David Icke

David Vaughan Icke

4,0
5 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby David Icke

Żyje w obłędzie i zaraża nim innych. Rozmawiałem już z jego miłośnikami i dowiedziałem się, że Oni (wszyscy źli, od rządu zaczynając) już mnie oślepili. Lepiej sięgnijcie po rzetelne książki to najdziecie trochę wytłumaczeń zjawisk i symboli, które on interpretuje tak jak mu wygodnie. Chociaż być może piszę tak bo jestem jaszczurem, masonem albo istotą z Syriusza? Zastanówcie się !

Pozdrawiam

NachosBoss

z tymi jaszczurami to przesada, ale jeśli nie widzisz i nie kojarzysz faktów związanych z "Tymi", to współczuje

NachosBoss

Uważam że ciężko określić co jest "rzetelne".
Większość nagłośnionych wykopalisk archeologicznych
to bujda.

Jeden mówi że nie ma racji a drugi że nie ma racji a trzeci że wszyscy się mylą/

NachosBoss

Skoro istnieją małpy chodzące na dwuch nogach o wysokiej inteligencjii - ludzie, to dlaczego miałyy nie istnieć jaszczurkichodzace na dwóch nogach o wysokiej inteligencjii - jaszczóry.
Chya nie tylko dlatego ze niewpokazuja ich w telewizji czy ksiazkach.
Mi wystarczy kilka innych zatajonych spraw przew władze odnoszacayc sie do wydarzen historycznych, geografii swiata, religgi czy innych zatajonych informacjii by otworzyc umysl, uwolnic go od zaufania wszelkiej pulicznej, kontrolowanej wiedzy.