dolph ogólnie to jest fenomen, wysoki, przystojny i zajebiście inteligentny, zna 5 jezyków zrobił magisterke z chemii.
niektórzy sie czepiają, ze jedyny jego minus jest taki, ze jest słabym aktorem, podejrzewam, ze jakby chodził do szkoly aktorskiej to i tego by sie nauczył, w filmach akcji i tak sie sprawdza.
takze, 10/10 dla dolpha
Dolph to fenomen, aktorem jest jakim jest - ja tam go zawsze lubiłem, ale tak jak wspomniał poprzednik jest to facet zajebiście inteligentny.
Gdyby nie został aktorem, mógłby spokojnie kontynuować karierę naukową lub sportową i najprawdopodobniej odnosiłby w tym kierunku sukcesy, przecież nie każdy dostaje stypendium na MIT. Jak to Szwed człowiek bardzo inteligentny, a przy tym będący w znakomitej formie fizycznej mimo upływu lat.
I jeszcze jedno właśnie widziałem wywiad z nim w związku z jego występem w Chucku i facet wygląda na jakieś 35 lat, a nie na te 53 które mu już stuknęły.
Z tego co słyszałem, byłl bardzo dobry z przedmiotów ścisłych (matematyka, fizyka, chemia). Też pisali, że studiował chemię na jakimś uniwersytecie, więc głupi to on nie jest :)