Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

nie nawidze jej, zdzirowata i zbyt pewna siebie. Majdan ją zdradził, a ona odrazu wyskakuje z piosenką o tym...
Dla mnie ona jest bezwstydna i sztuczna.
Zrobi sobie sztuczne cycki, założy mini i już dla niektorych jest sexy.. szkoda, ze jest tak mało naturalna...

Vanessa_A

popieram, Doda to chała, kicz i nudziara (rym:))

Całkowicie sie z Tobą zgadzam, chyba wiem, jaka odrazę czujesz do tej pani, bo ja mam jej ochote łeb ukrecic...

Sasha_6

ach, i sztuczne piersi są tak sexy jak moja babcia...

Sasha_6

tak tak tak! absolutnie popieram ;/ malo jest ludzi ktorzy potrafia tak denerwowac

Vanessa_A

Boli to was ze ona jest kimś, a wy jesteście wielkim 0!!!!! Ona jest piękna każdy facet chciałby mieć taką kobietę a was pewnie nikt nie chce. Kompleksy małolaty!!!

Krzysiek_zks

Doda ma twarz przeciętną, a nie jak ty uważasz- piękną. Makijaż czyni cuda, widziałeś ją bez make up'u?
Każda w miarę ładna dziewczyna jak sobie powiększy piersi i co jakiś czas będzie przechodzić liposukcje może się równać z Dodą. Dorotka ma dopiero 23 lata, a wygląda jakby dochodziła do 30, za kilka lat się posypie, no chyba, że będzie mieć tyle operacji co Cher.

Krzysiek_zks

to doda jest zerem, zachowuje sie jak szmata, jest sztuczna i pusta wiec jakos kompleksow nie mam jak ją widze. a w twarz jej tego nie powiem bo ze zdenerwowania zabije mnie jeszcze tymi wielkimi cycami

Krzysiek_zks

Kolejny szalony fan, który ma problemy ze zdrowiem... Jeszcze nie znam żadnego normalnego mężczyzny, który powiedziałby o niej coś dobrego!

Vanessa_A

Po prostu jej zazdrościcie. Wyzywacie ja pojedzie do jej domu i powiedźcie to posto w jej twarz. Ale wy0 tylko potraficie pisac w internecie. Kuba Wojewodzki o was dobrz powiedzial ze w dziecinstwie chzba bzliscie w chorze Poznanskim.

Krzysiek_zks

A ty jesteś zafascynowany tylko jej biustem. żal mi ciebie chłopcze. Wiesz ja nawet nie wiem gdzie Dodzia mieszka, bo się tym nie interesuję, a nawet gdybym wiedziała to i tak bym do niej nie pojechała, bo nie mam jeszcze prawa jazdy. Jednak jak kiedyś zdarzy mi się sposobność widzenia jej, np. na koncercie to chętnie jej powiem co o niej myślę. Ale jak widze jak jakiś palant mi szczela teksy, że czegoś zazdroszczę Dodzie to aż mnie krew jasna zalewa.
Nie słyszałam wątku Kuby o chórze, ale on chyba nie mówił tego w związku z obroną Dody, bo ona ładnie mówiąć go kiedyś zbeształa.

Znajdż sobie starego Playboya albo CKM'a z Dodzią, pośliń się do rozkładówki z nią, bo jak narazie możesz tylko Radziowi jej zazdrościć :]

Vanessa_A

Nie jestem wielkim fanem Dody tylko ją podziwiam i szanuje że potrafiła zaistnieć w świecie showbiznesu, a ze jej w tym pomogła uroda to nic w tym złego. Po prostu zarabia ciężko pieniądze. Szkoda ze nie każda dziewczyna taka jest, ale wiadomo że ona nie jest idealna bo nikt takim nie jest. Ona jest kimś a ty jesteś 0 bo jej zazdrościsz, i ją opluwasz na forach internetowych. Jeszcze raz mówię to jest najprostsze i tylko puste osoby to potrafią. Tak jak widze twoje oceny dla aktorów i nie tylko dla aktorów widzę że nie tylko jej zazdrościsz. Dziewczynko trochę pokory!!!

Krzysiek_zks

I nie jestem taki jak ty że sie podniecam do zdjęcia Brada Pitta.

Krzysiek_zks

Aktorów cenie za aktorstwo, piosenkarzy za głos i za ich piosenki. Jak mam cenić Dodę i zazdrościć jej skoro pisze takie szajsy jak Szansa, Znak pokoju, Dwie bajki czy te nowe gówno o Radziu?
Całe szczęście, że nie każda dziewczyna jest taka jak Dodzia, bo taka jedna pusta, różowa idiotka temu krajowi wystarczy. Przed chwilą widziałam w wiadomościach na polsacie, jak wypowiadała się o niej Zapendowska, uważam, że powinieneś zazdrościć pani Eli jej gustu.

Elle_9

Na szczęście większości ludzi z tego czterdziesto-ośmio milionowego kraju lubi piosenki Dody. Pusta i mało inteligentna to jesteś, bo chcąc czy nie chcąc Doda należała czy dalej należy do Mensy. Doda jest dobrą i uznaną piosenkarką ponieważ wygrywała najważniejsze festiwale piosenek w tej naszej pięknej Polsce.

Krzysiek_zks

Oznacznikiem czy dama piosenkarka jest dobra, jest to ile sprzedała płyt CD albo DVD.

Krzysiek_zks

Jakbyś chciał wiedzieć to na p

Elle_9

A nie zastanawiałaś sie czasami że ty masz słaby gust??? Bo zdecydowanie taki masz.

Krzysiek_zks

Nie nie uważam, że mam słaby gust. Doda to synonim kiczu. Naszczęście mogę znależć potwierdzenie swoich słów w gazetach jak, np. Nesweek, a ty chyba wzorujesz się gazetką Bravo za 2 zeta.
Chłopcze zastanów się, bo już wystarczająco się ośmieszyłeś, a teraz dodajesz, że skoro uważam piosenki Dodzi za szajs to mam zły gust <buahahahaha>.

No ale cóż niczego więcej się po tobie nie spodziewałam :]

Krzysiek_zks

Ile Ty masz lat dziecko? Powiedz obojętnie jakiemu dobremu krytykowi muzycznemu, że Doda gra dobrą, rockową (sic!) muzykę to Cię wyśmieje. To Ty masz mój drogi zły gust. Wiesz kim byli the Doors, albo kto to jest Iggy Pop? Założę się, że nie, bo ludzie tacy jak Ty, dla których uosobieniem piękna jest Doda, i dla których jej chodnikowa, oparta na zasadach disco polo (łatwa melodia, proste, nic nie znaczące słowa) muzyka to oznaka dobrego gustu, są zbyt prości aby to wiedzieć.

Elle_9

W Mensie nie ma debili jak to nazwałaś. TO świadczy tylo o tobie ze sie tak wyrażasz o innych.

Krzysiek_zks

A tak wogóle to dodzia nie jest w mensie, bo żeby się do niej dostać trzeba mić IQ 160, a ona ma 156 :) NIe wiem czy Dpda jest debilką czy też tylko debila udaje, by podpasować się ludziom twojego pokroju

Krzysiek_zks

A tak wogóle to dodzia nie jest w mensie, bo żeby się do niej dostać trzeba mić IQ 160, a ona ma 156 :) NIe wiem czy Dpda jest debilką czy też tylko debila udaje, by podpasować się ludziom twojego pokroju

Elle_9

A tak w ogóle to masz coś jeszcze do powiedzenia, bo ja jutro wyjeżdzam na wakacje i musze załatwić jeszcze kilka rzeczy, więc się sprężaj.

Elle_9

Czy jest w tej mesnie czy jej niema napisałaś ze ma 156 a to mało nie jest . Powtarzam Ci ze jej fanem wielkim nie jestem tylko ją podziwiam . A ty sie wstydz z tej swojej zazdrości. pamiętaj ze osoba inteligentna nie wypisuje takich bzdur jak ty. Ale cóż taki jad co maja ludzie jak ty trudno sie pozbyć.

Powiedz mi co Ci zrobiła doda że ja tak bardzo nie lubisz??

Ale mimo to Cię pozdrawiam i życze udanych wakacji Elu.

Krzysiek_zks

Głupoty wypisujesz, od kiedy to IQ jest wyznacznikiem mądrośći, inteligencji i wreszcie samego człowieka? Skąd wiesz, że naprawdę tyle ma?? Jaka jest taka jest, ale zachowując się w ten sposób daje do zrozumienia, że jest głupią blondynką, a przypominam, że jest osobą publiczną i ludzie oceniaja ją na podstawie tego jak ją widzą. Jej piosenki też nie są zbyt wiele warte, bo taki tekst to każdy sobie może ułożyć:) pzdr

Gold_Fish

Ro jak mowisz że kazdy takie piosenki potrafi ułożyć, to zrób to sam i zarabiaj cieżko pieniadze jak to robi ona.

Krzysiek_zks

Trochę to chore...Jak można się podniecać taką panną.
I na wstępie zacznę, że jej nie zazdroszczę, bo szczerze mówiąc nie wiem czego jej można zazdrościć. Może sztucznych cycków lub braku kultury i braku normalnego wysławiania się. Każde słowo zaczyna od yyyyyyy...Bardzo oryginalne. Nie pieniądze czynią człowieka świetnym i nie wygląd tylko to co ma dana osoba w środku, a Doda jest pusta i taka prawda (razem z tym swoim kretyńskim śmiechem)
To jest forum i każdy może pisać to na co ma ochotę. Z drugiej strony niech chłopacy/mężczyźni zaczną wychodzić na miasto i niech się rozejrzą, że jest wiele bardziej atrakcyjnych dziewczyn niż ta sztuczna lalka z sylikonami i metrowymi tipsami.
Dla mnie ona w ogóle nie istnieje w świecie showbiznesu - no ale każdy ma inne zdanie. Tylko po co popadać w paranoje, że ona jest świetna, ma piękne piosenki, super z niej laska itp.
Doda udaje kogoś kim nie jest. Robi z siebie arogancką, wulgarną dziewczynę (to jest takie podniecające? HALO) Wszystko to pokazówka. Tylko po co udawać (po to żeby każdy się Dody bał i z nią nie zadzierał?) Nie słucham Gosi Andrzejewicz ani Kasi Cerekwickiej, bo ogółem ich piosenki nie robią na mnie wrażenia (choć niektóre są ładne) ale one przynajmniej są sobą, nie udają...I nie będę się sprzeczać na forum z jej fanami, bo każdy ma inny gust i inaczej spostrzega sławnych ludzi.

wiola_0708

Wiolu8 ja ci powiem ze ni jetem jakimś jej fanem tylko po prostu czytam to forum i widze co ludzie pisz, ty piszesz ze jej nie zazdroscisz ale jest inaczej. Twoje zdanie do jej istnienia w swiecie showbiznesu nie ma znaczenia poniewaz jest tam sie lub nie a ona jest. Wiem że są duzo ładniejsze dziewczyny od niej(sam cos o tym wiem) ale jak jakas dziewczynka pisze o jej cyckach to jest zenujace. Mozisze ze nie zazdrosciesz a jest inaczej
Zawiść!

Krzysiek_zks

Zobaczyłem twoje głosowania dalaś ocene 1 Vanessie Hudgen, a w twoim zdjeci jest Zack Efron czyli jej chlopak i ty jej go tez zazdroscisz.

Krzysiek_zks

Nie dałam Vanessie 1 to raz (a nawet gdyby choć nie pamiętam, to dałam jej za jej grę w HSM-wybacz). Nie zazdroszczę jej, że jest z Zackiem, bo nie żyje mój drogi platonicznymi miłościami to dwa tak?
A dodzie nie zazdroszczę, bo nie ma czego. Może ty jej zazdrościsz albo Radkowi ale nie ja, bo dla mnie to głupia panna.I jeszcze jedno nie wmawiaj antyfanom, że jej zazdroszczą, bo tak nie jest. Mogę zazdrościć takim osobą jak : P.Diddy, Beyonce, Rihanna czy ktoś tam inny (bo to są prawdziwe gwiazdy a nie taka Dodzia, więc daruj sobie)
P.S. I wiesz co nie będę się z tobą kłócić. Ty masz inne poglądy co do tej świetnej piosenkareczki a ja mam inne.

Krzysiek_zks

A i wiesz czemu dziewczyny piszą o tych cyckach? Dlatego, bo faceci dostrzegają przeważnie wielkie cycki i ładny tyłek (a co z tego, że pokaże je w CKM czy w PLAYBOYU jak nie są prawdziwe) <--to jest właśnie żenujące. Zero naturalności. I może postaraj zrozumieć się też antyfanów a nie tylko fanów takich jak ty, bo jak już pisałam każdy ma prawo wyrażać swoje opinie (i trudno ale jedne są pozytywne, a drugie negatywne). Każdy ma innego idola :)

Krzysiek_zks

Zarabiaj ciężko pieniądze...skandalami?? codziennie rano wchodze na interię i codzień widzę nową informację na jej temat. Nie wiem dlaczego czepiasz się wszystkich, że jej zazdroszczą, zrozum nie ma czego! ładna jest i co z tego, nie ona jedna. Głos tam jakis ma, i co?? nie ona jedna, zresztą są o wiele lepsi. Kasa, zaistnienie w showbiznesie---> nie pierwsza i nie ostatnia, tylko nie każdy udaje przy tym idiote i pozwala na każdym kroku wpieprzać sie w swoje prywatne życie.

A mnie muzyka nie pociąga aż to takiego stopnia, żebym zarabiała w ten sposób ;)

Gold_Fish

Popieram wypowiedź Gold Fisha :)Podrawiam ..................

wiola_0708

A dziękuję :) babska solidarność:D a tak na serio to kasa nieźle ludziom w głowach przewraca...:/

Gold_Fish

No własnie nieźle rzewraca ze na forach bluzgają na ludzi i czują sie przez do dowartosciowani. A ty wiolu dałaś 1 bo masz w głosach. Pamiętaj bronią sie tylko winni. Pewnie chciała byś byś ładniejsz od nie ale tak nie bedzie. Chociaż ona jakaś bardzo ładna nie jest.

Krzysiek_zks

Powiedz mi czy ktoś kto sobie nie zasłużył w czyichś oczach jest miaszany z błotem?? Wiadome, że osoby kontrowersyjne, mają wielu antyfanów, ale masz racje to nie powód, żeby mieszać kogoś z błotem. Ale słowa nienaturalna, wulgarna to określenia, które do niej pasują, a raczej opisują ją i nie powiesz, że są nieprawdziwe. Mam też pytanie odnośnie Twoich głosów, naprawdę tak bardzo ich wszystkich cenisz?? Hilton, Doda, Rosati na poziomie Pacino, Wajdy itd.

Krzysiek_zks

No to napisz mi gdzie ja na tą twoją Dodzię przeklnęłam? Dzieciaku weź nie pisz takich głupot. Ile ty masz lat co? I wiesz co akuart jestem zadowolona ze swojego wyglądu i nie chciałabym wyglądać tak jak ona :)

wiola_0708

Jak brakuje wniosków do odpowiedzi to rozmówce nazywa sie dzieciakiem. Czy dana osoba jest nautralna można stwierdzic przbywając z nia na codzien.

Krzysiek_zks

I czy dana kobieta jest piękna, ładna czy moze brzydka ocniaja meszczyzni a nie zazdrosne nastolatki.

Krzysiek_zks

Wiesz co jesteś żałosny z tą zazdrością :/
Popatrz w ogóle co ty piszesz. Wszyscy zazdroszczą Dodzie urody. Urody to ja mogę zazdrościć Evie Longorii a nie Dodzie.
No pewnie mężczyźni oceniają(tylko szkoda, że widzą powieszchowne piękno) Zachowujesz się jak jej jakiś największny fan Dody (bronisz jej, choć jej nie znasz) -Fakt ja też jej nie znam ale widać jaka jest po jej zachowaniu...a zresztą nie będę się z tobą licytować...Narazie

wiola_0708

No no Evie Longori napewno. Dobra skończmy temat!!!! , ty jej ni9e zazdrościsz bo jestes ładniejsza, lepiej śpiewasz, jesteś mądrzejsza, wogóle jesteś lepsza. A ja jestem na wszystkich jej koncertach, mój pokój jest w plakatach Dody. Jesteś najlepsza bo nie potrafisz czegoś powiedzieć w twarz tylko jak każdy silny przez neta.

Krzysiek_zks

Wiesz co ciekawe jak mam powiedzieć jej w twarz, przykro mi ale nie mieszkam w Warszawie ani nie pochodzę z Ciechanowa...
No pewnie, że jestem lepsza (przynajmniej nie jestem taka pusta jak twoja idolka) :)

wiola_0708

Jak mieszkasz w Wa-wie to niema problemu. A tak poza tym Ciechamów ładne miasto.

Krzysiek_zks

Nie umiesz czytać? Chyba napisałam, że nie mieszkam w Warszawie tak?
I nie obchodzi mnie czy Ciechanów to ładne miasto. Powodzenia czy życzę z Dodą. Leć do empiku po jej nową płytę. Narazie

wiola_0708

Nie mam płyty Dody i w najbliższym czasie nie zamierzam jej kupić.

Przyczyną zazdrości patologicznej:

* wykorzystanie seksualne w dzieciństwie,
* zahamowania seksualne,
* poczucie niższości i mniejszej wartości w roli partnera,
* osobowość paranoiczna,
* preferencje dewiacyjne,
* uzależnienie od alkoholu, choroby psychiczne.
które ciebie dotyczy??

Krzysiek_zks

Mnie chyba żadne wiesz, bo nie mam problemów ze sobą ale Ciebie chyba dotyczy to drugie. Żalosny jesteś wiesz (?) Żal poprsotu jak to czytam. I jeszcze jedno patologia to może u Ciebie w życiu występuje ale nie u mnie. Rozumiemy się czy jeszcze chcesz coś dodać?

Krzysiek_zks

A pozatym sam to wymyśliłeś czy tata Ci pomógł. Jednym słowem to ty masz coś z psychiką nie tak jeżeli uważasz, że każda dziewczyna zazdrości Dodzie. Jeżeli nie lubię przypuszczalnie 50 cent'a <--to co zazdroszczę mu urody , nie a może świetnego głosu... Zastanów się dzieciaku

wiola_0708

TO jest nie normalne jak ktoś nienawidzi drugiej osoby jej nie znając. A po twoich wypowiedziach można to zrozumieć. Co ona ci zrobiła zabrała Ci chłopaka????
Tak Bardzo kocham to imię Wiola a ty mu psujesz renomę.

Krzysiek_zks

Słucham? Ty chyba sobie kpisz, kochasz imię Wiola? :/
Śmieszne...Wiesz co nic mi nie zrobiła ale nie lubię jej za jej niewpyarzony ryj proste? A tobie co zrobiła, że ją tak cenisz i bronisz?

wiola_0708

Nie sory źle zorumiałam kochasz imię Dorota

wiola_0708

Właśnie jedynie imię Wiola kocham, mam nadzieje jak najdłużej. A Dorota ładne imię. Tak jak widzę czasami twarz Dody to ma bardzo ładną. Jesteś nikim a to dlatego że w internecie potrafisz pokazać swoją "siłę". Oj widze że już brak Ci argumentów i wypisujesz bzdety. No ale niestety jak ktoś osiągnie sukces, zapracuje na pieniądze, pokaże w tv jak kocha swego partnera, ubierze miniówe to już jest to złe. Rośnie nam kolejne pokolenie rodzinu radia maryja skoczy z tym wiolu.