polecajcie mi jego ksiarzki :D:D przeczytałem: odwieczny wróg, wizja, ściana strachu, nocne dreszcze, głos nocy, łzy smoka, grom, złe miejsce, tunel strachu ito chyba wszystko :D polecajcie polecajcie :P
W ramach uzupełnienia może zacznij od "Opiekunów" (dla mnie to jedna z najlepszych jego książek). Niektóre z tytułów to: "Moonlight Bay" ("Zabójca strachu" i "Korzystaj z nocy"), "Drzwi do grudnia", "Szepty", "Fałszywa pamięć", "Klucz do północy", "Maska"... Ufff, a to tylko wierzchołek góry lodowej:) W każdym razie mam nadzieję, że na coś się zdecydujesz i będzie Ci się podobało.
Bardzo dobra książka "Zimny ogień", trochę słabsza, ale też wporządku "Zmrok". Reszty nie czytałem, ale jak coś trafi mi w ręce to z chęcią się zapoznam. pzdr.
Oj. Moim zdaniem "Tik tak" był mocno przesadzony. Kosmici i demony na raz to chyba nieco za dużo. Ma facet komiksową wyobraznię. A co do "Gromu" to też mozna było się na końcu w tych podróżach w czasie pogubić. Ale jakis urok to one mają.
Ja go uwielbiam jest świetny!!! Mogę polecic ci książkę KĄTEM OKA poprostu cudna!! Polecam każdemu kto lubi dobrą książkę i klimat Koontza:):):)
Nie czytaąłm jeszcze wsyzstkich, ale najbardziej podobała mi się książka "Maska". POLECAM ! ! !
Cześć, tego tytułu nie widziałam, bardzo polecam "Twarz", to jest pierwsza jego książka jaka przeczytałam. Bardzo mi się podoba!!
Polecam wszystkie jego ksiazki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z ostatnio przeczytanych-> "Drzwi do grudnia".rewelka
Zgadam sie z poprzedniczka. Jestem swiezo po "katem oka". Spodziewalam sie troche innego obrotu sprawy i klimatu.. jestem pod wrazeniem. Daje do myslenia.
Poza tym polecam "Prędkośc" i "Intensywnośc" - obie wspaniałe, absooolutnie!! "fałszywa pamięc", "apokalipsa", "mąż" - wszystkie polecam.
I jest jeszcze jedna ktorej tytulu niepamietam - o tym ze niby wladza, rzad - po prostu inni ludzie, moga wplywac na nasze myslenie, postrzeganie swiata, ze w reklamach, tv, radiu itp jest ukryty przekaz za ktorego pomoca wplywaca na ludzi i ich zachowanie. akcja w malym miasteczku, w ktorym wlasnie dzieje sie cos takiego, oczywiscie ktos kogos zabija, uciekaja, chowaja sie - niewiele pamietam ;) al eksiazka jak najbardziej interesujaca!
Jestem po przeczytaniu 'Tik - Tak' i bardzo mi się podobała książka :). Polubiliście może Del ?? nie wiem czy tylko ja ja tak polubiłem - z drugiej strony zwariowana kobieta jakby powiedziała pani Phan :)
Bede musiał szukać już kolejnej książki tego autora
Pozdrawiam.
Tryptyk Moonlight Bay (do "Fear Nothing" i "Korzystaj z nocy" dojdzie wkrótce "Co przyniesie noc"), "Intensywność," "Inwazja", "Nieznajomi", "Grom" aka "Anioł Stróż", "Północ", "Złe miejsce", "W okowach lodu" (choć te dwie ostatnie już trochę mniej. Można zerknąć na "Mroczne ściezki serca" i "Oczy ciemności". Szczególnie odradzam "Zmrok", "Cieniste ognie" aka "Nieśmiertelny" i "Zimny ogień". Po "Drzwi do grudnia" też raczej nie ma sensu sięgać.