Wg. mnie Demi jest o wiele ciekawszą osobą od swoich disneyowskich koleżanek. Nie jest do przesady słodka jak Selena, ani nie próbuje na siłę stać się dorosłą jak Miley. No i do tego jest ładna, posiada całkiem niezły głos. A co do aktorstwa... To szkoda, że ogranicza się do samych produkcji Disneya, chętnie zobaczyłabym ją w jakimś bardziej ambitnym filmie.
Widziałam ją w programie ochrony księżniczek i moim zdaniem gorzej zagrała niż Selena. Głos ma fajny, nawet lepszy niż Selena, ale jeśli chodzi o grę aktorską, to nie jestem jej fanką.
w camp rocku jej szeroki uśmiech był o k r o p n y, ale taka rola, liczę, że coś z niej wyjdzie. ;P
jeśli chodzi o głos - niesamowity. podbiła moje serce tym, jak zaśpiewała hymn na jakichś tam mistrzostwach: http://www.youtube.com/watch?v=qET0MypHPwk
hahha no mnie właśnie chyba najbardziej zraża do niej ten szerrrroki uśmiech:D wydaje się być wymuszony i wyuczony:) oczywiście to tylko moja opinia:)
wg mnie Demi nie jest ładna .. ma dopiero 18 lat, a wygląda na .. sama nie wiem ... Nawet Ashley Tisdale wygląda młodziej ... a jest tyle starsza .. co do głosu. nie mogę powiedzieć, że jest beznadziejny, bo Demi naprawdę ma ładny głos .. niestety nie jest dobrą aktorką .. widziałam wszystkie produkcje z nią i stwierdziłam, że jest fatalną aktorką ... poza tym wszędzie się pcha, jest bardzo pewna siebie i szczerze jej nie lubię ..
NIe zgadzam się z tym, że "nie próbuje na siłę stać się dorosła jak Miley" , a poza tym wg mnie Selena nie jest "przesadnie słodka"
Może nie jest 'przesadnie słodka', ale talentu wokalnego nie ma zbyt dużego, a do tego jej piosenka 'Naturally' nie była żadnym przebojem ani odkryciem. Typowa piosenka pop.
dziwczyna która ocenia inną pod względem urody musi mieć kompleksy
zapewne słuszne odnośnei swojej urody :P
dokładnie mi też jej uśmiech w camp rocku się nie podobał ale głos ma genialny nawet ją lubię :) !!! a seleny i miley nienawidzę !!!!!!! ;<
Co tu dużo mówić? Ćpunka i chora psychicznie ... Wszystkie 3 są siebie warte... Najbardziej z nich lubię jednak Selenę... A jej rola w Ochronir księżniczek beznadziejna ... Jak miałam patrzeć na jej zachcianki i jak siedziała cały dzień na oknie to już wolałam mode na sukces obejrzeć choć to najgorsze co może być!!!!
Głupia jesteś jak but -,- Do zakładu poszła ponieważ sama się tam zgłosiła i nie dlatego, że ćpała tylko była załamana psychicznie po tym jak tamta ciota ją rzuciła.
może zagra w czymś ambitniejszym,zobaczymy. ;)
Ja ogólnie lubię Demi, ale lepiej wygląda w brązowych włosach niż w czarnych ( sztuczność ).
Jak to ktoś powiedział: Selena została stworzona żeby grać, Demi żeby śpiewać, a Miley niestety została stworzona. Całkowicie się z tym zgadzam ^^ Demi bardzo lubię. Jest ładna i ma świetny głos.
Do FringeDivision - Świetne zdanie, które wyraża całą prawdę...
Selena Gomez - świetna aktorka, która ładnie śpiewa.
Demi Lovato - świetna piosenkarka, która próbuje swoich sił aktorskich.
Miley Cyrus - gwiazdeczka, która stoi w miejscu (może i ma jakiś tam talent, ale od lat jest idolką tylko i wyłącznie dla dzieci). Ona myśli że dorosłość to wyłuzdane ciuchy, mocny makijaż i ciągłe skandale. Właśnie nie dorosłość to znanie własnej wartości, szanowanie siebie i osób wokół i umiejętność zadbania o siebie i innych. Ja to wiem choć jestem od niej o pięć lat młodsza.
Selena Gomez dorasta i szybko się rozwija. Demi Lovato ostatnio się pogubiła, ale świat show biznesu może naprawdę wykończyć, mi jej żal i mam nadzieję że się podniesie i udowodni że jest świetną aktorką. Miley Cyrus przez swoją "dorosłość" jest jeszcze bardziej dziecinna. CYRUS WCALE SIĘ NIE SZANUJE!!!
Tak. Niby gwiazda Disneya, ale widzę w niej potencjał:-) Ładna, utalentowana, najnormalniejsza z disneyowskiego syfu. Trzymam kciuki za Demi:*
Ja jestem fanką Demi, nie za to jak gra czy śpiewa, chodź głos ma boski, a za jej osobowość. Jest przede wszystkim normalna co po kilku latach w show-biznesie jest mało spotykane. Wszyscy krytykujecie jej uśmiech, ale ona taki ma i tyle! To tak jakbym powiedziała: ,,ej, laska! Nie podoba mi się, że Twoje włosy tak świeca, zrób coś, żeby się tak nie lśniły...!". Co do jednego z komentarzy- Demi nie jest ćpunką! Ap ropo 'ćpunki' to chciałabym wam coś powiedzieć, przekazać. Denerwuje mnie jedna sprawa- ludzie naskakują na nią, a innych w tej samej sytuacji bronią! mam tu na myśli aferę, jak Demi niby ćpała. A więc : nie ma żadnego dowodu na to! Żadnego zdjęcia, filmiku itp. A jak był filmik jak Miley ćpała, to inni ją bronili! I mimo, że to Na Miley były dowody, to wyzywają Demi od ćpunek... ani to mądre, ani miłe! Demi może i się pogubiła, ale ludzie, czy jest na świecie osoba po 14rpku życia, która nie miałaby czasem dość życia, świata. Każdy miał kiedyś taką załamke, a , że ona akurat jest znana, to dotknęło ja to dwa razy mocniej. Pomyślcie sobie: miliony fanów, ale i miliony anty fanów. Problemy z wagą też na pewno nie przyprawiły ją o uśmiech! Wyzwiska ip. tez z pewnością nie wpływa pozytywnie na jej samoocenę. Po prostu ona należy do osób, które w sobie duszą złe emocje, a ona po prostu miała tego dosyć i ''wybuchła''. Koniec tematu.
to dobrze, że jest ktoś kto tak zna Demi ;D Jak często się spotykaciem że tyle o niej wiesz? ;D Media rozdmuchują wszystkie złe rzeczy, a agenci gwiazdek wszystko tuszują ;D Nigdy się nie dowiesz jaka jest co zrobiła naprawdę a czego nie ;D W mediach ma wykreowaną osobę ;P Wychodzi z domu i zakłada maskę jaką keże jej nosić agent ;P Może media przez chwile się nią nie interesowały i agent wymyślił że pójście do psychiatryka zwróci na nią uwagę?? może naprwde brała? może się cieła? a może naprawde załamała :D
Nie, nie znam jej. nie będę też pisać, że to nie prawda o tym, że agenci próbują wykreować gwiazdy i zależy im jedynie na kasie, ale pomyślmy logicznie:
1)miałaby zbić swoją koleżankę, stracić z nią kontakt i (ewentualnie) płacić jej kasę? mija się to z celem xD
2) po co miałaby się łamać podczas trasy koncertowej Camp Rocka(2)? To jedynie zmarnowałoby jej szanse na kasę, jeśli uważasz, że chodzi jej jedynie o pienądze.
3) jest normalną dziewczyną, bo....spójrz sobie na jej prywatne filmiki na YouTube, które nagrywała ze swoją przyjaciółką Seleną Gomez- najzwyklejsze dwie dziewczyny :P
4) jeśli chodzi o cięcie-cięła się, są na to dowody, ale ona się po prostu zagubiła :)
5)Demi przyznała się, że kiedyś się naćpała, ale to było raz i stwierdziła, że to nie dla niej......myślę, że jeden raz nie oznacza, że jest ćpunką?
6)ponadto pojawia się jedna rzecz, właściwie to uczucie...chodzi mi o jej związek z Joe Jonasem. Ona go naprawdę kochała i zerwanie po prostu zwiększyło emocje jakie w sobie tłumiła od dłuższego czasu.
Jakby nie było to od początku szkoły wyzywali ją od grubasów, mało kto się z nią kolegował. Miała dość, że nikt nie chce utrzymywać z nią kontaktu. Wzięła się za siebie, ale robiła to źle, bo zaczęła się głodzić i katować ćwiczeniami. To właśnie wywołało u niej bulimię i anoreksję. Po wyjściu z kliniki widać jak bardzo przytyła, ale ona w końcu zaczęła jeść! Wcześniej tłumaczyła się, że już jadła itp. Myślę, że jej wegetarianizm też był jedynie przykrywką, żeby jeść mniej. Ona sama powiedziała w którymś wywiadzie, że czuła, że z każdym dniem jest coraz gorzej, że zaczyna tracić głos. Po prostu ludzie zaczęli to zauważać, rodzina też. Pomogli jej i tyle.
jeśli jeszcze chodzi o normalność, to uważam, że jest zwykłą dziewczyną(w pozytywnym znaczeniu tego słowa), bo inna gwiazda powiedziałaby, że jedzie na wakacje i znikłaby na ten okres czasu, a ona nie. Z klinika nawet nagrała chyba dwa filmiki z podziękowaniami dla swoich fanów za wsparcie. Fakt, mogło to być posuniecie ze strony managera, ale ja i tak uważam, że ona naprawdę jest taka jaką (w większości) pokazują media :P
ja nie lubię demi lovato . stwierdzam ,że gra hmmm okropnie . jej śpiew hmmm bez komentarza . jest tak samo beznadziejna jak pozostałe gwiazdki disneya .
no w sumie masz rację. Wszystkie gwiazdki disneya są żałosne ..... nawet jak któraś ma ładny głos to z drugiej strony zachowuje się hmmm...jak by miała downa!!!
pozdrawiam, :)
Yyy..."zachowuje się jakby miał downa"?? Jaka jest średnia wieku osób udzielających się w tym temacie? 12 czy poniżej? ;)