Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

leje ze śmiechu jak porównują dodę do lady gagi ;)

po 1 lady gaga to skandalistka (komuś się może to podobać, innym może się nie podobać), ale doda to jest czysty kicz...
niby ta sama ,,strona mocy'' ale doda przy lady gadze to jak polska wiocha przy nowym jorku :/

po 2 gaga ma jednak dobrą muzykę (tzn. oczywiście ktoś może nie lubić popu itp.), a doda ma takie TANIE gówno, a nie muzykę

wogóle miałem jeszcze pisać o tym jak gaga projektuje swoje stroje, sama pisze teksty, ogólnie kreuje swój świat, ale raczej zaprzestanę, bo jak napisałem na początku bez sensu jest porównywanie tych dwóch pań... komuś się może gagi muzyka nie podobać, ale możliwe jest to, że odniesie ona ogromny sukces, być może porównywalny nawet do madonny... rzeczywiście doda to taka druga gaga ;D
pozdro

ArusArczes

Obie sa o kant dupy rozbić

Disco_Destroyer

taa.. najlepsze jest to jak Doda krytykuje ona Paule w programie Tylko nas dwoje, że kopiuje Rihanne a sama zrzyna z Lady gagi i to tak perfidnie że bardziej się nie da. Śmieszna dziewczynka naprawdę.

Szmminka

Tylko, że jakimś dziwnym trafem Doda NIGDY nie miała takiego samego stroju scenicznego co Lady Gaga (jedynie wzoruje się na niej, zresztą jak wszyscy teraz i to jest najgorsze), a Paulla już chyba ze 3 razy miała strój ŻYWCEM ściągnięty z Rihanny. Więc??

dawcio930

wiesz co ja się w sumie ani tą Panią a ni tą nie zbyt interesuje, może Paulla miała identyczne, ale Doda to istna kopia Lady Gagi i szczerze idzie bardziej zauwazyć zrzynanie Dody niż Paulli chociaż Paulla istanie wzorowała sie na poczatku na Edycie- teraz nie wiem.

użytkownik usunięty
ArusArczes

Według mnie nie masz do końca racji.Lady Gaga jest skandalistką lecz Doda
też nią jest! po 2Lady Gaga ma nawet fajną muzykę lecz widziałeś kiedyś jej
koncert na żywo?? np. na youtube?? ona robi tylko show i w ogóle nie
śpiewa, a jak jej się zdarzy wydać z siebie dźwięk to strasznie fałszuje!A
Doda może nie ma takich hiciorów jak Lady Gaga ale przynajmniej na żywo
umie zaśpiewać.

użytkownik usunięty

a tak w ogóle pisałam do wypowiedzi ArusaArczesa :D

ArusArczes

Ta. Pewnie słyszałeś jedną piosenkę Dody.
GaGa, owszem, jest skandalistką. Doda również. I nie sprzeczaj się, bo tak jest. W Polsce po prostu są gorsze warunki, bo żyjemy w nietolerancyjnym i zawistnym kraju. Jak ktoś ma ładny dom albo samochód, to pierwsze co powie Polak, to albo że ukradł albo jest w jakiejś mafii. Taka prawda. Doda ma swój sposób promowania się, ona z resztą nie jest taka głupia jak wam się wszystkim wydaje. Taką się kreuje, wy myślicie, że na prawdę taka jest, a ona trzepie pełno kasy.
Głos ma dobry, brzydka też nie jest. Na pewno cała 'plastikowa' też nie. Stereotypy <3, nie? Ktoś powie, że jest taka i taka, to po co sprawdzać? Ważne, że jak tak się powie, to jest się fajnym. Zastanówcie się, na prawdę.
Aha, no i Doda też pisze sama teksty piosenek. Kolejny dowód na to, że nie wiesz a oceniasz. Doda zaczęła się skandalicznie ubierać dosyc dawno. Ale rozumiem - nie można się fajnie i śmiesznie ubrać, bo od razu kopiuje się Lady GaGę.

t0meg

,,Na pewno cała 'plastikowa' też nie''

właśnie przez to że jest plastikowa jest uważana za ładną. Sztuczne cycki, paznokcie, włosy, usta być może nawet i dupa. Nie oceniam jej śpiewu bo się na tym nie znam i poza tym nie słucham szajsu jaki śpiewa Doda. Jedyne co moge pozytywnego powiedzieć to, to że jej pierwsza płyta z Virgin była rewelacyjna i że do swojego sukcesu doszła sama, posiadając odpowiedni warsztat.

ArusArczes

Jak już bym miała powiedzieć kto kopiuje Lady to na pewno była by to Candy
girl. Ostatnio na gali EMA ubrała się niemal identycznie jak Gaga. Ciągle
ją kopiuje i nawet raz mówiła, że chciałaby być jak ona!
A Doda w zasadzie od początku swojej kariery ubiera się wyzywająco i
cudacznie, a Lady Gaga pojawiła się długo po niej, więc to po prostu zbieg
okoliczności. Jeszcze przed pojawieniem się Gagi, Doda ubierała takie
dziwaczne stroje ;/ A tak w ogóle to w naszej Polsce chyba tylko Doda jest
jedyną gwiazdą na skalę światową. Na swoich koncertach nie tylko rusza bez
sensu ustami, ale robi prawdziwe show.

Kolorowaa

ani razu nie widział Dody w dziwacznym stroju przed Gagą, własnie teraz ubiera się dziwnie jej stroje w programie Tylko nas dwoje sa masakryczne

użytkownik usunięty
Darszanka

w zupełności się z Tobą zgadzam :)

ArusArczes

DOROŚNIJ. zGaga nie "projektuje swojego świata". Od tego są pijarowcy, którzy mówią jej jaki skandal danego dnia ma odpierdolić, żeby hołota czytała o niej w debilnych, kolorowych gazetkach, a później kupowała jej płyty.

użytkownik usunięty
dran

Bo to plastikowa muzyka dla plastikowych ludzi z plastikowymi mózgami.

i to by było na tyle. Rzeczowe podsumowanie :)