ona jest sliczna ma piekne oczy i kolor wlosow jesli ktos gustuje w tej piegowatej Anahí powinnien zainwestowac w brille . Nie mowie ze Anahí jest brzydka ale jak ma ten mysi kolor i do tego byla by bez makijazu nie byla by juz tak piekna jak Dulce Maria ktora nawet z makijazem jest przesliczna ma swietna figure ladny glos :)
Zarówno Anahi jak i Dulce są ładne. Ponoć piegi i dołeczki w policzkach są urocze.;] Uwielbiam Dulce i też uważam, że jest śliczna i ten bordowy kolor.mmm;pp Ale Anahi też jest ładna, a włosy ma równie fajne jak Dulce.;pp
Piegi ANahi są urocze i bez makijażu wygląda ślicznie i dziewczęco. Kolor włosów ma cudowny, włosy też.
Dulce o wiele gorzej wygląda bez makijażu od Any.
Uroda rzeczą gustu. Według mnie obie średnio wyglądają bez makijażu, ale jednak Dulce wychodzi na minimalne prowadzenie.
Jeżeli chodzi o urodę to Dulce bardziej mi się podoba, wygrywa u niej naturalność. Nowy kolor włosów Dulce bardzo mi się podoba, wygląda dojrzalej. Mam jedynie zastrzeżenie właśnie do figury, bo dziewczyna za bardzo schudła, wolę gdy kobieta ma kształty.
Co do Anahí - czasami zapominam, że ma piegi, bo pod tyloma kilogramami makijażu to gdzieś zanika. Dla nie Any bez makijażu nie jest żadną pięknością, ma dziwie zarysowane powieki i średnią cerę. Za to w brązowym kolorze włosów bardziej mi się podoba, w blond włosach wyglądała jak lalka, a jej mocna (pomarańczowa) opalenizna wcale nie poprawiała jej wizerunku.
Bardzo lubialam Dulce Marie, ale jakos teraz ja za bardzo nie lubie i wole Maite od niej.
Natomaist Anahi jest moim autorytetem, nie bede nic wiecej pisac dlaczego, bo napisalam duzo w TEMACIE ANAHI :)
Jednak jej głos jest powalający :)
Fajna jest - skromna, miła, lubi mysli przelewac na papier, ale
TO NIE TO SAMO CO ANAHI ;)
Any ma to cos w sobie, ta dusze ;)
Ja jestem rownie wrazliwa jak ona i lubie szalec wiec gdybym wcielila sie w Any byla bym poodbna na koncertach i prywatnie ;P
wiecie co wkurzają mnie komenatrze typu Anahi jest piegowata jak ona wygląda bez makijażu, a Dulce jest taka śliczna tylko wszytsko jest śliczne w telewizorze wpiście sobie dulce maria bez makijazu albo anahi to zobaczycie, że obie są zwykłymi dziewczynami. Jakby wami zajął się tak duży sztab specjalistów nie jedna z was wyglądała by lepiej od nich.. jestem fanka Dulce i Anahi ale poprostu przeraza mnie wasze myslenie, że one są ideałami dzieczyny to tylko na potrzeby serialu.. w zyciu codziennym na pewno lubia pochodzic sobie w rozciągnietym dresie :) pozdrawiam
ZGADZAM SIĘ W 100% jest BARDZO ŁADNA ŚWIETNY GŁOS
fajna AKTORKA I PIOSENKARKA I ŻYCZĘ JEJ WSZYSTKIEGO NAJ......pozdr.:)