wyobrażałam sobie Belle Swan czytając sagę Zmierzch. Wg mnie to ona powinna dostać rolę Belli zamiast Kristen. Emily to świetna aktorka.
Pozdrawiam :D
Gdyby Emily zagrała Bellę, to może bym się nawe pokusiła na oglądnięcie "Zmierzchu". A tak, mając do wyboru rozczochranego Pattisona z wielką głową i mało energiczną, szarą Kristen, spasowałam :).
Ja tam bym nie chciała żeby zagrała Bellę... za bardzo lubię tą aktorkę, a zmierzchu nie mogę ścierpieć :)
Popieram.
Ja również czytając sagę Zmierch,
wyobrażałam sobie Bellę podobną do Emily.
Gdyby to ona zagrała główną rolę w Zmierzchu byłabym bardzo szczęśliwa.
Chociaż nie mam nic do Kristen. ;))
tyle, ze emily jest za ładna na belle. bella miala wygladac jak typowa nastolatka, szara myszka - tak wygląda kristen. emily jest piękna i o wiele za ładna na belle :)
Najwidoczniej nie czytałaś uważnie sagi , lub wogóle
ponieważ w książce było wyraźnie napisane że Bella wyglądała jak przeciętna nastolatka.
Ładna może i tak ale nie była jakąś pięknością. Nie wyróżniała się.
Jednak coś musiała mieć w sobie: Bella jest opisana jako dziewczyna o bardzo jasnej karnacji. Ma długie, ciemnobrązowe,kręcone włosy i oczy o barwie czekolady oraz pełne usta. [...]
Moim zdaniem ta Emily lepiej nadawałaby się do roli Belli. Widziałam z nią kilka filmów i muszę przyznać ze jestem pod wrażeniem jej gry.
owszem, Emily byłaby sto razy lepsza, ale w sumie szkoda by jej było.
no, co innego gdyby Edwarda nie grał Pattinson (który jak dla mnie jest nijaki i w ani jednym procencie nie pasuje mi do książkowego Edwarda).
wracając jednak do E. Browning - czytał ktoś 'Szeptem' i 'Crescendo'? gdyby ktoś zdecydował się zabrać za ekranizację tych książek, widziałabym ją w roli głównej bohaterki - Nory Grey.