Dustin Clare

7,6
2 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dustin Clare

Aktor który zagrał te postać powinien dostać Złoty Glob za zagranie takiej postaci -
Gannicus który jest mistrzem areny bez niego to nie był by taki sam serial wspaniała
postać jego styl walki , mimika jestem pod ogromnym wrażeniem umiejętności Dustina
Clare gdy tylko zobaczyłem go w Bogowie Areny mowie o kurcze masakra z kolejnymi
sezonami było już tylko lepiej a w ostatnim sezonie po prostu mnie zatkało nie jedna łza
została wylana w ostatnim odcinku gdy jako jedyny na polu walki gladiator który walczył do
końca a potem scena na krzyżu ten serial to mistrzostwo świata jestem pełen podziwu i
na pewno będe wracał do niego wiele razy.

mariusz_1999_99

Nic dodać, nic ująć !!!

mariusz_1999_99

Dzięki za spoiler

mariusz_1999_99

Zgadzam się w 100% też mi łzy leciały jak ukrzyżowali gannicusa :( nie spodziewałem się że tak umrze, cezar bał się podjąć dalszą walkę i schował się między uzbrojonymi rzymianami :/. Też będę wracał do spartacusa ten serial jest genialny, czekam aż wyjdzie cała seria Spartacusa na dvd-blu-ray mam nadzieje że wyjdzie to kupuje od razu.

soulreaver

..... to chyba musimy wystosować jakąś petycję o wydanie serialu na DVD PL Czekam i czekam i już tracę nadzieję. Ten serial emitują w kilku kanałach i bez względu na to, na który odcinek, którego sezonu trafię - oglądam do końca, taki jest wciągający.

użytkownik usunięty
mariusz_1999_99

Oczywiście! Jest wspaniałym aktorem! :) W serialu był rewelacyjny! A kiedy go krzyżowali, ryczałam okrutnie. :P Właśnie kończę rysować Andy'ego i zabieram się za Gannicusa. (może to lekka przesada, ale jest to czwarty portret Andy'ego i drugi Gannicusa :P)

mariusz_1999_99

Nie jedna łza została wylana :(. Smutny był ostatni odcinek i płakałem choć wiedziałem jaki los czeka Spartakusa (choć miałem jakieś nadzieje po niby to nie serial historyczny).

mariusz_1999_99

Zgadzam się w 100% Aktor genialnie dobrany do swojej roli!!

mariusz_1999_99

Dustin Clare to jeden z moich najbardziej ulubionych aktorów w Spartakusie. Tak jak mówisz, znakomicie zagrał swoją rolę. ;)

mariusz_1999_99

z ust mi to wyjąłeś ;D to prawda ;D

mariusz_1999_99

Zarówno postać, jak i aktor są genialne, ale mariusz_19-coś tam, czytać Twojego posta to gehenna. GDZIE JEST INTERPUNKCJA? xD Chociaż minimalna, no ;-;

mariusz_1999_99

najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że miałem nadzieję znaleźć tu jakieś ciekawe produkcje z jego udziałem. Widziałem go jeszcze w średnim serialu Glitch ale grał małą rólkę, choć był w niej bardzo przekonujący. Nie wiem czemu, nie ma wzięcia jest naprawdę przekonywującym aktorem.