie jest za póżno.

ps Słucham M&M'a mam wszystkie płyty i mam dość wkurzonych życiem fanów którzy go bronią w ten sposób. A co do anty fanów no cóż facet jest szczery, ma poczucie humory i co najważniejsze talent za który dostał Oskara.
ps 2 Jackson'owi się należało pieprzony pedofil

służę uprzemie i odpowiadam: konformista to osoba, która potrafi dopasować się do każdej niemal sytuacji, a szczególnie, gdy przebywa w otoczeniu osób o innych poglądach, przejmuje je i zaczyna sama tak uważać. następnie, użyłam wyrażenia "brzydkie słowa" ironicznie :D ja ironię w twojej wypowiedzi załapałam. poza tym chodziło mi o błędy ortograficzne, a nie łamanie zasad poprawnego wpisywania tekstu na komputerze. a jeśli chodzi o interpunkcję: w tym nigdy nie byłam dobra. co do muzy, której teraz słucham, wcale nie jest taka wyprana z przekleństw :D eminema lubiłam przede wszystkim za ironiczne teksty, fajne podkłady i za wyłamywanie się ze stereotypów. co do mojego stylu pisania- po prostu taki już jest i często wpadam w ton moralizatorski, rozumiem, że nie każdy to trawi. i naprawdę nie miałam słownika, chyba że nie zauważyłam albo mam zaniki pamięci. w moim wieku to raczej niemożliwe. a wyrazy piszę takie skomplikowane, bo mi się wpasowują w treść. zdjęcie przy podpisie oczywiście nie jest moje :D a szkoda. no i...co nazywasz polskim? bo ja chyba nie piszę ani po łacinie ani po rosyjsku.

i pozdrawiam,bo jesteś wyjątkowy zacięty i widać, że twoja muza jest dla ciebie ważna

maggie_fraser_rowe

jak to dobrze magdaleno, że moje nadzieje odnośnie istnienia kulturalnych ludzi na tym świecie nie okazały się tak do końca płonne :*:*:*

użytkownik usunięty
maggie_fraser_rowe

Parodia?????? chybe cię pojebało!!! zgadzam się że karzdy ma inny gust i upodobania tylko wkórwia mnie to że wyjdzie jakiś niedorozwinięty palant i wymyśla przykre smuty na pana Ema!!!!!
A co do DZIWEK i SKÓRWYSYNÓW to jest nim każdy kto wyzywa i obrzuca Ema jakimiś obelgami!!!!!!!!!
Pozdro dla panny Madzi!!!!
EMMA

też ciekawa teoria :D czy wy naprawdę umiecie bronić ema tylko obrażając osoby, które go wyzywają? a nie możecie im udowodnić, że się mylą? no tak, ale co kraj to obyczaj, co człowiek to sposób.

pozdrawiam ;) i dzięki za pozdro....

użytkownik usunięty
maggie_fraser_rowe

zacytuję słowa polskiego rapera ,,OBRĄNĄ JEST ATAK'' jak nie będziesz się bronić to zgnijesz w tym świecie... wiec...
bronie ema wyzwiskami ponieważ inni go dissują wyzwiskami to ja mam im grzecznie mówić że nie mają racji... no pomyśl...
pozdro Emma :)

obroną jest atak? czyli obrońca musi używać tych samych sposobów jak ofensor i musi się zniżać do jego poziomu? pardon,to nie dla mnie.jakbyś im droga emmo grzecznie mówiła,ze nie mają racji,pokazałabyś im,że stoisz ponad nimi,a tak-stajesz się taka jak oni :D

pozdro

p.s.kojarzy mi się to z "wojna to pokój" z "roku 1984" :D