Elvis Presley

Elvis Aaron Presley

7,8
932 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elvis Presley

Jego styl muzyki kompletnie mi nie pasuję, dla mnie ten gostek mógłby w ogóle nie istnieć. No, ale to tylko moje zdanie. Pozdro dla fanów Elvisa.

kasta_2

A Doda ci pacuje? Jeśli tak to wspóczuje....... :/

Harrisonka

Eee, a czy ja powiedziałem że Doda mi pasuje?, dziewczyno puknij się w łeb. Po twojej wypowiedzi, od razu widać że chcesz fanatycznie bronić Elvisa, ze wszystkich sił , niepotrzebnie, bo nie chciałem nikogo tu obrazić. Jakbyś miała trochę więcej oleju w głowie, to może byś to zauważyła. A co do Dody, to od biedy wolę już Elvisa. Pozdrawiam i na drugi raz nie zachowuj się tak, jakby ktoś chciał skrzywdzić twoją matkę. Pozrawiam.

użytkownik usunięty
kasta_2

och mężczyzno! widać od razu że totalnie nie znasz się na muzyce... tu nawet nie chodzi o gusta bo o nich się nie rozmawia! elvis miał boski głos... miał dar do tego co robił ... więc jeśli mi tu piszesz że mógłby dla ciebie nie istnieć to niestety ale żal mi ciebie... naprawdę ... nie wiem w jakimś ciemnogrodzie się może uchowałeś ... a co do tego czy chciałeś obrazić ... może nie chciałeś obrazić ale ton twojej wypowiedzi wyraźnie wskazuje na chęć prowokacji. wpisując taki swój komentarz jestem w 100% pewien że taki był twój cel. tak nie lubisz elvisa [nie wiem może to typowa polska zazdrość przemawia przez ciebie -jeśli ktoś osiągnął więcej niż ja to przynajmniej go pojadę] że musiałeś coś skrobnąć na forum i dowalić jakiś farmazon :| tylko żałować ciebie :|

użytkownik usunięty

PS. wielu światłych ludzi [z resztą chyba większość ludzi] uważa go za Króla .. i moim skromnym zdaniem są oni bardziej upoważnieni do przypisywania takich tytułów Elvisowi niż ty na taki komentarz

kasta_2

Wiesz co? Przede wszystkim nie masz prawa mnie obrażać twierdząc,że nie mam oleju w głowie :/ Co ty se wyobrażasz? To moja sprawa jak mam zamiar bronić Elvisa. Nie miałes zamiaru nikogo obrazić? Właśnie to zrobiłeś, a jak byś miał trochę OLEJU w głowie to byś pomyślał dwa razy za nim coś powiesz :/

Harrisonka

Wież mi dziewczynko, w przeciwieństwie do ciebie mam głowę na karku. Elvisa możesz bronić jak chcesz, tylko nie zawsze będzie to dobrze świadczyć o tobie. A na koniec napisze jeszcze raz, że nikogo nie obraziłem, prócz jednej fanatyczki, ale kto by się nią przrejmował.

kasta_2

Wiesz co chłopczyku? Sądze,że takimi pomiotami jak TY nikt by się nie przejmował.....no może twoja stara.

kasta_2

Acha i jeszcze jedno, nie pisze się "wież" tylko "wierz" analfabeto.........

Harrisonka

Taa i sama na to wpadłaś? Biedny Elvis, gdyby wiedział kto go słucha w dzisiejszych czasach, przewrócił by się w grobie.

kasta_2

Wieszc co, odwal się z łaski swojej niedorobiony analfabeto ode mnie i skończ ten zakichany temat. Elvis przewraca się w grobie- jak widzi ciebie to mu się zachciewa jeszcze raz umrzeć.

kasta_2

Zastanawiam się po ile macie lat, bo ta wymiana zdań jest, jakby to powiedzieć, nieco infantylna... bez obrazy oczywiście :)

kasta_2

Sądze,że pan Bajecznik ma najwyżej 5,sądząc po jego ortografii......

Harrisonka

Wyłapałaś u mnie jeden błąd i nazywasz mnie analfabetą? Doprawdy gratuluję intelektu. I pomyśleć, że na początku chciałem tylko powiedzieć, że muzyka Elvisa mi niepasuję. Aż się boję co by było, gdybym raczył się go skrytykować. Z wyrazami współczucia Bajecznik.

Harrisonka

@Elvisomanka swoimi kolejnymi wypowiedziami nie tylko utrzymujesz mnie w przekonaniu ze miescisz sie w przedziale wiekowym 12-16 lat (dziecko neo?) ale takze osmieszasz nimi wszystich NORMALNYCH fanow Elvisa. Pozdrawiam

Despero

Coś czuje, że jutro będzie poblokowanych sporo wpisów... a u góry większość ludzi to chyba dzieci neo...

no_name_99

Dajcie spokój, przecież ta Elvisomanka, to zwykła gówniara. Bajecznik chciał jedynie napisać, że za Elvisem nie przepada, a ta do niego z pazurami.

Aspik

pi pierwsze lat mam 17 i życzę sobie zabyś odwaliła się ode mnie Walking coś tam i nie nazywała mnie gówniarą starucho. Pozdrawiam

Harrisonka

"Sądze,że pan Bajecznik ma najwyżej 5,sądząc po jego ortografii...... "

... hehe a ja sądzę , że polonistką to Ty nie jesteś .
Uważam też , że nie masz prawa nikogo nazywać analfabetą , robiąc takie błędy stylistyczne .
Więc , albo zrozum o co człowiekowi chodzi bez przypiepszania sie do pisowni jak małe dziecko , albo milcz .

crash06

Byłbym zapomniał o szanownym jusinim :D .
Koleś ale ty jesteś ograniczony ... żal mi Ciebie .
Nie wiem jak kiedykolwiek dostosujesz sie do społeczenstwa z takim podejściem do ludzi .
Jedyny ratunek dla Ciebie widze w długoletnim Oddziale Zamkniętym i wiadrze pigułek .

kasta_2

Jesteście żałośni. Wszyscy potrafią tylko sobie ubliżać. I jak tu się dziwić,że nie nawidzę Polaków? Wszyscy tacy są. Chamscy i nie wychowani. A ty Walking..... jesteś najbardziej żałosny. Niby na jakiej podstawie twierdzisz,że Elvisomanka jest gówniarą? Może być starsza od ciebie, a ja założe się,że masz nie więcej niż ze 13 lat. A co do samego Elvisa: jest fantastyczny i niech sobie Bajeczniki i inni mówią co chcą,ale to tylko dowód na to,że się nie znają i trzeba im współczuć.. Pozdro.

kasta_2

Wszyscy jesteście żałośni. I jak tu się dziwić,że nie znoszę Polaków? Wszyscy tylko sobie sobie ubliżają i są chamscy. Jesteście jakimś porąbanym narodem(Bogu dzięki,że ja już się z tego biznesu wypisałam, od 3 lat mam obywatelstwo USA i do Polaków się nie przyznaję) A ty Walking......jesteś najbardziej żałosny. Niby na jakiej podstawie twierdzisz,że Elvisomanka to gówniara? Owszem,teraz już wiadomo ile ma lat. Ale równie dobrze mogła być starsza od ciebie więc daruj se takie teksty. A co do samego Elvisa: jest boski i niech se Bajeczniki i inni pseudo znawcy mówią co chcą, można im tylko wspóczuć tego,że się nie znają. Pozdro.

kasta_2

Uups......dwa komentarze mi się dały naraz....... Jeszcze raz pozdro dla Polaczków xD

Diamanda

A ja sie wstydzę , że kiedykolwiek byłaś pseudo Polką .
Wogóle nie rozumiem co robisz na tym forum .
To jakaś paranoja , przecież są strony angielskojęzyczne np. IMDB .
A może nie bardzo sobie jeszcze radzisz z jezykiem angielskim ?
Naprawde , gratuluję ci z całego serca obywatelstwa USA i cieszę się , że nie ma Cię już w tym pięknym kraju jakim jest Polska .

crash06

Ja wam powiem tak... Czytając ten topic dochodze do wniosku, że:
I like Polish Vodka... Warto się napić czytając takie bzdety jak besztanie się... Widać nawet na filmweb.pl jest sporo dzieci neo ;)

no_name_99

Elvisomanko, podwyższając swój wiek, zrobiłaś z siebie jeszcze większę kretynkę. Taka duża dziewczyna i nie dość że głupia, to jeszcze pisać nie umie.
Diamando, jeżeli miałbym naprawdę 13 lat, wyszedłbym na niezłego bystszaka. A oceniam wiek Elvisomanki, po stylu pisania. No i za co jestem taki żałosny? Za to że widząc 17-latkę (już wiadomo bo się przyznała) która pisze głupoty i nazywam ją gówniarą. Naprawdę zastanów się co piszesz. Aha, jeszcze do Elvisomanki, nie jestem kobietą. Widzisz jest taki znaczek koło żaróweczki, spójrz na niego jeszcze raz i napisz czy jestem kobietą, czy też nie. Życzę sukcesów, w tej jakże skomplikowanej rozkmince.

crash06

crash, czyżby odzywał się w tobie jakiś rasizm lub zazdrość? Nie jestem już Polką i bardzo się z tego ciesze,ale jak widać tobie to nie pasuje (może zazdrościsz,że nie możesz się wyrwać z tego gówna jakim niewątpliwie jest Polska?) Nic ci do tego i NIE masz prawa rządzić mi na jakich stronach mam pisać. A co do angielskiego- jestem po filologii angielskiej i mam angielski w małym palcu więc opanuj się co mówisz.
A ty Walking nie masz prawa nazywać ludzi gówniarzami bo to świadczy tylko o tobie o tym kim ty jesteś. Teraz napewno napiszesz coś chamskiego pod moim adresem ujawniając jakim świetnym przykładem chamskiego Polaka jesteś. Mam nadzieję,że mnie mile rozczarujesz. Niech ktoś zamknie ten temat, to tu się robią jakieś dziwne dyskuty w 100% odbigające od tematu. Podzro.
PS. ELVIS RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(dla wszystkich zainteresowanych fanów: byłam w Graceland, serdecznie polecam wszystkim fanom Króla muzyki :) )

Diamanda

Obrazić cię? po co? Sama wystawiasz sobie świadectwo, nie muszę tego robić za ciebie. Tylko szkoda że nasza zagraniczna pani, jest na tyle ograniczona żeby ulegać stereotypop (Polak=Cham). W każdym kraju są różni ludzie, a mianowicie kulturalne osoby i te gorsze. A skoro mieszkasz w USA, droga paniusiu to powiedz gdzie (miasto, dzielnica). Bo tak się składa, że ja też mam obywatelstwo i mieszkam w USA, co zatkało? Trochę cię wypytam, bo jak na moje oko, to mieszkasz na jakiejś podmiejskiej wiosce i pieprzysz głupoty.

Aspik

Wiesz co, drogi Walking? Po pierwsze ja jestem pewna,że kłamiesz z tym swoim obywaltelstwem i sam mieszkasz w jakiś Pierdzibulicach i jesteś zapyziałym wieśniakiem. Właściwie to mogę się założyć,że tak jest. Cóż, sam pokazujesz,że Polak to cham. Nie kapujesz o co mi chodzi? Szkoda cię bardzo....... A dla twojej zakichanej widomości KŁAMCO(czyżby zazdrosny? buhahaha) nie musze ci się tłumaczyć,ale żeby dziecko miało satysfakcję to ci powiem koleś,że mieszkam w Memphis( ale ty nawet nie wiesz gdzie jest, wątpie czy wiesz w ogóle gdzie jest Warszawa O_o) na Beale Street,chyba nie sądzisz,że podam ci konkretne namiary kłamco.

Diamanda

Przepraszam że tak wolno odpisałem, ale przez kilka minut tarzałem się ze śmiechu po podłodzę. W Memphis powiadasz? A ja mieszkam na Brooklynie i też cie namierów nie podam. P.S. Wiesz co jest w tym najśmieszniejsze? że ja naprawdę mieszkam w Stanach, a ty zapewne NIE.

Aspik

Dobra skoro jesteś taka cwana to zrobimi mały teścik. Przetłumacz mi trochę tego teksty, zacznij od pierwszej zwrotki bez refrenu, tu masz linka.

http://www.song-teksten.com/song_lyrics/mc_ren/shock_of_the_hour/fuck_what_ya_he ard/ [www.song-teksten.com/so...]

Jeżeli to zrobisz poprawnie, byłbym nawet w stanie ci uwieżyć, w te jak na razie kłamstewka. Jeżeli odmówisz, zbłaźnisz się tylko przy wszystkich. Tak więc, do dzieła. Jesteś zalogowana, więc liczę czas od tego momentu, ni prubój bawić się ze słownikiem, bo to nie ma sensu.

Aspik

Nie,nie kłamco to TY mi udowodnisz twoje urojone obywatelstwo i przetłumaczysz to na anglielski. I tak nikt ci nie wierzy w to kłamstwo.
Ty się błaźnisz przy wszystkich wymyślając jakieś żałosne testy, gdybyś był choć trochę inteligentny to byś pomyślał nad tym.

Tłumacz kłamco:
Złote nuty spadają na Rynek
i dokoła muzyki jest w bród
po królewsku gotuje Wierzynek
a kwiaciarki czekają na cud

Czasem we śnie pojawi się poseł
który rację ma zawsze i basta
i uczonym oznajmia mi głosem
że najlepiej nam było za Piasta

Wielkie nieba co ja słyszę
wielkie nieba co się śni
wstaję rano prędko piszę
krótki refren zdania trzy

Nie przenoście nam stolicy do Krakowa
chociaż tak lubicie wracać do symboli
bo się zaraz tutaj zjawią
butne miny święte słowa
i głupota która aż naprawdę boli

u nas chodzi się z księżycem w butonierce
u nas wiosną wiersze rodzą się najlepsze
i odmiennym jakby rytmem
u nas ludziom bije serce
choć dla serca nieszczególne tu powietrze

Złote nuty spadają na Rynek
i dokoła muzyki jest w bród
po królewsku gotuje Wierzynek
a kwiaciarki czekają na cud

zasłuchani w historii kawałek
który matka czytała co wieczór
przeżywaliśmy bitwy wspaniałe
nadążając jak zwykle z odsieczą

To się jednak już zdarzyło
deszcz nie jeden na nas spadł
nie powtórzy się co było
inny dziś w kominach wiatr

Nie przenoście nam stolicy.......
Nie przenoście nam stolicy do Krakowa
niech już raczej pozostanie tam gdzie jest
najgoręcej o to proszą
dobrze ważąc własne słowa
dwa Krakusy Grzegorz T i Andrzej S.

Diamanda

Tak jak myślałem, nawet Angielskiego nie znasz, a tak w ogóle odpisałaś stanowczo po czasie. Po prostu zerknełaś na tekst i wiedziałaś że za Chiny ludowe go nie przetłumaczysz. Pewno główkowałaś nad nim conajmniej z kilkanaście minut, ale cóż tego za pomocą translate.pl przetłumaczyć sensownie się nie da. Seryjnie gdzie mieszkasz? w Białowieży? Szczecinku?, a może w Bęczkowie Północnym? powiedz, nie ma się czego wstydzić, sami swoji (buhaha). Kolejne dziecko NEO.

Aspik

Chyba jesteś chory na swoją główeczkę. Weszłam na ten temat dopiero na chwilę przed odpisanmiem na to twoje coś nawet nie spojrzałam. A angieslki znam bardzo dobrze. A ty czemu nie tłumaczysz? Bo srasz ze strachu,bo nie umiesz. A ja żadnym burakom twojego pokroju nie będe nic udowadniać,drogie dziecko NEO. Mieszkam tam gdzie powiedziałam, a ty mmógłbyś się przyznać,że kłamiesz kłamco, a ja urodziłam się w Warszawie wsioku. Ile ty w ogóle masz lat co? 5,10? Nie więcej. Tłumacz kłamliwy buraku. A jak chcesz poznać mój angielski- zadzwoń,to se pogadamy,tylko,że ty nie skapujesz ani słowa.

Aspik

Hehe........wchodzę tu,patrze......i widze tempych ludzi,którzy sami nie wiedzą o co im chodzi? Komuś tu żal dupe ściska,że nie jest Amerikaninem(czyżby chodziło o niejakiego Walking?) Wybacz,ale to twoje stwierdzenie po czasie,że mieszkasz w Stanach jest oczywistym kłamstwem. Nawet ulicy podać nie potrafisz. Po za tym sądze,że to,że Diamanda nie przetłumaczyła tego czegoś co tam masz, nie świadczy wcale,że nie umie angielskiego. Po prostu może nie zniża sie do twojego poziomu i nie będzie ci nic udowadniać. Zmusisz ją? Nie masz żadnych,podkreślam żadnych podstaw,aby twierdzić,że ona kłamie. Za to ty napewno, sorry,ale chyba każdy tu widzi,że to twoje obywatelstwo jest mocno naciągane. A co do bycia wieśniakiem- jeżeli nim jesteś, prędzej czy poźniej to z ciebie wychodzi. Z ciebie już wyszło. A teraz będzie ubliżanie w moją stronę w ten sam sposób, w którym ja się wypowiedziałam. Zobaczycie. Jest to w końcu temat o Elvisie i uważam,że jest jedyny,niepowtarzalny i to co stworzył,to żeby inni się posrali,to nie stworzą nic leprzego,ani porównywalnie dobrego. No i oczywiście jest bardzo przystojnym facetem. Pozdrawiam wszystkich wieśniaków i fanów najwiękrzej gwiazdy historii.

Arkona

Aha, to ona nie musi udawadniać że mieszka w USA? a ja muszę. Rzeczywiście piekelnie to mądre. Fajnie że nazwałeś mnie burakiem, szkoda tylko że pomyliłeś osoby, ale nie gniewam się. Moje obywatelstwo jest kłamstwem samym w sobie, to przecież jasne. Ale chodzi mi o to, czy ta pani też nie robi tego samego. Jak mieszkasz w Stanach to ok, spoko kto by nie chciał, ale jak chwalisz się że mieszkasz w USA i nazywasz wszystkich Polaków chamami, w tym mnie, to chociaż to udowodnij. Czy osoba która by naprawdę mieszkała w USA, obnosiła by się z tym na filmwebie? nie sądze. Jeżeli naprawdę ktoś jej wieży, to za przeproszeniem jest wielkim naiwniakiem. P.S. Jeżeli nawet byś przetłumaczyła ten tekst i tak mógłbym ci nie wieżyć że mieszkasz w Stanach, bo po prostu mogłabyś znać Angielski. Pozdrawiam, a jeżli chcesz czegoś nam dowieść, to zapraszam do tekstu, jeżeli nie, to możesz sobie chociaż dać spokój.

Aspik

Mieszkam w Stanach i wcale się z tym nie obnoszę,choć może z twojego punktu widzenia tak to wygląda. Jest mi poprostu wstyd za Polaków,którzy tak się do sobue odnoszą.W kółko tylko jakieś złośliwości. Może wcale nie jestem leprza,bo w końcu urodziłam i po niekąd wychowałam w tym kraju,ale staram się leczyć z wrodzonego chamstwa Polaków. I po co było ci kłamać? Aha i skoro taki z ciebie Polak to patrz jaki piszesz- ortografia to chyba nie twoja mocna strona,nie? A to,że mi nie wieRZysz, to świadczy tylko oty,że zazdrościsz(taka prawda,gdyby tak nie było nie odzywałabyś się na ten temat) Kończe już to durną rozmowę, bo do niczego mądrego to nie prowadzi.

Arkona

Popieram dwa ostatnie zdania o ELVISIE!! Ktoś tu wspomniał że dla niego Elvis mógłby nie istnieć. Ja tak wcale nie uważam bo ten facet zrobił tyle dla świata, poświęcił na to całe swoje życie, życie które tak naprawde (co mi bardzo jest przykro z tego powodu) miał nie udane. Przykro mi również z tego powodu że ktoś mówi o tak wielkim człowieku w ten sposób ale cóż są ludzie którzy nie zauważają prawdziwego piękna. Dzięki temu tracą bardzo wiele bo tak naprawde Elvis i jego muzyka zmieniła moje życie! Wiem że nie każdy musi Go lubić, ale zachęcam do słuchania jego piosenek bo są SUPER tak jak On!

Aspik

Jesteś poprostu głupi Walking Weed. Ten twój test dla naszej Amerykanki to czysty idiotyzm. Ona nie musi ci nic udowadniać i to nie jest dowód na to,że nie umie anglieskiego, to świadczy o tym,że nie daje się zbałamucić takim typom jak ty i zmusić się do zrobienia tego czego ty chcesz. To się nazywa manipulacja bucu. Skończyłam temat.

Lady_Darlington

Chryste, jak można komuś wytykać kilka błędów ortograficznych, naprawdę to za dobrze o kimś nie świadczy. A co do naszej Amerykanki, to niestety (stety) Walking ma rację. Normalna osoba która ma obywatlestwo USA, nie piszę tego tam, gdzie i tak jej nikt uwierzy, bo to może zrobić każdy podrzędny kretyn. Również może ja coś napiszę - Mieszkam na Hawajach, jestem przystojnym czarnym mężczyzną, mam cztery samochody i łódki, w wolnych chwilach śpiewam niczym Elvis Presley itd. Hej Diamando, jeżeli twierdzisz, że każdy polak to cham po sytuacji na filmwebie, to taka z ciebie Amerykanka jak ze mnie Słuchasz Radia Maryja. A, jak chcesz się chwalić to gdzie indziej. Ja może w Stanach nie mieszkam, ale mam tam rodzinę i jak kiedyś wyjadę z Polski, to nigdy nie będe się z tym nikim dzielił na FilmWebie. ;)

kasta_2

JA SIĘ NIE CHWALĘ. A jak nie dociera trepy,to wasz problem. I weź nawet się nie porównuj do Elvisa,bo do końcówek paznokci u stóp mu nie dorastasz. Ja nie mogę, tak trudno wszystkim zacofanym ludziom uwierzyć,że jest ktoś kto mieszka w Stanach......tempactwo,które boli.

Diamanda

Z tym Elvisem to była taka ironia, jak nie wiesz co to jest, to wejdź sobie na wikipedie, najlepiej polską wersję, bo ty przecież nawet Angielskiego nie znasz, Amerykanko zasrana. Takich ludzi jak ty pojawia się setki na Onecie, gdy jest jakiś temat związany z USA. Osoby te zapewniają, że od kilku lat mieszkają w Stanach i im się świetnie powodzi. Żałosne tak jak ty. Żal mi cię dziecko. Więcej czasu spędzaj na powietrzu, ucz się dobrze i wtedy myśl o wyjeździe do Stanów. Tyle z mojej strony, a jeżeli naprawdę mieszkasz w USA, to zamilknij.

kasta_2

I żebyś wiedział,że zamilkne zasrany Polaku,ty trepie. żebyś się posrał to mieszkam a Stanach i nic na to nie poradzisz żałosna zazdrosna polska świnio.

Diamanda

Doskonale podsumowałaś samą siebie. Teraz nie mam już najmniejszych wątpliwośc,i że jesteś zwykłą prostaczką. A tak na marginesie, czy ty czasami nie jesteś Elvisomanką? Bo ta wylewność, jest mi bardzo znajoma.

kasta_2

Ty chyba jesteś chory. Ja i Diamanda? Nawet nie mam pojęcia kim jest. I nie pozwalaj se-ja cie nie znam(i cholernie się z tego ciesze) i nie życze sobie,aby człowiek twojego pokroju twierdził,że cokolwiek co ma ze mną związek byłu mu znajome,rozumiemy się? Po za tym jak byś miał oczy to byś zauważył,że prze dchwileczką była online,wtedy kiedy ja.

kasta_2

Jesteś tak tępy,prymitywny,chasmki,że aż boli. A ja wyjeżdzam w styczniu do Australii, bo mam tam rodzine i wyjeżdźam na stałe i co też mnie nazwiesz zsraną Australijką? Jesteś żałosny,żal ci dupe ściska,że tobie się tak dobrze nie powodzi jak Diamandzie. Ja naprawdę nie moge zrozumieć,dlaczego polskim tempakom tak trudno zrozumieć,że niektórym się naprawde udaje i oni są w śród nas. A o ty,że jej zazdrościsz świadczy sam fakt,że wyzwałeś ją od "zasranej Amerykanki" i przy okazji pokazałeś sój prymitywizm. Jesteś zazdrosnym prymitywem,taki się urodziłeś i żebyś nie wiem co robił,to taki już zostaniesz-głupi i żałosny. I co? Teraz wyzwiesz mnie? Proszę bardzo.pokaż na co stać prymitywa Bajecznika,najwiękrzego durnia bez mózgu na tej ziemi.

Lady_Darlington

Czytam i żal mnie ściska. Widze, że nawet niby-fani Elvisa włączyli się do kłótni. Ach gdyby tylko Elvis wiedział jakich ma dzisiaj fanów :/
Ja jestem jego fanką nie tylko z powodu jego głosu ale lubie go po prostu za to jakim był człowiekiem, a był wielki. Nie jestem jedną z tych fanek które piszczą na Jego widok ale ja go po prostu szanuje.

kasta_2

Jesteś śmieszny.Potrafisz tylko obrażać i wychodzić na debila. Gonia ma rację,jesteś i zostaniesz prymitywem. Do tego zajebiście zazdrosnym. Jak masz choć trochę honoru to się już więcej nie odezwiesz. Jak ja nie znoszę wsiurów twojego pokroju.......tempych i ograniczonych.

Harrisonka

Ha, ha. Tak, tak i co jeszcze dziewczynki wymyślicie, by obronić swojego Boga. A, z taką składnią zdań, to do zerówki drogie panie. No comments.

kasta_2

Haha, pilnuj swoich błędów ortograficznych chłoptasiu i najpierw się troche naucz gramatyki, a dopiero potem wymądrzaj. Ze swoją ortografią to ty lepiej spieprzaj do przedszkola.

Harrisonka

Hmm, posty Bajecznika sa bez zarzutu. A on sam mówi prawdę. Jestem Fanem Elvisa, ale jestem naprawdę roczarowany, tym co się tutaj dzieje, a już w szczególnośći postawą niektórych niby-fanów. Błagam uspokujcie się, a ty Elvisomanko nie pisz już nic więcej, bo głupio piszesz i to nawet bardzo. Jako fan Elvisa czuję się urażony. Elvisa trzeba zrozumieć i poczuć, to moja zdanie. Sprawcie przyjemność swojemu idolowi i niech nikt nie piszę nic więcej w tym temacie, a sam temat zgłoszę do usunięcia. Pozdrawiam i ubolewam.