I po co te kłótnie były? Jak ja mogłam dać się tak omamić! Stworzyłam poprzednio beznadziejny temat, zamiast wyłożyć kawę na ławę. Cristiano Ronaldo czyli tak zwana Krysia jest po prostu psią kupą w porównaniu z Alessandro Nestą. Nie ważna pozycja na boisku, lecz całokształ. I pokażę wam czym jest piłkarz!
Nie ma nic cudowniejszego niż Alessandro Nesta!
Wystarczy jeden ruch i żaden napastnik nie ma szans.
Istny bóg powiadam wam, a że do tego przeładny... Stwarza najdoskonalszy obiekt świata :D
Cały Filmweb go kocha, bo jakże by mogło być inaczej :P
Krysia zaś jest jedną z wielu pustych lalek jakie stąpają po tej ziemi...
Och, temat ten jest tak durny. Aż trudno uwierzyć, że sama go stworzyłam!
Jedno jest pewne... Prawda ujrzy światło dzienne :]
Nesta to istota nie z tej ziemi O_O On jest ponad wszelkim stworzeniem na tym świecie, a jego nogi stanowią tego najwyższy dowód :D
Stacje benzynowe go kochają :D A jak!
Dlatego wspólnymi siłami stworzyli osobną sieć, którą nazwali "Uwielbiamy Neste" ;) Ale że była to nazwa zbyt długa zostało jedynie NESTE.
Bóg powiadam wam ;*
Kiedy uderzył Szymona Inzagiego (Simone Inzaghi) w twarz podczas jednego z meczy... Tak! Ziemia się zatrzymała.
Oj, bidulka przestała kręcić się wokół własnej osi. Nie wspominając o zatrzymaniu krążenia wokół Słońca :D
Ale
Ale
Ale
Sandro śmieje się z dowcipów o Czaku albowiem wie że niektóre są po prostu wzorowane na jego skromnej osobie...
Wszyscy (bez wyjątku) chcieliby się z nim kochać tylko nie wszyscy są na tyle odważni, aby się do tego przynać!
Ajć! Jeśli Bóg naprawdę istnieje to ma na imię Alessandro...
Alessandro Nesta co chyba już nikogo nie dziwi ;)
Ktoś ostatnio wyznał, że jeśli miałby spocząć na wieki to tylko między nogami Nesty O_O
Ajajaj! Nestomania panuje ;*
Nestoholizm wręcz.
Nestofile stanowią nową grupę społeczną jak ogłoszono w Faktach i jak podaje Fakt :D
Tak!
Zdominują oni świat...
Przed Sandrem klękajcie narody!
Jeśli pojęcie seksu mógłoby się zmaterializować to mielibyśmy Nestów dwóch :)
To on zatrzymał Słońce tak jak zatrzymuje napastników ;P
To on! To on! To on!
Mister Italia od zawsze i na zawsze. Pokaż mi swoje nogi, a powiem ci kim jesteś...
Kiedy wreszcie małe dziewczynki będą mogły zaspokoić swe żądze w postaci Kena styliowanego na Sandra? A co tam! Barbie też powinna mieć takie nogi... A co tam! Zamiast Barbie Nesta :P
A na koniec prawda... On jest wszystkim :D Albowiem wszystko jest nim ;*
POLSKA pozdrawia SANDRA ;* A ja w imieniu całego narodu... Zdjęcie z Kaczyńskim bijącym allachy dla pana NESTY jest już w drodze :)
Ach... Bóg i nałóg :D To nie koniec opowieści o wszechpięknie i wszechwładzy Nesty!
He is superstar
He is number one
-yeah-
:***************
Naprawdę Nestle i Nestea mnie maxymalnie wkurzyły!
Jak można ssać profity z Nesty? Jeszcze tak beszczelnie :
Krystjan natomiast przypomina brudasa z ulicy Piekarskiej w Zabrzu, któremu udało się przebić przez tłum, więc lansuje się teraz na idola i bożyszcze tłumów.
Jak można mieć taką szyję i żyć bezwstydnie?
Pół dupy zza krzaka czy Krysia? Przepraszam, ale nie rozróżniam! Powiedział prezydent Somalii po czym osiągnął orgazm.
A Nesta napina swe powaby i drwi z Krystjana, kiedy ten depiluje swe krzywej 'ojle' (nogi) przed każdym meczem :D
Wszyscy wiedzą nie od dziś, że faceci marzą tylko o jednym...
A mianowicie o Neście na rozkładówce Playboy'a!
Jednak nie dla psa kiełbasa niestety O_O
Z lekcji historii pamiętasz kto wyłonił się z morskiej piany?
Co?!
Oczywiście, że nie masz racji!
Prawidłowa odpowiedz brzmi... Nesta :D
Chwila refleksji dla was ;*
Przypominam, iż ja tylko na podstawie Cristiano Ronaldo pragnę udostępnić narodowi polskiemu boskość pewnego długowłosego i długonogiego Włocha!
Dawno, dawno temu... Za górami, za lasami... Żył sobie pewien człowiek. Nazywał się Nostradamus :D To on właśnie w jednej ze swych centurii opisał narodziny Nesty!
"(...) dnia 19 kiedy śniegi stopnieją na wschodzie kontynentu, gdzieś pośrodku antycznej krainy narodzi się Syn wielki, o czarnych jak węgiel oczach i czarnych jak smoła włosach. Nogi jego staną się wyrazem najwyższej boskości. Zniewolą cały świat i zostaną symbolem płodności. Nestos zawładnie umysłami wszelakimi i zdominuje Krystos na wieki, na wieczność"
Uwielbiam ten fragment.
A na miłe zakończenie moja ulubiona złota myśl:
'Tylko Nesta może sypiać nago, pływać nago, jeść nago, chodzić nago, grać nago, tańczyć nago, leżeć nago, żyć nago... Bo tylko Nesta jest do tego stworzony'
A i... Pierwsza Zasada Dynamiki Pytona brzmi:
Czy sie stoi czy się leży wszystko Neście się należy!
See you ;*
Ależ ci Anglicy szydzą z Krysi hehe...
http://www.youtube.com/watch?v=fgrjRA7djeQ [www.youtube.com/watch?v...]
Trudno im się dziwić. Należy współczuć!
Nesta to cień piłkarza z przed kilku lat. Takie są fakty a twoje okrzyki na tym forum są bezsensowne. Możesz urządzać tu konkurs piekności ale nie pisz nic o umiejętnościach bo twoja ocena jest subiektywna a przez to fałszywa.
Piszesz, że MU jest słabe to zobacz kto zajmuje pierwsze miejsce w Premiership (3 punkty przewagi nad Chelsea); jeżeli chodzi o mecz z Polską to cała drużyna zagrała chujowo w tym i Nuno Gomes; może i w LM bramki nie strzelił ale miał 2 asysty z Kopenhagą i Benfiką (dla przypomnienia w Lizbonie było 1-0 dla MU więc raczej Cristiano puścił bąka w ryj Gomesowi); co do Nesty to wychwalasz go za Mistrzostwo Świata ale jeżeli chodzi o obronę to była zasługa przede wszystkim Cannavaro, który jest jednym z kandydatów do Złotej Piłki (a nie Nesta, który nie grał we wszystkich meczach z powodu kontuzji - więc jego zasługa jest raczej znikoma).
Ogólnie to radzę żebyś zobaczyła obecne mecze MU w Premership i Milanu w Serie A. Mu z Cristiano sobie radzi rewelacyjnie a Nesta wręcz przeciwnie. Pewnie nie widziałaś ostatniego występku Nesty, w którym zawalił arcy ważny mecz z Romą. Po jego klopsie Totti strzelił jednego z goli, co pozwoliło Romie wygrać w Mediolanie na San Siro z Milanem 2-1. I twój zajebisty Milan gdyby nie Kaka to byłby na samym dnie...a obecnie 16 w tabeli z trzema porażkami z rzędu na koncie. Takie są fakty złotko i musisz się z nimi pogodzić.
Najlepsi obroncy to Cannavaro i Terry
i basta!
A milan na szczęście jest na 16 mscu, ale trudno żeby był w czołówce, skoro odjęto mu punkty...
A jezeli chodzi o ManU to nie załuga Crisa że tak dobrze się spisują :D
Albowiem powiadam wam, że ten zawodnik potrafi tylko mieszać szyki swoim kolegom :D
Stwarza wiele akcji do strzelenia bramki...ale nie diabłom :)
To chyba oglądasz mecze, ale chyba nie tego Manchesteru.
Dla przypomnienia to strzelał w ostatnich meczach dla "diabłów" z Boltonem i Portsmouth (wolny z 30 metrów) a z Blackburn to był jednym z lepszych zawodników.
Taaa...oglądam, ale Man. City
(lol)
;)
Na mnie krycha nie zrobiła wrazenia...niestety nie mam mozliwości, śledzic wszystkiego (a zwłąszcza poczynan krychy) poniewaz mam tylko to frajerstwo eurosport, któro emituje wszystko tylko nie mecze...
ale jak chorwacja-anglia wyemitowali to ich kochałąm przez moment :D
Prawda jest taka, że krystyna robi wszystko żeby się popisać, zeby oszołomić widzów tymi samymi sztuczkami jakie stosuje od lat
pewnie siedząc w rezerwach w lizbonie zdążył je podszlifować do mistrzowastwa wręcz
amoze widziałeś arsenal- MU
jak tak to sobie przypomnij w jaki sposób padła bramka...
mogłabym ogladac tą sytuację na youtube bez końca... :D:D:D
widzisz, mozna zachwycac kibiców efektowną grą , można dobrze wykonywac stałe fragmenty, ale nie tylko to się liczy
to jest warsztat, a jak się wykorzysta swój talent na boisku to juz inna sprawa...
Zgadzam się z toba, że brakuje mu jeszcze doswiadczenia i pokory, ale jeszcze ma czas by swoje umiejętności połączył z mądrością piłkarską.
Alex Ferguson nie jest głupcem przepracował w MU 20 lat i wie jaki zawodnik przynosi zespołowi korzyść. Takim zawodnikiem pomimo swoich wad jest właśnie Cristiano, gdyby tak nie było to Szkot nie starałby usilnie zatrzymać go latem w zespole pomimo wielu kuszących ofert. Jasno dał do zrozumienia, że jak na czas obecny wraz z Rooney'em są oni przyszłością MU. A jeżeli chodzi o błąd z Arsenalem to rzeczywiście zawalił mecz samolubną grą ale błędy popełniają wszyscy piłkarze. Mógłbym nawet twoim ulubieńcą znależć po kilka takich "akcji".
Np. taki Cannavaro, który kandyduje do Złotej Piłki po mistrzostwach to już taki "złoty" nie był. Pewnie widziałaś jego kuchy z Lyonem w LM
(0-3) i z Francją (1-3). Różnica jest taka, że gdy Ronaldo robi jakiś błąd to wszyscy robią z tego wielkie halo...
oglądam United co tydzień w lidze + puchary
Cris był z Blackburn jednym z lepszych zawodników????
chyba podczas przerwy
albo rzeczywiście "z Blackburn"
tracił wszystko co mógł
albo ja nie wiem, który to on na boisku, albo jestem głupia, ale zagrał beznadziejnie a wszyscy srają pod siebie i dają mu najwyższe nowy
jak pisałam oglądam United co tydzień
i wiem, że Cris potrafi zagrać pięknie (mecz z Newcastle chociażby), ale ostatni mecz mu zdecydowanie nie wyszedł :/
To że nie strzelił bramki i że nie każdy drybling mu nie wyszedł nie oznacza, że mecz mu nie wyszedł. Niekiedy liczą się takie elementy jak umiejętność przetrzymania piłki, szybkie zdobywanie pola lub umiejętność skupiania na siebie uwagi przeciwnika by koledzy z drużyny mieli więcej przestrzeni do rozegrania akcji.
I to że był jednym z lepszych zawodników w meczu z Blackburn to nie jest tylko moja opinia:
http://home.skysports.com/matchratings.aspx?fxid=298638&clid=1&cpid=8 [home.skysports.com/matc...]
ja doskonale wiem, że wiele osób uważa iż zagrał z Blackburn dobry mecz
mnie akurat jego gra nie przekonała, zbyt wiele tracił, nie podawał, nurkował czyli cały Cris
uważam, że on potrafi grać o 100% lepiej i wychwalanie go za taki przeciętny mecz mija się z celem
to co pokazał z Blackburn było niczym w porównaniu z tym co on napradę potrafi
i z tego właśnie powodu uważam iż zagrał beznadziejnie
Dzięki
Dzięki
Dzięki
...za uznanie ;) To Nesta mnie natchnął oczywiście.
Oraz fenomen maluczkości Krysi :D
Pozdrawiam!
Lepiej przypomnij sobie ostatnie porażki Nesty i jego Milanu...hahaha
0-2 ze słabiutką Atalantą , 3-4 z Interem hahaha 0-2 z Palermo. Nesta może dobry był ale jakieś 3 lata temu. A wyszydzany przez ciebie C. Ronaldo może i ma słabą psychę ale bramy strzela regularnie a ostatnia z przed tygodnia to miodzio. I lepiej nie wypowiadaj się więcej na temat
umiejętności piłkarskich bo nie masz o tym zielonego pojęcia.
Jesteś taki żałosny jak Krysia. Ufoludku sczerstwiały!
Bramy strzela regularnie hahahaha - nie słyszałam większej o parodii! Jakoś nie słyszałam, aby w LM trafił w siatę. A w reprezentacji Nuno Gomes powinien pierdnąć mu w twarz :D
A co to Manchester słabiutki ostatnio osiągnął? Choćby się zesrali nie mają szans w LM w na ten przykład Barceloną. A u siebie mogą polizać stopki piłkarzom Chelsea.
A jaka Krysia jest dobra było widać w meczu z Polską. Ale mi to porażka z Interem ułomie... Milan osiąga od lat same sukcesy. Włosi mają Mistrza Świata, a Nesta wciąż jest najlepszym obrońcą świata!
Zazdrosny jesteś, że nie mógłbyś nawet koło takiego towara stanąć? Współczuję krasnoludku. Idź potupać nóżkami ze złości, obejrz dobranockę i lulu. Nienawidzę dzieci. O niczym nie mają ZIELONEGO POJĘCIA - tym bardziej o BOGU NEŚCIE, a wszędzie te gumiśiowate ryje wsadzą!
Wynocha śmierdzielu hahaha!
Nesta jest boski. Pewne typy (szczególnie inwalidzi) nigdy tego nie pojmą! Marzą o takim ciele, ale spala ich zazdrości.
Cecha charakterystyczna - smród wydobywający się z pach. Coś na wzór Łapy.
Olaboga!
Nesta jest królem. A Krysia żebrakiem spod katowickiego dworca głównego!
Chciałam podejść do Krystjana z humorem i typowym dla mnie porypaniem, ale jak czytam wypowiedź SZŁAPY czy jak mu tam to dochodzę do wniosku, że zgrzyciarze filmwebowi zawsze postawią na swoim. To jest topic gdzie wolno napisać wszystko pod warunkiem, że zachowa się równowagę .
Krysia zła Neta dobry :)
Trzymaj się kochana ;***
Równowagę?:D Chyba muszę Cię spytac, co przez to rozumiesz:P Moją psychiczną(o ile takowa istnieje)rujnują twoje komentarze:D Ale rujnują ją w pozytywny sposób na całe moje szczęście:D Czy już gdzieś wspominałam, że uwielbiam(całkiem poważnie)jak się wypowiadasz?:D A zgrzyciarzami się nie przejmuj, ot co:D