Darren ChenII

Guan Hong Chen

8,0
178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Darren Chen

Uważam, że rolę Hua Ze Lei zagrał rewelacyjnie. Jest uzdolnionym młodym człowiekiem, ma niesamowity urok osobisty. Jego uśmiech i spojrzenie doprowadza młode dziewczyny do omdlenia. Mam nadzieję, że rozwinie swój warsztat aktorski i talent muzyczny, nie tylko w azjatyckich filmach drama ale również na arenie międzynarodowej. Mocno trzymam kciuki, powodzenia Darren Chen (Hua Ze Lei).

Motyl_motyl

Właśnie oglądam go w "My Unicorn Girl" i trzeba powiedzieć, że od czasu "Meteor Garden" chłopak się rozwinął... Nie jest łatwo zagrać kogoś, kto przez cały czas udaje, że nie zna sekretu głównej bohaterki, a jednocześnie świetnie ukrywa własne sekrety. Najzabawniejsze, że gra postać trzy lata młodszą od Lei (i jakieś sześć lat młodszą od siebie) i idealnie mu ta rola pasuje. Nadal doprowadza do omdlenia ;)

ACCb

gdzie ogladalas?

dariadariadc

Na facebookowym profilu serialu, na viki i na dramacool, jak mnie viki zdenerwowała reklamami :) Ale widzę, że viki ma już też polskie napisy, więc jak wolisz po polsku, to tylko tam.

ACCb

Dzieki ;)

Motyl_motyl

Ja stara baba po 50-tce zakochałam się bez pamięci w tym dzieciaku. Za młodych lat podobny niepodrabialny urok miała Meg Ryan. Czekam na kolejne filmy z tym uśmiechem w roli głównej.