Co myślicie o jego dryblingu? Czy uważacie jego drybling za efektowny i efektywny? Co sądzicie o jego stylu gry?
Nie nie ja nie mówie nic o nim złego.....po prostu jeszcze drybling nie jest doskonały bo mu zabierają piłkę............wg mnie najlepiej rzuty karne wykonuje...............pozdro!
A ja coś złego powiedziałem? Poprostu mam swoje zdanie i tyle.......Nawet sam Cristiano Ronaldo powiedział że nie jest taki dobry jak Ronaldo z Brazylii, Ronaldinho czy Beckham.....on na pewno nie lubi jak sie go ciągle chwali................dla niego było to miłe na początku ale już sie krępuje ale wracając do tematu to czasem ma dobry a czasem zły, tak jak z moimi komantarzami(czasami są bez sensu a czasami dobre......)a i dzięki ze nie pojechałaś mnie bardziej......narx
wiesz, piszesz, że Cris pewnie nie lubi jak się go ciągle chwali
zapewniam Cię, że tutaj nie zajrzy i nic nie przeczyta :D
z dryblingu jest znany przede wszystkim
potrafi świetnie dyblować, a piłkę każdy czasem traci
"po prostu jeszcze drybling nie jest doskonały bo mu zabierają piłkę."
pokaż mi piłkarza, który nigdy nie stracił piłki podczas dryblingu
no dobra, Casillas, ale on nie drybluje :D
"a i dzięki ze nie pojechałaś mnie bardziej......narx"
ależ żaden problem :D
Ok ok.................a to nieprawda że bramkarz nie może podryblować.......A Fabien Barthez to co?? Zapraszam do siebie!!
Nie określiłbym jego dryblingu mianem zwyczajnego... Jego drybling jest niepowtarzalny... Nawet taka zwykła przekładanka Ronaldo skutkuje tym, że obrońca nie wie w którą stronę pójdzie Ronaldo...
Każdy ma swoje zdanie, ale mi jego gra się baaaardzo podoba :) Aż miło się patrzy mmm :D Drybling...wspaniały :) Po prostu przystojny i utalentowany facet :D która kobieta nie chciałaby takiego mieć? :D Noo..każdy ma inny gust więc może nie każda ale ja akurat tak :)
jego drybling jest owszem efektowny ale bardzo mało efektywny.Już na cyfrze to ja sie przypatrzyłem tym jego dryblingom,macha nogami przed rywalem na 40-50 metrze i podaje piłkę do tyłu... tak to jest jego znak firmowy!
owszem na miano najlepszego na świecie zasługuje mimo że nie wyszły mu ME i zawsze wymięka z najlepszymi zespołami,to jakby na to nie patrzeć Król strzelców LM i zwycięzca rozgrywek i tak samo w lidze Angielskiej,jednak do dryblingu do Ronaldinho a zwłaszcza Ronaldo to mu wiele brakuje,Ronaldinho robi to efektywnie i nie raz po dryblingu mija rywala i oddaje strzał i gol albo zalicza asystę,a Brazylijczyk Ronaldo to masę strzelił bramek gdzie minął rywla przekładanką i oddawał strzał po ziemi nie do obrony,nikt nie robił przekładanki tak jak Ronaldo.