On jest brzydki!!! kto go wogóle zatrudnił??? Przecież on nawet nie potrafi grać!!! Tak naprawde on jest zepsutym do szpiku kości rozpuszczonym nastolatkiem!!! dostał tę rolę bo ma znajomości i tak naprawde nie jest nawt marnym aktorem!!!
daniel radcliffe wcale nie jest taki okropny za jakiego,uwaaj go wszyscy!!! Gdyby napisali coś takiego o rupercie grin to bym sie wcale niezdziwiła bo on jest naprawde okropny niedość żę rudy to jeszcze piegowaty :)
Tak Daniel jest przystojny! Po co wogule ta kłutnia! przecież to kwestia gustu...
Hmmm.... wyglądowa z ciebie "rasistka". To, że Rupert Grint jest piegowaty i rudy wcale nie oznacza, że jest brzydki. Może właśnie w tym tkwi jego urok? Jego uroda i wdzięk? O gustach się nie mówi ale nie lubię czegoś takiego. To tak jakbys powiedziała np. " uważam, że ten facet jest brzydki bo jest niewidomy". Takie porównania... Z poważaniem - Paulinka:D
Każdy jest taki jakim go Pan Bóg stworzył...A poza tym aktorzy którzy kreują postacie w Harry'm nie musza być piękni-wazne,aby byli podobni do ksiazkowych bohaterów!!! A to reżyserom wyszło idealnie! Nie ma lepszego chłopaka o urodzie Harry'ego Potter'a niż Daniel Radcliffe.On po prostu jest Harry'm.To samo można powiedzieć o Rupercie-nie ma lepszego aktora,który wyglądał by jak Ron! Pasują idealnie do swoich postaci...No tylko Hermiona odbiega trochę od reszty-ale tez może byc.Nie kłóćmy się tutaj,ze "on jest boski!" albo "on jest brzydki!".Każdy ma swój gust.Mi osobiście podobają sie mężczyźni o trochę innej urodzie niz Daniel,ale powiem,ze ten chłopak też coś w sobie ma.Coś co przyciąga-chociazby jego oczy.Widać,ze wyrośnie z niego przystojny mężczyzna-przystojny ale nie MUSI SIĘ PODOBAĆ WSZYSTKIM!! Pozdrawiam fanow Harry'ego i Ron'a!!
W całkowitej zupełności się z tobą zgadzam - frodo shire! (sorki za tak krótką wypowiedź, ale naprawdę brak mi słów. Ta osoba napisała wszystko to co chciałam w tym momencie poruszyć!) Z poważaniem - Paulinka:D
Ten komentarz:Dziewczyny,Kobiety......itd.Napisalam ja.Powiem wam tylko jeszcze cos,Przeczytalam,ze ten artykulik napisala 14-latka.Powiem jej tylko,ze nie mam co do niej nic zlego(nie bede jej obmawiala,bo niewiem jak wyglada)kazdy niech wyraza swoja opinie,ale taki gowniarz(inaczej jej nie moglam nazwac)jak ty ktory nawet nie widzial daniela nie ma glosu.Ten komentarz pisze z londynu,bylam na King's Cross,tam gdzie Daniel mieszka.Ty myslisz,ze on wychodzi na ulice i chce aby go fanki calowaly.Pochwalam tego co napisal komentarz:"Nie oceniaj innych po wygladzie,rasistko!".Naucz sie kultury i stul swoj niewyparzony otwor gebowy.Ja lubie dana ale wiem,ze nie jest idealem.A ty przystopuj Kobieto.Pozdro wszystkim
"Pochwalam tego co napisal komentarz:"Nie oceniaj innych po wygladzie,rasistko!"" --- jezeli nie razi Cie w oczy glupota tego komentarza to ...
"Naucz sie kultury i stul swoj niewyparzony otwor gebowy" --- wlasnie pochwalilas sie swoja kultura
co to za debil tą notke napisal?! jestem sfrustrowana!!! daniel nie jest idealem mezczyzny i nie wiadomo jakim przystojniakeim ale jest skromny i umie bardzo dobrze grac! byl dawidem copperfieldem!!!bardzo dobrze zagral tą role! jesli jestes dziewczyną to zupelnie cie nie rozumiem a jesli facetem to po prostu jestes jedną wielka parszywa swinia ktora nie moze sie pogodzic z tym ze nasolatek osiagnal w ciagu kliku lat to o czym ty nawet nie potrafsz marzyc!!!!!!!!!!!
Dziewczyny,Kobiety posluchajcie.Ja jestem fanka Dana,ale jestem swiadoma,ze nie jest on idealem.A co do Dziewczyny co napisala ten artykulik,naucz sie kultury.W swoim niezbyt dlugim zyciu,ale zyciu;-)na wlasnej skorze przekonalam sie,ze czlowiek obmawiajacy drugiego czlowieka nie zdaje sobie sprawy,ze rani go bardziej niz sobie to wyobraza.Jestem w szkole podstawowej i jestem uzdolniona jak na swoj wiek.Spotkalam sie z zazdroscia,obmawianem i zazarta rywalizacja.A wiec przystopuj KOBIETO,nie obmawiaj tego komu zazdroscisz.Pozdrawiam wszystkich(i fanki dana i te anty-fanki)Wszyscy sa ludzmi,wszyscy maja prawo oglosic swoja opinie,ale z oszczerstwami przystopuj dziewczyno.
Daniel w calenie jest brzydki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jesteś zazdrosna idlatego tak piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeżeli uważasz że on nie jest dobrym aktorem topomyśl jak ty byś grała!!!!!!!!!
Jak tak czytam te wszystkie wpisy to mi się smutno robi...Ileż to znajomych i przyjaciół ma ten Daniel...Boże to jest strasznie żenujace,bo połowa (jesli nie więcej-albo nawet wszyscy) wymyślają sobie historyjki,że to znają Daniela,że sa jego przyjaciółmi,że piszą z nim maile albo Bóg wie co jeszcze...Ludzie dlaczego wy wszyscy robicie coś takiego? Ja rozumiem,że to pewie Wasze marzenia spotkać się z nim,ale niech one rzeczywiście pozostaną marzeniami a nie wymylać jakieś niestworzone rzeczy!!! Niedługo przeczytamy,ze jakaś dziewczyna ma z nim dziecko-albo co gorsza:co druga z jego fanek ma z nim potomka!! Zastanówcie się zanim cos napiszecie.Poza tym,pewnei i sam Daniel odczuł to,że niektórzy żeruja na jego sławie.Np.nigdy wczesniej z nim nie rozmawaili,w szkole omijali go na korytarzu,a teraz słyszy z ich ust jaki to on wspaniały przyjaciel i kumpel,chociaż nigdy wcześniej nie zamienili z nim ani słowa...To takie przykre-chcecie sie przypodobać komu? Pokazac,że znacie słynnego Harry'ego Potter'a? To smutne-mam nadzieję,ze Daniel nie daje sie tak zwodzić i sam dokładnie wie-kto jest jego PRAWDZIWYM PRZYJACIELEM,a kto tylko znajomym słynnego Harry'ego.Wierze,że Daniel potrafi ich odróżnić,bo jest teraz rzeczywiście dojrzałym męzczyzną-przeszedł szybki kurs dorastania i niejednokrotnie jest dojrzalszy od tych co tu wypisują takie głupoty.Pozdrawiam wszystkich!!!!!
Proszę przestancie już gadać na tym forum. To już jest obgadane i myślę że każdy sondzi inaczej. Każdy wie swoje... Pozdrawiam tych którzy uważają że Dan jest pikny...
Znowu podzielam twoją opinię w całości! kimkolwiek jesteś - jesteś spostrzegawa i bardzo mądra:). Jest natomiast jeszcze jeden smutny fakt, który chciałabym poruszyć - jestem Polką i nie znam zbyt dobrze angielskiego (choć niektórzy ludzie z Polski osiągają w nauce tego języka znakomite efekty). Chciałabym poznać Daniela i przekonać sie jaki jest NAPRAWDĘ. Lecz po tym wszystkim założę się, że gdybym chciała rzeczywiście to zrobić On mógłby pomyśleć że to następna osoba która pragnie zdobyć dzięki niemu sławę i pieniądzę....Ech, ciężkie jest życie nie tylko gwiazd, ale też niekiedy prawdziwych fanów Daniela...Z poważaniem - Paulinka:D
on jest ładny i w ogóle ten kto myśli że Dan jest brzydki sam (jako człowiek) jest brzydki i do tego SAM MASZ OBITY , OPRYSZCZONY OBRZYDLIWY RYJ
Co ty pieprzysz to jest naj ohydniejszy zgred na świecie. Dziecko z dałnem lepiej wygląda niz on. nie mogę jak mozna było wybrać taką pokrakę podczas kastingu. Już lepsze było by dziecko specjalnej troski. Po za tym jak on gra co za beznadzieja. Już stojące drzewa ma wiecej w sobie wdzię ku niż ten palant. Wogule to ploty, że emma chodzi z tym czymś. A tańczyła z nim ponieważ ulitowała się nad nim. Bo kto chciałby tańczyć z takim guwnem. a wogule den-śmien powinien siędzieć za molestowanie sexsualne na planie. chyba się ze mną z tym zgodzicie, co? Wieszcie mi na słowo ten wybryk natury niech lepiej mi się nie pokazuje na oczy bo mu łep upier... Wogule jak mozna było go można wybrać na tym kastingu. Jury przed kastingiem musiało wypić z 3 butelki spirytusu. Wypowiem się też na temat tych od sześciu boleść romantycznych zdjęć(zaraz się pożygam)mogę się załozyć, że ta angielsaka świnia płaci emmie żeby się z nią tak ustawiał. Pozatym na pierszy rzut oka widać że emma robi to przymusowo. Przejrzałem pare forum na temat Redcliffe i wszystki wypowiedzi brzmiały mniej więcej tak" kocham dena" albo "jak nie mozna kochać tak pięknej twarzy" po przeczytaniu paru takich tekstów musiałem wezwać karetke bo do stałem biegunki. A tak wogule podoba wam się 3cz Potter'a? Mi by się podobała gdyby nie to, że był tam ten pedofil. Wogule jeżeli widze jego zawszałą gębę, poprostu mi się żygać. Gdzie kolwiek się rozejrzę widzę tego pedała. Nie daj mi spać, on mnie prześladuje. Nie wiem jak to się dzieję, ale co dzień pod reklamą tego czegoś zawsze są wypadki. Wszystki dziewczyny z mojej szkoły na jego widok wzdychają, a ja czuje, że zaraz puszczę pawia. Mówie wam, żeon jest gorszy od plagi szarańczy. On przynosi pecha. To co teraz pisze może wam się wydać za dziwne, no bo skąd go znam, nie? Ale powiem wam jedno byłem kiedyś w Angli i było z nim spotkanie, leciałem 4h w jakimś zasyfiałem samolotem, później wysiadłem z tej mogiły i byłem szczęśliwy, że dotarłem na miejsce, pojechałem z siostrą w miejsce gdzie odbywało się miejsce spotkania. Stałem w pierszym żędzie, wziąłem od niego autograf, byłem taki szczęśliwy, że wreszcie mi sie udało zabrać jego zasrany autograf i wleciało na mnie z tysiąc osub, żeby wźąść od niego ten zasrany podpis. Można mówić o nieszczęściu co. Dlatego nie nawidzę i zamieżam go krytykować aż do bólu. A kiedy ten dziad dostanie się w moje ręce to go zapier... Zapewniam po wakacjach dostane się do tego drania. AAAAAAA jeszcze chciałbym pogorszyć jego reputację to czytałem w interneci, że chciał popełnić samobójstwo:)ale musię nie udało:(. Szkoda nie. I tak wogule to żal Watson, bo musi wszędzie przebywać z tym idiotom. I was dziewczyny też mi was żal, jezeli się w nim zadużyłście się. Szczeże mówiąc nie zazdroszczę gustu. Pozdrowionka od nieznanego czyli odemnie. PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
On jest pięknyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIe znasz się i tyle. A gra super i chciałabym go poznać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Daniel wcale nie jest brzydki, on jets zabójczo przystojny, a wszystkie chłopaki ode mnie z klasy to przy nim pikusie i małe synki zakompleksione. A jeszcze raz bedziesz takie gupoty wypisywać, to cie powiesze za cipke na drzewie stara kurwo.
Słuchaj, ty stara zakompleksiona pierdoło. Nie mów o Danielu że jest brzydki.On jest przystojny. Ja osobiście nie gustuje w facetach takich jak Daniel. Bardziej pociągają mnie Faceci podobni do chłopaków z O-Zone. A jeśli jeszcze raz tak o nim napiszesz to swoje zęby będziesz zbierać po ulicy.
coooooooooooooooooooooooiwyroewrsdfhlsdfsfj!!!!!!!!! CO TY SOBIE MYŚLISZ!!! ON JEST NAJLEPSZYM AKTOREM MŁODEGO POKOLENIA, NIEZWYKLE UTALENTOWANY, ŚLICZNY, ZABAWNY, a napewno nie rozpuszczony !
aaaaa! jeszcz jedno - napewno jest lepszym aktorem niz ty! Gdybym była taka brzydka jak ty i miała tyle kompleksów to nie oceniałabym innych w taki sposób!!!
wszyscy fani Daniela !! łączcie się !! jestem z wami !! napiszcie!! bella_bishop@msn.com
sama jesteś zepsuta!!! jeśli któś opowiada takie żeczy to niech się lepiej zamknie!!! a poza tym to daniel jest najpiękniejszym chłopakiem na ziemi. a jeśli jesteś aż taka głupia to ja ci powiem: ZATRUDNIŁ GO REŻYSER!!!!!!!! nie wpadła byś na to co? ale ja ci szczeże radze nie opowiadaj takich głupot jak go nie znasz!!! popieram tych co uważają że jest wspaniały. bo to szczera prawda. NIGDY WIĘCEJ GO NIE OBRAŻAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
czy ty gustu nie masz????????!!!!!!!
on jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem w nim zakochana !!!!!!!!!!!!!
a te krytyki zachowaj dla siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgadzam się z tym że ma znajomości. Ale gra dobrze. tylko ubiera sie jak baba. Daniel. Już Harry ubiera sie lepiej. Ale z twarzy jest spox
nie jest brzydki! fakt ze jest zapudrowany ale kto wie? moze pod tym makijazem kryje sie przystojniak!
Sama jesteś brzydka!! Zazdrosnica!!!! Dan jest śliczny!!!!!! A ty z pewnością jesteś brzydka!
ech, dzieciaki...
ja uważam, że jak chce się wyrazić swoją opinię, to nie trzeba używać wulgaryzmów...
a tak poza tym, to raczej nie powinniście mówić, że jest ładny, lub brzydki tylko na podstawie zdjeć, ponieważ te mogą oszukać...
ja osobiście uważam, że na niektórych jest ładny, a na innych nie...
ja zdania na ten temat nie zabieram, ponieważ nie widziałam go w rzeczywistości a nie będę go na podstawie zdjęć osądzać... sama wychodzę przeróżnie na zdjęciach...
jeśli chodzi o to, jakim jest aktorem, to uważam, że Rupert jest lepszy, ale Daniel jest o wiele lepszym aktorem, niż w poprzednich częściach....
tyle na temat...
pozdrawiam agresywna :)
Ty jesteś brzydki.ty kurwo piepszona. Harry jest wspaniały jest extra.Zdupcaj od niego. on świetnie gra swoją rolę.
eeej....może ty tak uważasz, ale go nie znasz, więc nie pisz tak o nim, chociaż..e..sama uważam że Emma Watson to zepsuta, próżna i głupia dziewczyna, no ale..:P:P:P Mada
hej, frodo-shire, podobają mi się twoje komety. mówisz, że niedługo dziewczyny będą wypisywać, że np. mają z nim dziecko... to już jest duże zjawisko...
może spójrz na to...
czytam wasze wypowiedzi i postanowiłam przedstawić je tu w pewnej liście:
Ilość dziewczyn, które:
całowały się z Danem 57
spały z nim 34
są jego sąsiadkami 45(możliwe, o ile domy sąsiadek tworzą wielki okrąg wokół jego domu :) )
są z nim w ciąży 21
siedziały obok niego
na premierze 32(możliwe, jeśli[patrz powyżej])
gadały z nim choćby
przez chwilę 42
Oczywiście ta lista może być już nieaktualna, ponieważ cały czas dodajecie nowe komentarze. Oczywiście wszystkie opowieści mogą być prawdziwe, wszystko jest możliwe(oprócz trzaśnięcia drzwiami obrotowymi), ale mam małą myśl: ciekawe, jak on zdąży grać w filmie, jeśli cały czas będzie tak zajęty tymi wszystkimi jakże WIARYGODNYMI dziewczętami...
co myślicie o tej liście???
piszcie, jeśli chcecie...
pozdrawiam...
agresywna
wy wszyscy jestescie pojebani .....!!!!!
*was nie wolno sadzic..... was trzeba ......leczyc!!
Ja już sama nie wiem czy kocham Dana.... niby jest uroczy... słodki... piękny... ma cudne oczy... słucha fajnej muzykiiii... i wogóle :P, ale jakoś ostatnio wole Wade'a Robsona :)
to po co ten co napisał ten temat w ogóle tu zagląda...zamiast dać mu spokuj... :/
masz pewnie jakiegoś innego aktora do takich tematów np. "haley osment"
mogłeś u niego dać taki temat :):)
a nie u kogoś przypadkowego...czy to tak trudno zrozumieć? :)
"Wszyscy mowicie ,ze Daniel jest piekny i boski, a kto widzial jego fotke bez makijarzu?????Kto nie widzial niech sie nie udziela.Na zywo nie a takiej ladnej twarzy,jak na ekranie .NRA"
No nie..Ekm.. wiesz oni maja makijarz napewno ich pudrują do filmu i wogule, ale na premirach nie sadze by sie pudrował i wogule, pozatym było zamiszcone w necie jego normalna fotka i nie zauwarzyłam niczego innego, moze ma jakieś niedoskonałości na twarzy..jak każdy, ale..mi tam nie przeszkadza... :)
(CO POWIESZ O WATSON??????)
Dla mnie jest fajny z zwyglądu, i wydaje mi się ze w prywatnym życiu jest miły i wogule, stwierdzam po obejrzanych programach i wywiadch z nim :)
A..I ci którzy wyzywają nas fanów i mówią ze Danuiel jest "pedał, down brzydki itd.."
To świadczy tylko o waszej kulturze , po co tutaj wchodzice i gadacie... nie kapuje..
To Forum raczej dla jego fanów.. No ale niektórzy chą wywoałć szum wokuł siebie, i popisac się...
Życze powodzenia :P
Nie rozumiem nie których..
Po co wchodzice tu i go wyzywacie!?
Chcecie tylko szum zrobić wokuł siebie...(??)
Mi tam Dan się podoba, widziałm fotki "bez makijarzu" Jak to ktoś nazwał..hm... (??)
I jest taki sam..ma jakieś niedoskonałości (jak każdy) ale..mi tam nie przeszkadza..:)
Pozatym mysle ze jest miłym i normalnym chłopakiem (nie tak jak niektórzy z ekipy..ekhm..)
a co zagrałabys lepiej ?? chyba nie jest az tak zły skoro fachowcy ktorzy sie znaja w przeciwienstwie do ciebie wybrali go i nie zastapili po pierwszej ekranizacji
buhehe.. ale wy wszyscy jesteście żałośni.. a najbardziej założycielka tego postu.
czego zazdrość nie robi z ludźmi.. aż mi ciebie żal dziewczyno :D