Douglas BoothI

Douglas John Booth

7,4
7 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Douglas Booth

Po obejrzeniu filmu 'LOl' jestem w nim zakochana! Uwielbiam go! Jest przystojny i jest świetnym aktorem i modelem. Chciałabym aby w przyszłości, grał w mega dobrych produkcjach, bo jak na razie, to gra w filmach, które nie są zbyt znane( oprócz LOL- myśle, ze w tym filmie zauroczył wzystkich) :D Fajnie gdyby świat o nim usłyszał!

użytkownik usunięty
Cudaczek.

nie dość że nieziemsko przystojny to jeszcze na dodatek utalentowany :) po prostu się rozpływam jak go widzę :D ja też mam nadzieję że wkrótce zagra w jakimś dobrym filmie, bo jak na razie to przez dwa bite miesiące obejrzałam "LOL" co najmniej 15 razy i dalej nie mogę się napatrzeć na jego cudowne ciało i idealną twarz <3

On jest śliczny, cudowny, przepiękny, idealny po prostu, zgadzam się! :D Co nie zmienia faktu że film jest do du*y ;p

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
paulinamarchewka14

Nie... bo on jest "ładny" a nie przystojny. A facet nie może być "ładny" tylko męski. Casas nie ma nic wspólnego z przystojnością i męskością, za to wiele wspólnego ma z wydepilowaną klatą, ogolonymi nóżkami itd. Taki aktorski Cristiano Ronaldo.

A poza tym jest w top100 za co? za to że jedna piętnastolatka z drugą bawią się palcem przed jego zdjęciem... Fajnie im jest i dają mu 10 + serducho a potem taki goguś wyprzedza tuzy kina.

No tak, chodziło mi o to że jest ładny, nie przystojny i męski, masz rację z tym. Ale on jest jeszcze młody i później może się wyrobi :d Co do tego rankingu to ja go nawet nie uznaję, bo roi się tam od aktorów i aktorek którzy w ogóle nie zasłużyli żeby się tam znaleźć. Jakiś słodziak zagrał w jednym filmie, nastolatki już oceniają na 10 i już ma miejsce dajmy na przykład 60 w rankingu przed jakimiś naprawdę świetnymi aktorami

użytkownik usunięty

w ogólne nie rozumiem dlaczego wypowiadasz się na forum, na którym my dziewczyny pisałyśmy o wyglądzie aktora, o tym co nam się w nim podoba itp. przecież jesteś facetem, czyżby zazdrość? ;> a do tego nazywasz go pedałem, którym nie jest, a nawet gdyby interesował się mężczyznami a nie kobietami to to określenie nie jest zbyt profesjonalne nie sądzisz? :) skoro nie podoba ci się jego gra aktorska - okej, po prostu wyrażasz swoje zdanie, każdy ma do tego prawo, ale trzeba umieć to robić, a nie po prostu kogoś obrażać :)

użytkownik usunięty

Nie zazdrość bo jak już zazdroszczę urody to Beckhamowi czy Tottiemu którzy podobają się normalnym dziewczynom a nie tym co latają za CR (pustaki), a przy tym pozostają męscy i przystojni. Choć sam się sobie podobam nawet bardzo i nie byłbym skory do zmian w moim wyglądzie ;d

Nie podoba mi się to, że gościu zagrał w jednym marnym filmie i już ma notę 8,7, i pewnie niedługo wbije się do top100 a takie legendy jak Gibson, Ford, Douglas, Harris, Costner i wielu innych aktorów również polskich są daleko za top100 tylko dlatego że głupie dziewuchy patrzą na wygoloną klatę i ładny nosek zamiast na aktorstwo...

użytkownik usunięty

po pierwsze, mam nadzieję, że nie mnie miałeś na myśli mówiąc o fankach CR, bo szczerze mówiąc to byłaby najgorsza obelga jaką kiedykolwiek usłyszałabym w swoim życiu, koleś jest totalnym przeciwieństwem mojego ideału mężczyzny, kompletnie nie kręci mnie wydepilowana klata, ogolone nogi czy tona żelu na włosach, więc pozwól że jeszcze raz podkreślę, że jeśli to mnie miałeś na myśli mówiąc o tych wszystkich "głupich dziewuchach" to grubo się myliłeś :)

owszem, napisałam, że Douglas Booth moim zdaniem jest przystojny, ale miałam tu na myśli np. jego rozbudowaną szczękę, męskie dłonie, to że jest całkiem fajnie zbudowany i wysoki czy chociażby jego szczery uśmiech. napisałam również że jest utalentowany, ponieważ moim zdaniem fajnie zagrał w "LOL" i że chciałabym go zobaczyć ponownie w jakimś innym filmie bądź serialu, bo jestem ciekawa czy potrafiłby się wykazać w czymś więcej niż tej badziewnej produkcji. to moje zdanie, nikomu go nie narzucam, jeśli ty uważasz inaczej - okej, to twoje zdanie, nie moja sprawa :)

przy ocenianiu go brałam pod uwagę umiejętności a nie to czy ma "wygoloną klatę i ładny nosek". ale pewnie nie wszystkie dziewczyny tak robią i stąd ta wysoka ocena. wcale nie zdziwiłabym się gdyby dostał się do top100, bo ta lista to jedno wielkie gówno. jest mnóstwo aktorek czy aktorów, którzy nie zasługują na to żeby się tam znaleźć więc wcale nie byłoby dziwnym to że na pierwszym miejscu znajduje się taki Casas, zaraz za nim Booth a na szarym końcu Statham, Willis czy ktokolwiek inny. sprawiedliwości nie ma, przykro mi :)

użytkownik usunięty

Nie nie miałem Ciebie na myśli, a nawet jakbym trochę miał to twój komentarz absolutnie rozwiałby moje wątpliwość, także nie martw się, nie było żadnej obelgi ;p

Co do twoich argumentów to są one sensowne, jak i twoja opinia o rankingu jest identyczna jak moja. Zaś co do Douglasa Bootha to powiem szczerze... Sam Lol to za mało by go oceniać dlatego ja nie dałem mu żadnej oceny. Mam taką zasadę, że muszę przynajmniej trzy, cztery kluczowe filmy aktora zobaczyć, żeby go ocenić. Dlatego na przykład nie oceniłem jeszcze Daniela Day Lewisa bo widziałem z nim niestety tylko jeden film i to słaby do tego (Ostatni Mohikanin). Każdy ma inny styl oceniania, ale jeśli oparty jest on argumentami tak jak twój to nie ma co się czepiać bo każdy lubi co innego. Czepiać się trzeba gdy widzę komentarz "ależ on jest piękny !!! kocham go !!!" i 10 + serducho obok gościa który nic nie zagrał.

Troszkę się zgodzę że dobrzy i uznawni w świecie show biznesu są po za czołówką tez mnie to smuci ;/

Cudaczek.

A jaki ma fajny głos, też czekam na wiecej produkcji z nim i wcale sie nie obraze jak to beda komedyjki romantyczne :p

Cudaczek.

Ah, a ja jakos sie nim tak nie zachwycam :c

Cudaczek.

Nie zaprzeczę że jest cudowny :D Ale trzeba przyznać że w lol fajnie dopełniał się z Mayly Cyrus nie jestem jej Fanką ani nie mam nic przeciwko niej. I przyznam szczerze że nie zraziła mnie do siebie w tym filmie ale przekonała na plus. A on jest Piękny i z nią świetnie sie dopełnia . ;D

Cudaczek.

Idealny do roli Willa Herondale. Jeśli powstanie ekranizacja powieści Cassandry Clare to widziałabym go jako Willa ;)

IKnowWhatYouAre

Jest idealny! To jego zawsze miałam przed oczami czytając te wspaniałe książki :)

carolina_liar

Dużo już powstało nawet fanficków z nim na yt
https://www.youtube.com/watch?v=WuyH2-a2lyw

IKnowWhatYouAre

widziałam, widziałam... do twarzy mu będzie w czarnych włosach :)

carolina_liar

Ale oczu to chyba nie ma takich błękitnych jak Will tylko piwne czy coś takiego, nie? Będzie musiał nosić soczewki jakby co.

IKnowWhatYouAre

zastanawiam się czy istnieją szanse, że on tam zagra...

carolina_liar

Szczerze to nigdy nie zagrał w żadnej ekranizacji aktor obstawiany przez fanów. Tak jak w przypadku Pettyfera, którego wszyscy widzieli jako Jace'a. A Doug wizualnie super http://www-tc.pbs.org/wgbh/masterpiece/greatexpectations/images/char_lg_pip.jpg
Ale czy on umiałby zagrać takiego niegrzecznego chłopca? Zawsze jawił mi się jako słodki, uroczy chłopczyk ( Pip, Kyle)

IKnowWhatYouAre

niemniej jednak trzymam za niego kciuki bo nie widzę nikogo innego w tej roli :)

carolina_liar

Ja szczerze to jeszcze widziałabym jego kumpla z obsady LOL.
Ma takie aroganckie spojrzenie http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTM0NDgxMjQ2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjY1MTM1Mg @@._V1._SX640_SY520_.jpg
Albo ewentualnie Aaron Johnson http://blogs.coventrytelegraph.net/thegeekfiles/Aaron%20Johnson1.jpg

IKnowWhatYouAre

ja już się zakochałam w nim więc według mnie nie ma mowy o kimś innym ;)

Cudaczek.

Rzeczywiście facet boski, ahh my kobiety tylko wyglądem i głosem się zachwycamy haha. Strasznie podobny do mojego byłego chłopaka, niemalże identyczny

Cudaczek.

super jest ....własnie mi sie spodobal w LOL ..zamierzam jeszcze obejrzec Romea i Julie :* słodziak
i Cyrus wygladała bosko w LOL szkoda ze sb taka krzywde zrobiła i z wygladem i ogolnie jej zachowanie

ale cudna była znich para w LOL ever :♥