NIe ma to jak osiołek tzn. program emule. Dzięki niemu mam wszystkie płyty Ema. Jest ich dokładnei 10 + płyta Don't Call me MArshall.
Albumy:
Infinite LP
The Slim Shady EP
The Slim Shady LP
Marshall Mathers LP
Devils Night razem z D12
Eminem Show
8 Mile
D12 World
Encore
Curtain Call
Posiadam także wszystkie płyty 50 Centa i Dr.Dre oczywiscie dzięki Emulowi
PoZdRo dla wszystkich fanów Slima !!!
też mi powód do dumy, ja mam wszystkie albumy The Prodigy również z neta i z tego powodu mi głupio:( Wszystko przez te ceny, w Empikach ORGINALNE zagraniczne albumy są cholernie drogie.
Co do Eminema, to robi całkiem przyzwoitą muzę (The Eminem Show parę lat temu słuchałm bez przerwy) ale nie myślcie, że będąc fanami Slima jesteście fanami hh.
Beastie Boys rulez
pozdro
Biscop - Płyty zagraniczne są drogie owszem, ale jest na merlin.pl seria polska cena gdzie zagraniczne płyty są w cenie polskich a niektóre nawet tańsze. Dużo klasyków, nic tylko kupować.
wiesz zawsze zostają mixtape'y jak np: Off The Wall czy dołączony do ostatniego CDka - Stan's Mixtape, poza tym ostatnio Em sie dużo udziela (głownie refreny:|) na innych płytach. W każdym razie jest jeszcze co zbierać...:)
Pozdro dla wszystkich fanów Eminema!!!:)
No to koleś raczej nie masz się czym chwalić. Ja owszem ściągam piosenki z neta ale nie mogła bym oszukiwać własnego idola i miałabym wyrzuty sumienia przed ściągniecięm piosenki, jeśli przedtem nie kupiła bym tego albumu.
Ja mam przynajmniej o 6 albumów Eminema więcej niż ty, i to napewno nie dzięki emulowi, jesli już coś sciągam to nigdy z emula, bo to najwiekszy syf jaki może być