Katty Perry (bądź Katy Perry, różnie). Lub odwrotnie - Katty Perry przypomina mi ją ;> Ale tylko na niekórych zdjęciach :P a tak swoją drogą - idealnie pasowała do roli Emily w "Diabeł ubiera się u Prady" :)
No dokładnie. Widzę, że nie tylko ja mam takie odczucia. Mnie bardziej Katy kojarzy się z Emily niż Em z Katy, bo Emily "poznałam" najpierw;)
Wg mnie Katy Perry to taka mieszanka Emily i Zooey Deschanel, ale uśmiech ma identyczny z Em.;] Tak btw `I Kissed A Girl` nieźle mi się ostatnio wkręciła, chociaż na początku myślałam, że to śpiewa facet ;p
Masz rację, Katy= Emily zmieszana z Zoey Deschanel! Jak oglądałam Wyznania zakupoholiczki z Zoey, miałam skojarzenia z Katy ;)
Jejku mi tak samo! Jak ją pirwszy raz zobaczyłam to zastanowiłam się chwilkę czy to nie jest Emily :) Ale fizycznie są baardzo podobne (oczy wręcz identyczne)
to samo odczucie :)
qwertuhjdhvnshncuieyruticnjqwertuhjdhvnshncuieyruticnjqwertuhjdhvnshncuieyruticn jqwertuhjdhvnshncuieyruticnjqwertuhjdhvnshncuieyruticnjqwertuhjdhvnshncuieyrutic nj
hehe weszlam "na nia" wlasnie po to, zeby zobaczyc gdzie grala i skad ja znam, no i jednak mialam w glowie Katie Perry ;-) ale jak widac nie tylko my mamy takie odczucia :D
http://www.theinsider.com/photos/1155293_Separated_at_Birth_Katy_Perry_Emily_Blu nt