Demi Lovato

Demetria Devonne Lovato

7,4
2 090 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Demi Lovato

Selena Gomez czy Demi Lovato? Są przyjaciółkami, obie mają swój serial na koncie, filmy i obie śpiewają, jestem ciekawa waszej oceny ;)

Lilly878

Selena Gomez. Możliwe, że głos ma trochę gorszy, ale ogólnie lepiej się prezentuje.

Pozdrawiam.

_Olinka_

mi też Selena. lubię obie , ale chyba jednak bardziej Selene.
a co do jej głosu to jest moim zdaniem świetny i ona ma boskie piosenki ;)
płyta Kiss and Tell to moim zdaniem cudo wydane przez Gomez ; D

Lilly878

obie są tyle samo warte jako aktorki czyli nic. nie wiem dlaczego one stały się takie sławne. może jeszcze demi czasami coś wyduka do melodii a selena to tylko ładna buzia jakich pełno. dnoooo

Lilly878

Demi! Selena jest słodka aż się żygać chce...

Lilly878

Pod względem aktorstwa Selena, pod względem wokalu Demi, a pozatym lubię obydiwe tak samo.

Lilly878

Demi! O wiele lepiej śpiewa, lepiej gra i wydaje się mniej sztuczna od Seleny. W ogóle Selena nawet nie gra... jest rola jest tak bezpłciowa, każdy mógłby ją zagrać.

Lilly878

Obie wedlug mnie są tyle samo warte.
Nie jestem jakąś wielką fanką ani jednej, ani drugiej, ale wedlug mnie są na równi.

Lilly878

Zależy czy chodzi o śpiew czy o grę aktorską.
Jeśli śpiew to Demi, ale jak chodzi o grę aktorską to zdecydowanie Selena.
Demi ma na swoim koncie tylko "Disnejowskie" produkcje,a Gomez ma jeszcze:
"Kopciuszek-roztańczona historia" i "Ramona i Beezus" (premiera w październiku)

Lilly878

lepsza jest Selena, do Demi nic nie mam, ale mnie w Lovato denerwuje jej uśmiech :/

Lilly878

Zdecydowanie Demi. Dobrze gra i śpiewa, Selena jest zbyt sztuczna, przesłodzona i robi z siebie jakąś dive. W jednym z odcinków Słonecznej Sonny udowodniła że nie potrafi grać i zachowuje się jak jakaś mega super gwiazdka ;/

tititi

w którym odcinku się tak zachowuję ? Obejrzę :)

angela7777777

Selena oglądałam w Sonny, i niektórzy mówią że zachowuje się jak serialowy Chad Dylan Cooper XD Odcinek "Walka o role"
A tak wgl to Demi, widziałam kawałek odcinka Chirurdzy z Demi i naprawde świetnie sobie poradziła. Pozdro ;*

użytkownik usunięty
Lilly878

Pod względem śpiewania zdecydowanie Demi.
A aktorstwo? Nie potrafię wybrać - raczej na równi.

selena

Lilly878

Selena. Przynajmniej grała nie tylko w Disneyu. A Demi? -,-

Ammannka

Dla mnie Demi ponieważ ma świetny głos, fajne piosenki i uwielbiam jej serial "Słoneczna Sonny" ;]

użytkownik usunięty
Ammannka

Wybieram Demi bo ma lepszy głos jest ladniejsza i wydaje sie byc milsza Selena rowniez jest ladna ale jest taka slodka ze nie da sie powiedziec czy jest mila czy wredna.

a pro po tego to Selena grala TYLKO w disneyowskich projektach a Demi grała jeszcze w skazanym na smierc i w chirurgach a nie dlugo wystapi w filmie "love to love"

Mylisz się. Spójrz na profil Seleny! Nie jestem na 100% pewna, ale conajmniej 3 filmy na jej koncie są nie-disneyowskie:
Ramona And Beezus, What Boys Want i Monte Carlo.
A tak a propos tematu, to Selena jest fajniejszą aktorką, a Demi - piosenkarką.

Lilly878

Selena jest moim zdaniem lepszą aktorką, a Demi ładniej śpiewa. Obie są fajne!

Selje

Demi lepsza... przynajmniej umie śpiewać... aktorsko nie umiem ocenić

Marie_Claire

Demi wydaje mi się taka sympatyczniejsza i w ogóle ;)
Gra i śpiewa także dobrze.
Zdecydowanie DEMI!

Lilly878

Oczywiście, że Selena!! Jest o wiele ładniejsza i lepiej gra, no i ma o wiele śliczniejszy głos! Ten uśmieszek demi strasznie mnie denerwuje....

Lilly878

Zdecydowanie Selena! Sel jest swietną aktorką... i piosenkarką! Demi uważam, że sztucznie gra. Nadaje sie tylko do kabaretów (bez urazy). Chodzi mi o takie seriale komediowe jak "Sonny". Tam idealnie pasuje i dobrze odgrywa sowja postać. Selena zdaje mi sie bardzeij sympatyczniejsza A wogóle Sel jest znacznie lepiej opłacalna. Dostaje 20tys$ za odcinek w WoWP a Dem 12tys za odc w Sonny.
Ale to jets moje zdanie
PS
A co do spiewania, to podoba mi sie płyta Sel. Myslałam, że bedize kiczowata, a tu PROSZE! WOW naprawde fajna.

gr8l

Selena na pewno nie jest lepsza od Demi w śpiewaniu..nie może być lepsza skoro na żywo śpiewa jak śpiewa a Demi w porównaniu ma bardzo mocny głos.Selena ma fajne piosenki i lubie je słuchać ale tylko na płycie.A to że jedna jest bardziej opłacalna to nie musi znaczyc ze jedna jest lepsza od drugiej tylko Selena dłużej siedzi w Disneyu, jej serial ma chyba juz 3 sezon więc wiadomo że wiecej kasy dostaje.

Lilly878

oczywiscie ze wybieram Selene bez dwoch zdan !
jest swietnia aktorka,piosenkarka !
a Demi...no cuz,lubie ja ale cos mi sie w niej nie podoba.
Moze jest sztuczna?
nie mi to oceniac
Sel rzadzi !
:)

użytkownik usunięty
Olus0104

nie chce sie klocic ale jak juz to Selena jest sztuczna caly czas kopiuje inne gwiazdy zachowuje i ubiera sie jak one, nie jest soba i tyle.

moze szuka wlasnego stylu i dlatego czasem cos od kogos skopjuje?
zreszta kazdy ma swoje zdanie na ten temat.
najwidocznej sie roznimy :)

użytkownik usunięty
Olus0104

widocznie tak :P

Demi,ponieważ w porównaniu do Seleny umie śpiewać,a co do aktorstwa to nie wiem. ;)