Emilia Komarnicka

7,0
2 312 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emilia Komarnicka

Aktorka ma piękny głos. Mógłbym ją słuchać godzinami. Wczoraj widziałem (słuchałem) ją na żywo podczas spektaklu "Charlie bokserem". rewelacja! :)

Lesiu86

A gdy do tego dodamy jej genialne aktorsktwo połączone z jej niebanalną urodą to wyjdzie z tego ... i tu powiem bez ogródek ...Ku*wa aż mi kopara opadła na jej widok".

Lesiu86

Wczoraj miałem przyjemność słuchać kameralnego koncertu jej zespołu Lola Band. Powiem szczerze- wielki talent. W połączeniu z urodą.... jedna z lepiej spędzonych godzin w moim życiu :)

Lesiu86

Zgadzam sie, piekna aktorka. Gowniara tak naprawde, ale talent ma. Szkoda tylko, ze jeszcze nie mialam duzej roli w teatrze. Lubie ja ogladac. Niewazne, ze ma kwadratowy podbrodek. To szczegol. Jest mloda, piekna, utalentowana. Zycze jej szczescia, niech trafiaja sie jej same ciekawe role, ktore przysporza jej wielbicieli:)

narayanka

A ty jaki masz podbródek ?

tomucho77

nie taki ladny jak Emilka;)

narayanka

Czyli kwadratowy jest ładny ? Twierdzisz że Jej kwadratowy podbródek to minus, a później twierdzisz że twój podbródek jest brzydszy od jej podbródka.

Hmm ... nie kumam ciebie.

tomucho77

Pewnie dlatego nie kumasz, poniewaz nigdzie nie napisalam ze jej podbrodek jest brzydki, ze dziala na jej niekorzysc, ze jest minusem biorac pod uwage caloksztalt tej aktorki czy to tam jeszcze zrozumiales:) Czytaj prosze ze zrozumienie i nie nadinterpretuj zamieszczonych przeze mnie tresci ok? Bardzo tego nie lubie. A o podbrodku wspomnialam nawiazujac do innych wpisow na temat E.T. Zapoznaj sie z caloscia, pozniej stawiaj takie a nie inne pytania:) Koncze ten temat, zyczac Tobie milego dnia.

narayanka

Czyli jak można czytać ze zrozumieniem coś takiego ... "Niewazne, ze ma kwadratowy podbrodek. To szczegol" ?

tomucho77

Najpierw zapoznaj sie prosze z cala trescia mojej wypowiedzi. Napisze jeszcze raz, bo widze, ze czytasz bardzo wybiorczo: nawiazalam do innych wypowiedzi opisujacych jej wyglad. Dla mnie EOT:)

tomucho77

A swoja droga jak mozesz stwierdzic, ze kwadratowy podbrodek to minus? Jak juz to stwierdzenie faktu, bo taki ma ksztalt twarzy. To zle? Nie sadze. Jak napisze, ze ma skosne oczy tez stwierdzisz, ze ja w jakis sposob wysmiewam? Poza tym zagadka jest dla mnie jak z mojego wpisu bardzo chwalacego ET jako osobe i aktorke mozna wyluskac jeden szczegol, zinterpretowac go po swojemu i jeszcze twierdzic, ze to ja wskazuje na jej minusy. Naprawde trzeba miec talent:)

narayanka

Kurde dziewczyno odwracasz kota ogonem. Najpierw wypisujesz coś takiego ...

"Zgadzam sie, piekna aktorka. Gowniara tak naprawde, ale talent ma. Szkoda tylko, ze jeszcze nie mialam duzej roli w teatrze. Lubie ja ogladac. Niewazne, ze ma kwadratowy podbrodek"

Początek twojego postu to pochwały, później ma talent mimo że jest młoda a następnie ... Niewazne, ze ma kwadratowy podbrodek ... To szczegol.

Ja tą część tego twojego posta zrozumiałem że jej podbródek jest brzydki bo jest kwadratowy, ale mimo tego i tak ta aktorka jest do zaakceptowania.

I nie wciskaj mi kitu że czytam wybiórczo i bez zrozumienia.

tomucho77

Coz moge dodac? Jesli tak zrozumiales to ok, Twoj problem. Pozdrawiam:)