Emily Blunt

Emily Olivia Laura Blunt

8,2
63 707 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emily Blunt

Katty Perry (bądź Katy Perry, różnie). Lub odwrotnie - Katty Perry przypomina mi ją ;> Ale tylko na niekórych zdjęciach :P a tak swoją drogą - idealnie pasowała do roli Emily w "Diabeł ubiera się u Prady" :)

marilyn

No dokładnie. Widzę, że nie tylko ja mam takie odczucia. Mnie bardziej Katy kojarzy się z Emily niż Em z Katy, bo Emily "poznałam" najpierw;)

marilyn

Wg mnie Katy Perry to taka mieszanka Emily i Zooey Deschanel, ale uśmiech ma identyczny z Em.;] Tak btw `I Kissed A Girl` nieźle mi się ostatnio wkręciła, chociaż na początku myślałam, że to śpiewa facet ;p

Plastyk_ys_fantastyk

kobieta na zdjęciu na Black Dhalia Movie mi przypomina Katy Perry raczej;)

Plastyk_ys_fantastyk

Masz rację, Katy= Emily zmieszana z Zoey Deschanel! Jak oglądałam Wyznania zakupoholiczki z Zoey, miałam skojarzenia z Katy ;)

marilyn

Jejku mi tak samo! Jak ją pirwszy raz zobaczyłam to zastanowiłam się chwilkę czy to nie jest Emily :) Ale fizycznie są baardzo podobne (oczy wręcz identyczne)

marilyn

Taaaaaaaak! mam to samo, identycznie jak Ty..

PannaMartyna

nie... mia kirshner jest zupełnie inna niż emily...blunt ma fajne piegi:)

marilyn

no są podobne, ale jak dla mnie Emily ma w sobie coś takiego,co ją kwalifikuje na "wyższą półkę";)

marilyn

Jak dla mnie- Emily jest ładniejsza od Katty... ;)

marilyn

ja jak pierwszy raz zobaczyłam teledysk "I kissed a girl" pomyślałam, że Emily zaczęła śpewać ;D

asiam2

to samo odczucie :)

qwertuhjdhvnshncuieyruticnjqwertuhjdhvnshncuieyruticnjqwertuhjdhvnshncuieyruticn jqwertuhjdhvnshncuieyruticnjqwertuhjdhvnshncuieyruticnjqwertuhjdhvnshncuieyrutic nj

marilyn

Katy Perry tak, ale jeszcze trochę Kasię Maciąg;p

marilyn

hehe weszlam "na nia" wlasnie po to, zeby zobaczyc gdzie grala i skad ja znam, no i jednak mialam w glowie Katie Perry ;-) ale jak widac nie tylko my mamy takie odczucia :D

http://www.theinsider.com/photos/1155293_Separated_at_Birth_Katy_Perry_Emily_Blu nt

marilyn

Mi przypomina Mariję Szarapową. Tylko jest... mniej ładna:-) Ale to wciąż full metal bitch!
https://www.youtube.com/watch?v=I7cLCRVQLfg