Dakota JohnsonI

Dakota Mayi Johnson

6,9
24 360 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dakota Johnson

Jestem rozczarowana do kwadratu. Ona jest główną kandydatką do roli Anastassi? Jak na 23 lata
wygląda staro i nie niewinnie. :smuteczeg:

TikiBar

durna babo, jeszcze z gimnazjum nie wyszłem, ale czo ty wiesz.

amerykanski_madafakir

ahh rzeczywiście, bo nawet jeszcze poprawnej formy czasownika wyjść nie potrafisz zastosować
HAHAHA

TikiBar

;d;d

amerykanski_madafakir

w dzisiejszych czasach dziewictwo to raczej stan ducha, niż ciała...
można je sobie przecież odtworzyć za w sumie niewielkie pieniądze

ona jednak nie wygląda na dziewicę, poznaję to po nosie ;)

TikiBar

dołączam sie do pytania Pana Prezydenta Obamy..jak rozpoznać z wyglądu czy ktoś jest dziewicą? bo rozj....mnie tym twierdzeniem troche:)))

TikiBar

dokłądnie ,uwielbiam blondynki, w sumie dobrze ze w ksiązce zrobili ja brunetą bo to takie nudne ,i wygladu i a charakteru tak jak własnie ana w "50 shades..."

Daray

Zgadzam się, w ogóle nie pasuje do roli Any moim zdaniem, już bym wolała Alexis Bledel ;(

_MONICA_

Co wy wszyscy macie z tą Alexis? Gdzie ona tak dobrze zagrała że takie poparcie zyskała?
Niech zgadnę, ten szał to przez "Stowarzyszenie chodzących dżinsów" czy jakieś takie?

WhiteDemon

Ja muszę przyznać nie oglądałam z nią za dużo filmów, chodziło mi bardziej o wygląd że bardziej pasuje jako Ana :)

WhiteDemon

mi się wydaje, że to przez te jej duże oczy, w książce było o tym chyba dwa razy: za dużże oczy w stosunku do twarzy :)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

poprostu oni nie rozumieją że Alexis nie ma talentu,nie jest dobrą aktorką ,znana jest tylko z serialu kochane kłopoty,ja myśle że nie umiała by zagrać tej roli:)

Daray

http://i.imgur.com/ESiLY.gif

Daray

Brzydota. Chyba jednak porządnych aktorów w tym filmie się nie dopatrzymy.

użytkownik usunięty
PaniFloyd

Jestem ciekawa czy ty jesteś taka piękna że pozwalasz sobię na taką krytykę?

Nie widzę związku. Oczywistym faktem jest, iż ludzie będą patrzyć na wygląd, o to w tym filmie chodzi. Nie liczy się gra aktorska. A Szanowna Dakota nie przypomina Any, który został zamieszczony w książce, na pewno nie tylko mi.

PaniFloyd

*w opisie, który został(...)

Daray

też jestem zawiedziona ;/ nie tak sobie ją wyobrażałam czytając...

użytkownik usunięty
bree12

pewnie wyobraziłaś siebię w tym filmie ,trzeba było iść na kasting rozłożyć nogi i gotowe, rola była by twoja;)

Rozumiem że ty bys tak zrobiła. :D Cofam to co napisalam wyżej :D Poczekam do filmu i później ocenię :)

użytkownik usunięty
Daray

Sorki,wiem pojechałam za ostro,każdy ma swoje zdanie,jeszcze raz przepraszam:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
bree12

jeśli jesteś wróżką i wiesz że Dakota nie podoła tej roli ,to powiedz to producentom filmu ,może cię posłuchają wezmą np Rumer Willis

bruca z pipka? przeciez ona wyglada jak jej stary!

użytkownik usunięty
goniusiat

nie przesadzaj ,przecież ona jest piękna ,niczym nimfa......ta jej idealna niewinna krótka twarz,fanki trylogi były by zadowolone jakby to ona zagrała ANE;)

użytkownik usunięty
bree12

sama jesteś żałosna

tak w ogóle to nie jestem fanką książki ale po prostu ta aktorka nie pasuje mi do tej roli -,-

użytkownik usunięty
bree12

nie wiem czy wiecie,ale Anasstasia Stelle to postać wymyslona przez autorke książki , napisane jest że ma brązowe włosy i niebieskie oczy ,a nie że ma twarz Alexis BLEDEL

zgadzam się, nie musi mieć twarzy A. Bledel, ale mogli chociaż postarać się o kogoś z podobnym wyglądem do głównej bohaterki... a nie blondynkę z pełną twarzą. Już to psuje oglądanie i dekoncentruje widza. Ale beznadziejna gra aktorska jest jeszcze gorsza... Nie mogli znaleźć dziewczyny spełniającej oba kryteria??

użytkownik usunięty
amcia77

no przecież istnieją farby do włosów,a co do gry aktorskiej ,to uważam że każda aktorka ma dobre i złe rolę ,wezmy Melanie Griffith świetnie zagrała w pracującej dziewczynie ,była nominowana do oskara za tą rolę a za farewerki próżności dostała złotą maline:)

no to mam nadzieję że coś z tym zrobią, bo jak patrzyłam na nieoficjalne trailery to kiepsko to wyglądało ;/ masz rację, jest wielu aktorów, którzy są świetnymi aktorami i dostają zarówno złote globy i oscary, jak i złote maliny. Może rzeczywiście jest dobra, chociaż w takiej roli jaką ma do zagrania nie ma nic trudnego do zrobienia ;p zobaczymy w lutym 2015!

Daray

Amanda Seyfried to jest kandydatka na Ane.. a ta laska ? jeny porażka...

użytkownik usunięty
Agablackberry

Dakota jest ładniejsza od Amandy,choć nie twierdze że jest brzydka,też jest ładna :)

Daray

książka to kicz, to czego spodziewać się po aktorach grających główne role? Jak została napisana ksiązka tak zostali dobrani aktorzy.

Sasayaki

http://media.tumblr.com/31af67cceaf7fb9fb2b7229fede8e13d/tumblr_inline_mmhquxvnO s1qz4rgp.gif

A no święte słowa.
Charlie by to może jeszcze jakoś uratował od kompletnej klapy, a tak...
Bida na resorach;)

Daray

Nigdy czytając nie wyobrażałam sobie Any jako jakiejś piękności raczej przeciętniaczke ,jedyne zastrzeżenie to to że nie wygląda na studentkę

Daray

Oj nie przesadzaj. Ona wygląda staro, ale Anna Stele przecież w tej powieści jest niewinna! Więc tutaj jest idealne dopasowanie.

Daray

wg mnie najlepsza do roli Anastasii byłaby Alexis Bledel :)

użytkownik usunięty
Kunegunda_Koza

no może z 10 lat temu by pasowała ,ale nie teraz ;p

Daray

zgadzam się w 100000000 %, Jamie jest spoko ale ona..... takiego drewna to ja jeszcze nie widziałam, mogłaby wykrzesać z siebie trochę emocji a nie prawie w każdym filmie ma tą samą tępą twarz aż ma się ochotę w czymś nią rzucić, nawet w scenach seksu w "Jeszcze dłuższych zaręczynach" jest do bani, te jej śmieszne krzyczenie doprowadzało mnie do śmiechu, moim zdaniem to fatalny błąd wybrać ją do tej roli, ludzie pójdą z ciekawości do kina a nie żeby ją zobaczyć, jej głupi ryj i całkowity brak talentu aktorskiego, no ale to tylko moje zdanie i nie każdy musi się ze mną zgadzać, ja tam jestem za Alexis Bledel i już.

użytkownik usunięty
Aniuleczqa

Dakota jest znakomitą aktorką ,a ty sama masz głupi ryj,tobie jęki podczas sexu wychodzą idealnie bo pewnie uprawiasz najstarszy zawód świata i spora wiesz jak stękać i
jękać itp:

hahahahahahahahahahahahahaha weź lepiej sprawdź w słowniku co to znaczy "znakomity" bo chyba nie masz zielonego pojęcia o czym tutaj piszesz pustaku.

użytkownik usunięty
Aniuleczqa

Ty masz pustą głowę ,ups sorki masz tam nasrane;)

boże, ten portal powinien być przeznaczony dla osób powyżej 15 roku życia, bo mam wrażenie że pisze tutaj z 5-latkiem... gratuluje bezguścia zagorzała fanko Dakoty Drewna Johnson.

użytkownik usunięty
Aniuleczqa

A ta twoja Alexis,którą rolą może się pochwalić? Kochane kłopoty czy wędrujące dżinsy?rzeczywiście role godne oskara;)

Oczywiście, słodziutka ! a poza tym Alexis ma przewagę w postaci wyglądu, byłaby świetną Anastazją a nie Dakota która wygląda jak 40-latka. koniec w tym temacie.

Aniuleczqa

Anastasia była niewinna ale nie tylko niewinna, miala tez swoj charakterek i potrafila sie przeciwstawic. Była inteligentną poważną i oczytana, Alexis wygląda tylko na gówniare która nigdy nie wie o co chodzi dookoła :P

Daray

no rzeczywiście nie wygląda na swoje lata.. na początku jak się dowiedziałam, że ona będzie grała Anę to nie mogłam uwierzyć, że tak źle wybrali, ale z czasem oswoiłam się z myślą, że ona będzie główną bohaterką i jakoś już mi nie przeszkadza...

Daray

idealna ;)
nie jest przerysowana, ma super oczy, jest niewinna, kobieca, słodka...tak jak Ana i ma śliczny głos !
a czego byście chciały ?
żeby to była klasyczna piękność z nadętymi ustami, cyckami od silikonu itd ?
fakt, staro wygląda, ale styliści ją tak podreperują, że będzie idealna ;)

użytkownik usunięty
KonikiPony

faktycznie ,Dakota jest idealną Aną,jest naturalna i słodka,troche nie rozumiem tych fanek co non stop piszą żeby Alexis zagrała Ane, oczywiście jest śliczna ,ale być może nie umiała by zagrać tej roli,ma ona ponad 30 lat a nie popisała sie zbytnio jakąś cudowną grą aktorską a Dakota jest młodsza a już gra głowne bohaterki i to obok takich sław jak Johny Depp czy Ethan hawke :)

Daray

Czekajmy na film. Zobaczymy jak wyjdzie to wtedy oceniajmy :) Pozdrawiam