Emily BrowningI

Emily Jane Browning

7,5
9 309 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emily Browning

a jaka marna aktorka, patrzeć na nią nie mogę, a nawet się nie da, bo jej wielka gęba zajmuje cały ekran

gabi123

Czy Ty mówisz to,bo chcesz mi zrobić na złość?
Wybacz,ale sporo osób uważa,że Bellę powinna właśnie ona zagrać.
Jest właśnie taka słodka i spokojna jak Bells.
Poza tym,ma piękne usta jak Bella. A Stewart ma wąskie.

Gra też lepiej od Kristen. Już jako dziecko świetnie grała.
Z Tobą oto sprzeczać się nie będę. ;) Ale i tak wolę ją,niż Krychę.

gabi123

może najpierw spójrz na siebie ?

Gotowka

O właśnie.

Całkiem bezpodstawnie ją oceniasz,A pewnie nie oglądałaś z nią żadnego filmu.

Batmanowa

denerwują mnie takie osoby.
zazdrość? Emily jest naprawdę bardzo ładną i utalentowaną dziewczyną, mam nadzieje, że odniesie sukces i usłyszy o niej więcej osób.
cieszę się, że nie zagrała w Zmierzchu, bo moim zdaniem ten film jest po prostu kiepski. książkę jeszcze jakoś przecierpiałam, zła nie była, ale denerwowało mnie to, że autorka cały czas się powtarza..

Gotowka

ha ha już coś podobnego gdzieś czytałam, chodziło oczywiście o Kristen Stewart, jedni ją krytykowali, a inni bronili mówiąc, że się jej zazdrości, teraz jest tak samo,ja krytykuję Emily a Ty ją bronisz, no wiesz nie mam jej czego zazdrościć, bo ładna to ona nie jest, ale tak serio chciałam trochę po wkurzać Batmanową;)

gabi123

Nie udało Ci się.
Bo Emily umie grać. :) I ma to,czego Stewart nie ma i nigdy nie będzie miała.

Teraz patrzę na to inaczej,dobrze,że Emily nie zagrała w tym kiczowatym ,,Zmierzchu'',zmarnowałaby tylko swój potencjał. :)
Ah,już nie mogę doczekać się filmu z nią,, Sucker punch'' ;D

Batmanowa

ten Sucker punch to ma być coś z zakładem psychiatrycznym no na pewno zagra tam świetnie, bo wygląda jak psychiczna, więc nie musi nawet się wysilać

gabi123

i zakładasz temat na forum FILMOWYM po to, żeby kogoś powkurzać?

może spróbuj zagrzać raczej miejsca na jakimś forum a'la nastolatki.pl ^^

little_bittersweet

Dokładnie.

Niektórym się nudzi .;) Po prostu. I nie mają co robić.

little_bittersweet

a kim Ty jesteś żeby mi mówić z jakiego forum mam korzystać, mogę sobie pisać co chce, i wkurzać kogo chce, nastolatko

gabi123

Ale to jest chore.
piszesz to,żeby mnie powkurzać?

a zresztą. pisz sobie co chcesz.

gabi123

po prostu uważam, że to śmieszne co wypisujesz.
piszesz o aktorce której prawdopodobnie na oczy w filmie nie widziałaś, a nawet jeśli widziałaś, to z powyższych Twoich wpisów wynika, że owo zdanie opiera się tylko na niechęci do osoby którą chcesz wkurzyć.

sama chyba wiesz, że jest to dziecinne, choć nawet nie łudzę się że przyznasz to publicznie ^^

gosh, ten portal naprawdę powinien się dorobić akceptacji tematów przez siły wyższe.

gabi123

Nie bądź taka mądra.
Już grała w 'Nieproszonych gościach' chorą psychicznie i świetnie jej to wyszło.To są poważne role i odgrywa je bardzo przekonująco.
W przeciwieństwie do głupiej Stewart. :)

Batmanowa

To ok nie ma co się kłócić, nie mam nic to tej aktorki, bo oglądałam z nią jeden film statek widmo już dawno temu ,więc nawet nie wiem ja gra, kiedyś pooglądam inne to zobaczę.

użytkownik usunięty
gabi123

Polecam ''Nieproszeni goście''. ;)

Ja polecam ''Serie niefortunnych zdarzeń" ;]

Earendil5

W ,, Serii " bardzo mi się podobała . A tak trochę nie na temat - fajnie wyglądała w sukni ślubnej . ;)

gabi123

Warto też jest obejrzec film ,,statek widmo,, w którym emily jest jeszcze mała. ja nie wiem jak mozna mówić, że Em jest brzydka dla mnie jest piękna ma takie śliczne usta i słodką twarz, a gra na prawde dobrze. Kristen no nie jest za urodziwa,ale szpetna tez nie i nie gra za dobrze. (z Kris tak nawiasem mówiąc warto obejrzeć ,,ucieczkę w milczenie'')

monte13

Też oglądałam. :)
I ''Serię niefortunnych zdarzeń'' też. ;)
Naprawdę świetnie odgrywa swoje role.
I powinna to właśnie ona zagrać Bells.
Oglądałam ''Ucieczkę w milczenie'' i średnio mi się podobało. Dakota Fanning zagrałaby to o niebo lepiej.

czekoladoweserce

Ona jest piękna. ;*
Świetnie odgrywa swoje role.

użytkownik usunięty
iloveit

z wyglądu jest przeciętna. ma brzydkie oczy.
jednakże jakiś urok tam w sobie ma. nie powiem, że nie.
miło się na nią patrzy. ; ) Tu się z Tobą czekoladoweserce ( i loveit ) zgodzę. ;)

użytkownik usunięty

Takie same jak Kristen. ; ) Czyż nie?
Ależ tak.W Kristen nie ma ŻADNYCH wad,a w Emily już jakieś są. (;

użytkownik usunięty

mi się akurat oczy Kristen podobają. :D
i nie powiedziałam, że Kristen nie ma żadnych wad. ma ich sporo. jak każdy zresztą.

jest brzydka no ale komus innemu może sie podobać, szczęście że nie zagrała role Belli , wogóle nie pasuje wyglądem a zresztą charakteryzacja by tez nie pomogłą, a co do jej gry to nie oceniam oglądnełam 2 filmy i to nie całe ponieważ jakoś mnie nie wciągnęły

sonnenEW

pasuje jak ulał. chyba niedokładnie ksiażki czytasz. i wcale brzydka nie jest. jest taka słodka i niewinna. piękna dziewczyna.

gabi123

Uroda to kwestia gustu , moim zdaniem Emily jest ładna :) Tylko dla mnie ma trochę za duże usta .

użytkownik usunięty
Dreaming_girl

mi się jej usta bardzo podobają. :D są takie ponętne.