Aktoreczka ta leci właściwie na jednej minie, tak jak Kristen Stewart.
Widziałem ją w czterech filmach, w Serii Niefortunnych Zdarzeń, Suker Punchu, Nieproszonych Gościach oraz w Sleeping beauty.
W Serii Niefortunnych Zdarzeń zagrała dobrze.
W Sucker Punch zagrała średnio.
W Nieproszonych Gościach zagrała bardzo dobrze
W Sleeping Beauty zagrała dobrze, ale nie tak dobrze jak w Nieproszonych Gościach.
Ode mnie leci -7/10, głównie za Nieproszonych Gości, gdyby nie on dostałaby 4+.
Ale i tak lepsza od Belladonny Kristen.
CO WY LUDZIE MACIE Z TĄ MIMIKĄ? CZY DLA WAS DOBRE AKTORSTWO OZNACZA UMIEJĘTNOŚĆ ROBIENIA WIELU MIN? W takim razie jedynie Jim Carrey i Rowan Atkinson powinini zaspokić wasze żądze. EKSPERT SIĘ ZNALAZŁ. Akurat w Sleeping Beauty Emily zagrała genialnie. Jest świetną aktorką, z ciekawymi rolami na koncie. Poza tym jak już się czepiamy mimiki to u niej ta "umiejętność " może wydawać się nieco "ograniczona", kwestia urody. Co innego Kristen Stewart w Zmierzchu- ona tam to owszem drewno.
Zgadzam się w 100%. Czepiają się jakiejś minki. WTF? Każdy robi jakaś minę, która jest przez inna osobę zauważalna.
Keira Knightley też często ma podobny wyraz twarzy co wcale nie oznacza, że jest kiepską aktorką, wręcz przeciwnie jest bardzo dobra. A Emily Browning jest jak najbardziej dobrze zapowiadającą się aktorka i odkąd zobaczyłem ją Lemony Snicket, gdzie zrobiła na mnie ogromne wrażenie, staram się śledzić jej rozkwit aktorski i nie tylko. ;)
Wystarczy popatrzeć po nicku. Przecież to wielbiciel drewnianych twarzy, tylko mu się Jason z Jacobem pomylił :P
Przebijam cię elo84, ja Emily śledzę już od Statku Widmo. Z brookie zgadzam się w 100% co do Sleeping Beauty. Film zrobił na mnie ogromne wrażenie. Myślę że doczekamy się jeszcze wielu dobrych, oraz nietuzinkowych filmów z Emily w obsadzie :)
A jeśli Jacob uważa za za naturalne strojenie kilku min podczas jednej rozmowy to szczerze zazdroszczę jego rozmówcom, muszą mieć ubaw po pachy XD No i ten jej głos, po prostu uwielbiam. Poproszę więcej zagrań w stylu przeróbki Sweet Dreams w wykonaniu Emily jako podkład do filmu ^^
Hehe :) / Statek Widmo oglądałem dawno temu i szczerze po prostu nie pamiętałem, że ona tam grała :P
Sleeping Beauty jeszcze nie widziałem, ale już niedługo to nadrobię... ;)